Интересно явление???Светлини от пясъка...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Мнение от Vasilen » 20 Юли 2005, 8:48

F-14 написа:с тия умни изказвания колко гадни са американците ставате все по-жалки вие българите.... :evil:
Ти да не си китаец ве :mhihi:
Аре обесни ми го как става все така че пишеш и говориш български седиш по български форуми пък като стане дума винаги се дистанцираш от българите, каква националност си ?!
По темата и аз мисля че е фосфорен планктон.
May the BMW force be with you!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от niki fire » 20 Юли 2005, 11:47

аз пък мисля като BAYRON ,че са некви голфове със супер тунинг на пръскачките на чистачките :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 20 Юли 2005, 12:31

А колко ли са жалки такива като теб дето подишаха малко американски въздух и...
F-14 написа:ставате все по-жалки вие българите.... :evil:

ех....

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 20 Юли 2005, 13:06

българия над всичко :!: ... а по темата мисля че е някое бмв с неонови лампи отдолу ако не сте виждали елате ми на гости тука яко се навъдиха голфовете пасти да ядът излизат от мода вече :mhihi:

Crash Master
Аватар
Кара: '86 316; '89 520i
Мечтае да кара: Е28 М5

Мнение от viper » 20 Юли 2005, 14:43

Аз, пък си мисля, че светенето идва от колегата Ф-14. Толкова се е облъчил, че сега е потънал в пясъка от срам, ама пак излъчва... :mhihi:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 20 Юли 2005, 14:43

това за голфовете.. изби и рибата и медузите и планктона... смея се :)

пилоте (ф14), човек или е българин по душа или не е... и какъв паспорт носиш няма толкова значение... пъпа ти може да бъде фърлен само на едно място- така го мисли 8) и поправи ме ако не съм прав, но мисля че твоя е фърлен при нашите :winky:
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от anica banica » 20 Юли 2005, 14:56

alx написа: човек или е българин по душа или не е... и какъв паспорт носиш няма толкова значение... пъпа ти може да бъде фърлен само на едно място- така го мисли и поправи ме ако не съм прав, но мисля че твоя е фърлен при нашите

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Това да го казва човек, който живее и си отглежда децата в България - разбирам... 8)

По темата - фосфорен планктон е нещото. Учудвам се, че го има толкоз на север.
You will find adventure
or the adventure will find you.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 20 Юли 2005, 15:15

F-14 написа:... ставате все по-жалки вие българите ....

извинявай ама колкото идалече да си, ти ако не се чустваш БЪЛГАРИН, какво правиш в български сайт???

:evil: :evil: :evil:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от F-14 » 20 Юли 2005, 18:52

аре пак обърнахме темата....
са на мене прабаба ми и прадядо ми са американци и точно тоя го диря аз тука.
Другата ми баба пък е арменка.И от всичко най най най много се срамувам от българските си черти в характера.
Смятам отговорих на достатъчно въпроси....
Колкото до кво търся в Бг форум: еми понеже 20 години съм битуввал в БГ е логично това да ми е първия език.
Но това не значи че не пиша и в други форуми....нали?
ааааааааааааа и най-важното
срам ме че съм българин по паспорт заради ония 100 причини които всеки от вас е чел,заради Славков,заради каналите ни за наркотици , заради мръсотията,заради една тема дето се казваше "контраст" във този форум...
а колкото до оня многознайко дето е решил че аз съм подишал малко американски въздух и е станало леко опиянение...ако ме познаваше щеше да знаеш къде и колко въздух съм дишал през живота си и щеше да си треш...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от F-14 » 20 Юли 2005, 18:59

аре стига национализъм...не започнах аз-просто се почуствах обиден...
дайте по темата за планктона- някой дали има снимки?

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 21 Юли 2005, 3:36

абе донякъде ф13 е прав нема лошо сите сме българи ама къде и да идем само лошо се говори за нас и нашта "хубава" държава .. сами сме си виновни за тая слава .. така че братя , колеги .. дайте наи после нещо да измислим и да направим че така повече не бива и неможе или да изчакаме бензина да стане 4-5 лв и тогава направо да драснем клечката и да се знае ;)

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

............

Мнение от Тоо Cool » 21 Юли 2005, 6:21

F-14-Евала братко-кажи им го -аз все им го разправям ама не та не-обясни им колко са умни и практични българите и колко са тъпи американците :mhihi: :mhihi: :mhihi: То нали знаеш, че за всичко са виновни американците и за цунамито даже-Евала пич-най-накрая сродна душа на тема Америка! Ма нека разсъждават умниците-Страната на Свободните, Домът на Смелите не се нуждае от умни изказвания на дървени философи, защото е най-великата и могъща държава на Земята и винаги ще бъде. Амин.
..................Иначе това е фосфорециращ планктон-виждал съм го-много е яко ;) ;) ;)
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Bilbo » 21 Юли 2005, 8:20

Наистина е от планктона. Наблюдавал съм го и по нашото черноморие. Само че трябва да е тъмно - да няма луна,светлини и т.н. и морето да бъде спокойно. И не свети от пясъка а в самата вода.

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 21 Юли 2005, 8:58

Ма какво се борите къде живеете и т.н. Дали си Българин или Американец какво значение има ? Важен е персона, демек самия теб. Ако ти си балък във България и в Америка ще си, както и обратното...

Сега по темата...никога не съм виждал такова явление...и би било много интересно да се види... у австралско, пясака пък скърца като ходиш по него и ти прави краката черни се едно си стъпил в слонско лайно... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Southside » 21 Юли 2005, 13:01

F-14 не мога да разбера защо пък тръгваш да ни нападаш, че проявяваме национализъм :uups: Вярно, че държавата ни може да е най- обърканото място за живеене на света, но това не дава само на американците право да са националисти :!: "Вашата" нация- смес от всевъзможни етноси, култури, раси и т.н.- е Вие ако говорите за американски национализъм... :uups: Също така ме е яд, че много нашенци, които тръгнаха натам, много бързо забравиха корените си и се "поамерикачиха" и това не идва от това, че тука е гадно (не съм изцяло съгласен), а от други черти в характера....
П.С. Мястото на мнението не беше особено уместно, затова модраторите ако решат да го изтрият :!:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата