пазете си колите -имало е кражби снощи в люлин
Модератор: Общи модератори
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Smoocki
- старши ентусиаст
-
- Кара: 600 коня с умивна на лицето
- Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
- Детайли за колата: Garrett 3582
Re: пазете си колите -имало е кражби снощи в люлин
delas_328 написа:Bimmer_E36 написа:Баси кви хора има че то някой ей така ще си направи ///М-ка за без пари,ама ла*ното му сигурно се секва докато краде
Незнам защо все си мислите,че като ги видите крадците и ще им направите нещоедин приятел засякал да му пипат нещо и слезнал и се напраил на мъж ама не бил само един ами трима и го бяха цепнали от бой чупени зъби доста го бяха натрошили,аз знам че пред клавиатурата сте много смели но не забравяйте че живота може да приключи бързо ако има нож в играта!
Абе колко и да са смели пред Макаров дали няма да коленичат

- Yanko Petrov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 купе
Doberman_vas написа:baitun написа:абсолютно си прав, няма оправия, само бой и е.... /ама с кол/ му е майката
1 приятел ме светна на по-добро, връзваш го със синджир някъде на публично място и го оставяш.
И после пишеш у форума къде си го вързал и ще му се отще повече да краде

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Smoocki написа:
То верно на престрелка с нож не се идва ама де да ги знаеш може да са някоя организирана ромска престъпна група.. а и вземате да ме замисляте да сменям квартала или да чакам за свободно място на охраняемия паркинг..
- bojanski
- Потребител
-
- Кара: Гаджето си да готви...
- Мечтае да кара: ///М3
Откраднато уплътнение на пасажерски, преден мигач
Браво на момчетата със здраве да си го ползват!!! Преди седмица, неработеща пръскачка пасажерска! И нея със здраве...
Пак Люлински историй...

Speed?

- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
Doberman_vas написа:baitun написа:абсолютно си прав, няма оправия, само бой и е.... /ама с кол/ му е майката
1 приятел ме светна на по-добро, връзваш го със синджир някъде на публично място и го оставяш.

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- e36_Fanatik
- кандидат ентусиаст
-
Smoocki написа:delas_328 написа:Bimmer_E36 написа:Баси кви хора има че то някой ей така ще си направи ///М-ка за без пари,ама ла*ното му сигурно се секва докато краде
Незнам защо все си мислите,че като ги видите крадците и ще им направите нещоедин приятел засякал да му пипат нещо и слезнал и се напраил на мъж ама не бил само един ами трима и го бяха цепнали от бой чупени зъби доста го бяха натрошили,аз знам че пред клавиатурата сте много смели но не забравяйте че живота може да приключи бързо ако има нож в играта!
Нали знаеш че макаровия се вади само когато си сигорен че ще го ползваш, другият момент: на компютърните игри се стреля лесно но на живо не е така

Лошото е че крадеца знае ти каде живееш коя е колата ти и т.н, а потърпевщия ако не вземе личната карта

С мнението си не защитавам никой крадец, но човек трябва винаги да мисли какво прави - за едно М-огледалце да те пребият от бой или ти в пристъп на ярост да нацелиш някой мангал с бухалката в главата и после да му дадеш един куп пари не си струва.
- Bimmer_E36
- младши ентусиаст
-
- Кара: E92 Turbo
delas_328 написа:Bimmer_E36 написа:Баси кви хора има че то някой ей така ще си направи ///М-ка за без пари,ама ла*ното му сигурно се секва докато краде
Незнам какво общо има моето мнение с твоето че си ми го цитирал

- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
- delas_328
- ентусиаст
-
- Кара: 24 Клапанова гад!!!
- Мечтае да кара: М3 Е36 3.2
Bimmer_E36 написа:delas_328 написа:Bimmer_E36 написа:Баси кви хора има че то някой ей така ще си направи ///М-ка за без пари,ама ла*ното му сигурно се секва докато краде
Незнам какво общо има моето мнение с твоето че си ми го цитирал

По-добре известен пияч, отколкото анонимен алкохолик!
- MiSho_Spiralata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 325i 97'
Huku: Ето как оня ден ми гепиха капачките за трети път посред бял ден
Не ги ли набара?

- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
MiSho_Spiralata написа:![]()
Не ги ли набара?
Неска скивах записа от камерите. Мисля ако ги вида тия лешници да им подаря снимките с тях как гепат(даже един от блока ги гледа през това време)... и нищо повече...иначе да ги утрепам за 3 кинта не стааа.
Мислех че се гепи посред нощ от мангали или наркомани а то се оказа ,че са най-обикновени тинейджъри (па може и да са фенове колекционери).
- dedektiv_p
- кандидат ентусиаст
-
Е на тинейджъри няма какво да се сърдим май и аз вечно съм си без емблеми, а и не ги слагам вече
, но те само това си събират - емблемки - явно са фенове! И ние сме били деца и сме вършили по някоя дребна щуротия....
Срещу крадците явно трябва да има показни наказания иначе не виждам кво може да ги вкара в пътя. Идеята със синджира е много добра!

Срещу крадците явно трябва да има показни наказания иначе не виждам кво може да ги вкара в пътя. Идеята със синджира е много добра!
Аз не карам бързо, просто летя ниско...
брат тва е люлин какво искаш,не се краде само от бмв та а всичко.......много приятели изгоряха,само незнам толкова ли поне един път тия птрулиращи коли нощем не хванаха някой,само за заплати ревът 

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
И к'во сега,тинейджърите да не ги биеме,а ония ден,след като си сложих аларма с пейджър фанах този,заради който си сложих въпросната аларма ,отново ми вдига чистачките и слага 2 павета на предния капак-оказва се пенсионер на пределна възраст-и него не може да го набиеш...
- niki0007
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i m52
здавейте колеги и аз да споделя снощти са ми источели бензинчето на Е34 ката ми
около 30 40литра това се случва в кв Лозенец 

34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3