Интересно явление???Светлини от пясъка...
Модератор: Общи модератори
45 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
Ти да не си китаец веF-14 написа:с тия умни изказвания колко гадни са американците ставате все по-жалки вие българите....

Аре обесни ми го как става все така че пишеш и говориш български седиш по български форуми пък като стане дума винаги се дистанцираш от българите, каква националност си ?!
По темата и аз мисля че е фосфорен планктон.
May the BMW force be with you!
- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
Аз, пък си мисля, че светенето идва от колегата Ф-14. Толкова се е облъчил, че сега е потънал в пясъка от срам, ама пак излъчва... 

това за голфовете.. изби и рибата и медузите и планктона... смея се
пилоте (ф14), човек или е българин по душа или не е... и какъв паспорт носиш няма толкова значение... пъпа ти може да бъде фърлен само на едно място- така го мисли
и поправи ме ако не съм прав, но мисля че твоя е фърлен при нашите 

пилоте (ф14), човек или е българин по душа или не е... и какъв паспорт носиш няма толкова значение... пъпа ти може да бъде фърлен само на едно място- така го мисли

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- anica banica
- кандидат ентусиаст
-
alx написа: човек или е българин по душа или не е... и какъв паспорт носиш няма толкова значение... пъпа ти може да бъде фърлен само на едно място- така го мисли и поправи ме ако не съм прав, но мисля че твоя е фърлен при нашите

Това да го казва човек, който живее и си отглежда децата в България - разбирам...

По темата - фосфорен планктон е нещото. Учудвам се, че го има толкоз на север.
You will find adventure
or the adventure will find you.
or the adventure will find you.
- F-14
- младши ентусиаст
-
аре пак обърнахме темата....
са на мене прабаба ми и прадядо ми са американци и точно тоя го диря аз тука.
Другата ми баба пък е арменка.И от всичко най най най много се срамувам от българските си черти в характера.
Смятам отговорих на достатъчно въпроси....
Колкото до кво търся в Бг форум: еми понеже 20 години съм битуввал в БГ е логично това да ми е първия език.
Но това не значи че не пиша и в други форуми....нали?
ааааааааааааа и най-важното
срам ме че съм българин по паспорт заради ония 100 причини които всеки от вас е чел,заради Славков,заради каналите ни за наркотици , заради мръсотията,заради една тема дето се казваше "контраст" във този форум...
а колкото до оня многознайко дето е решил че аз съм подишал малко американски въздух и е станало леко опиянение...ако ме познаваше щеше да знаеш къде и колко въздух съм дишал през живота си и щеше да си треш...
са на мене прабаба ми и прадядо ми са американци и точно тоя го диря аз тука.
Другата ми баба пък е арменка.И от всичко най най най много се срамувам от българските си черти в характера.
Смятам отговорих на достатъчно въпроси....
Колкото до кво търся в Бг форум: еми понеже 20 години съм битуввал в БГ е логично това да ми е първия език.
Но това не значи че не пиша и в други форуми....нали?
ааааааааааааа и най-важното
срам ме че съм българин по паспорт заради ония 100 причини които всеки от вас е чел,заради Славков,заради каналите ни за наркотици , заради мръсотията,заради една тема дето се казваше "контраст" във този форум...
а колкото до оня многознайко дето е решил че аз съм подишал малко американски въздух и е станало леко опиянение...ако ме познаваше щеше да знаеш къде и колко въздух съм дишал през живота си и щеше да си треш...
- F-14
- младши ентусиаст
-
аре стига национализъм...не започнах аз-просто се почуствах обиден...
дайте по темата за планктона- някой дали има снимки?
дайте по темата за планктона- някой дали има снимки?
- Гост
-
абе донякъде ф13 е прав нема лошо сите сме българи ама къде и да идем само лошо се говори за нас и нашта "хубава" държава .. сами сме си виновни за тая слава .. така че братя , колеги .. дайте наи после нещо да измислим и да направим че така повече не бива и неможе или да изчакаме бензина да стане 4-5 лв и тогава направо да драснем клечката и да се знае 

- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
............
F-14-Евала братко-кажи им го -аз все им го разправям ама не та не-обясни им колко са умни и практични българите и колко са тъпи американците
То нали знаеш, че за всичко са виновни американците и за цунамито даже-Евала пич-най-накрая сродна душа на тема Америка! Ма нека разсъждават умниците-Страната на Свободните, Домът на Смелите не се нуждае от умни изказвания на дървени философи, защото е най-великата и могъща държава на Земята и винаги ще бъде. Амин.
..................Иначе това е фосфорециращ планктон-виждал съм го-много е яко

..................Иначе това е фосфорециращ планктон-виждал съм го-много е яко

In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
Ма какво се борите къде живеете и т.н. Дали си Българин или Американец какво значение има ? Важен е персона, демек самия теб. Ако ти си балък във България и в Америка ще си, както и обратното...
Сега по темата...никога не съм виждал такова явление...и би било много интересно да се види... у австралско, пясака пък скърца като ходиш по него и ти прави краката черни се едно си стъпил в слонско лайно...

Сега по темата...никога не съм виждал такова явление...и би било много интересно да се види... у австралско, пясака пък скърца като ходиш по него и ти прави краката черни се едно си стъпил в слонско лайно...

- Southside
- кандидат ентусиаст
-
F-14 не мога да разбера защо пък тръгваш да ни нападаш, че проявяваме национализъм
Вярно, че държавата ни може да е най- обърканото място за живеене на света, но това не дава само на американците право да са националисти
"Вашата" нация- смес от всевъзможни етноси, култури, раси и т.н.- е Вие ако говорите за американски национализъм...
Също така ме е яд, че много нашенци, които тръгнаха натам, много бързо забравиха корените си и се "поамерикачиха" и това не идва от това, че тука е гадно (не съм изцяло съгласен), а от други черти в характера....
П.С. Мястото на мнението не беше особено уместно, затова модраторите ако решат да го изтрият

П.С. Мястото на мнението не беше особено уместно, затова модраторите ако решат да го изтрият

45 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3