пазете си колите -имало е кражби снощи в люлин

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 600 коня с умивна на лицето
Мечтае да кара: всичко бързо на четири гуми
Детайли за колата: Garrett 3582

Re: пазете си колите -имало е кражби снощи в люлин

Мнение от Smoocki » 16 Окт 2010, 9:09

delas_328 написа:
Bimmer_E36 написа:Баси кви хора има че то някой ей така ще си направи ///М-ка за без пари,ама ла*ното му сигурно се секва докато краде :bang:

Незнам защо все си мислите,че като ги видите крадците и ще им направите нещо :mhihi: един приятел засякал да му пипат нещо и слезнал и се напраил на мъж ама не бил само един ами трима и го бяха цепнали от бой чупени зъби доста го бяха натрошили,аз знам че пред клавиатурата сте много смели но не забравяйте че живота може да приключи бързо ако има нож в играта!

Абе колко и да са смели пред Макаров дали няма да коленичат :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 купе

Мнение от Yanko Petrov » 16 Окт 2010, 9:35

Doberman_vas написа:
baitun написа:абсолютно си прав, няма оправия, само бой и е.... /ама с кол/ му е майката

1 приятел ме светна на по-добро, връзваш го със синджир някъде на публично място и го оставяш.

И после пишеш у форума къде си го вързал и ще му се отще повече да краде :censored:

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 17 Окт 2010, 4:19

Smoocki написа:

То верно на престрелка с нож не се идва ама де да ги знаеш може да са някоя организирана ромска престъпна група.. а и вземате да ме замисляте да сменям квартала или да чакам за свободно място на охраняемия паркинг..
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: Гаджето си да готви...
Мечтае да кара: ///М3

Мнение от bojanski » 17 Окт 2010, 21:22

Откраднато уплътнение на пасажерски, преден мигач :lol: :clap: Браво на момчетата със здраве да си го ползват!!! Преди седмица, неработеща пръскачка пасажерска! И нея със здраве... :lol: Пак Люлински историй...
Speed?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

Мнение от EBEEMVACIA » 18 Окт 2010, 16:18

Doberman_vas написа:
baitun написа:абсолютно си прав, няма оправия, само бой и е.... /ама с кол/ му е майката

1 приятел ме светна на по-добро, връзваш го със синджир някъде на публично място и го оставяш.

:twisted: караш у филибето и им казваш че праи чааве секиджам. :angel:
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от e36_Fanatik » 18 Окт 2010, 17:43

Smoocki написа:
delas_328 написа:
Bimmer_E36 написа:Баси кви хора има че то някой ей така ще си направи ///М-ка за без пари,ама ла*ното му сигурно се секва докато краде :bang:

Незнам защо все си мислите,че като ги видите крадците и ще им направите нещо :mhihi: един приятел засякал да му пипат нещо и слезнал и се напраил на мъж ама не бил само един ами трима и го бяха цепнали от бой чупени зъби доста го бяха натрошили,аз знам че пред клавиатурата сте много смели но не забравяйте че живота може да приключи бързо ако има нож в играта!

Нали знаеш че макаровия се вади само когато си сигорен че ще го ползваш, другият момент: на компютърните игри се стреля лесно но на живо не е така :bang:. На никой не пожелавам да изпада в такава ситоация но като извадиш макаровия, ако срещу теб извадят 2 какво прайм?
Лошото е че крадеца знае ти каде живееш коя е колата ти и т.н, а потърпевщия ако не вземе личната карта :D на крадеца няма как да знае кой е. Кофти работа най-добре охраняем паркинг и спиш спокойно.

С мнението си не защитавам никой крадец, но човек трябва винаги да мисли какво прави - за едно М-огледалце да те пребият от бой или ти в пристъп на ярост да нацелиш някой мангал с бухалката в главата и после да му дадеш един куп пари не си струва.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E92 Turbo

Мнение от Bimmer_E36 » 18 Окт 2010, 19:51

delas_328 написа:

Незнам какво общо има моето мнение с твоето че си ми го цитирал :?:
Изображение

ПотенЦял
Аватар
Кара: и се вози едновременно...пкхх

Мнение от Huku » 18 Окт 2010, 20:11

Ето как оня ден ми гепиха капачките за трети път посред бял ден:
Раз Изображение
Два Изображение
Три Изображение
играта се разкри!
Изображение
Изображение
Истинска радост от шофирането измерена в усмивки/h Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 24 Клапанова гад!!!
Мечтае да кара: М3 Е36 3.2

Мнение от delas_328 » 18 Окт 2010, 23:49

Bimmer_E36 написа:
delas_328 написа:

Незнам какво общо има моето мнение с твоето че си ми го цитирал :?:

:!: ама ла*ното му сигурно се секва докато краде :bang:
По-добре известен пияч, отколкото анонимен алкохолик!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 325i 97'

Мнение от MiSho_Spiralata » 18 Окт 2010, 23:54

Huku: Ето как оня ден ми гепиха капачките за трети път посред бял ден

:shock: :ranting: Не ги ли набара?
Изображение
ИзображениеИзображениеИзображение
"...хич не ми се нрави,казват,че съм готин,може би са прави.Чакам от галена да ми се опре на дунапрена аз съм по - голям от луфта между зъбите на джена..."

ПотенЦял
Аватар
Кара: и се вози едновременно...пкхх

Мнение от Huku » 19 Окт 2010, 0:24

MiSho_Spiralata написа: :shock: :ranting: Не ги ли набара?

Неска скивах записа от камерите. Мисля ако ги вида тия лешници да им подаря снимките с тях как гепат(даже един от блока ги гледа през това време)... и нищо повече...иначе да ги утрепам за 3 кинта не стааа.
Мислех че се гепи посред нощ от мангали или наркомани а то се оказа ,че са най-обикновени тинейджъри (па може и да са фенове колекционери).
Изображение
Изображение
Истинска радост от шофирането измерена в усмивки/h Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dedektiv_p » 19 Окт 2010, 12:27

Е на тинейджъри няма какво да се сърдим май и аз вечно съм си без емблеми, а и не ги слагам вече :lol:, но те само това си събират - емблемки - явно са фенове! И ние сме били деца и сме вършили по някоя дребна щуротия....

Срещу крадците явно трябва да има показни наказания иначе не виждам кво може да ги вкара в пътя. Идеята със синджира е много добра!
Аз не карам бързо, просто летя ниско...

Аватар
Кара: bmw е46

Мнение от vladuicho » 19 Окт 2010, 12:49

брат тва е люлин какво искаш,не се краде само от бмв та а всичко.......много приятели изгоряха,само незнам толкова ли поне един път тия птрулиращи коли нощем не хванаха някой,само за заплати ревът :|

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 19 Окт 2010, 13:15

И к'во сега,тинейджърите да не ги биеме,а ония ден,след като си сложих аларма с пейджър фанах този,заради който си сложих въпросната аларма ,отново ми вдига чистачките и слага 2 павета на предния капак-оказва се пенсионер на пределна възраст-и него не може да го набиеш...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i m52

Мнение от niki0007 » 19 Окт 2010, 14:29

здавейте колеги и аз да споделя снощти са ми источели бензинчето на Е34 ката ми :( около 30 40литра това се случва в кв Лозенец :bang:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата