Цени за пребоядисване...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

E30 M3 Dreamer
Аватар
Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
Мечтае да кара: E30 M3

Re: Цени за пребоядисване...

Мнение от bivola » 21 Ное 2010, 23:44

Веско, щеше да ми звъниш , дрънни утре и ще ти кажа за какво става дума , то момчето ни е комшия от Бояна , ти го знаеш. :yes:
Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона :mhihi: :mhihi: :mhihi: И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК :mhihi:
:mhihi:

Е46нтусиаст
Е46нтусиаст
Аватар
Кара: M3 E46
Мечтае да кара: M3 E46
Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox

Мнение от Runnaway » 23 Ное 2010, 15:33

Колеги, като ми оправяха щетите по Красавицата ги помолих да ми боядисат и огледалата.

За мое голямо "щастие" огледалата са боядисани супер, но за жалост - само те.

Аз мислех, че под "огледала" се разбират и основите, но явно съм грешал.

Някой може ли да ме ми даде оферта за боядисване само на основите в Orient Blue Metallic ? Мерси.
"Съборът" >>> ЦЪК!
"Поредният работен ден" - до Част 7 >>> ЦЪК!
"Разходката" >>> ЦЪК!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
Мечтае да кара: е36 с осмак
Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.

Мнение от Boyadjiev » 24 Ное 2010, 1:01

Момчета за какви пари говорите вие.... :shock: Направо ме шокирате :paranoid: При моя човек, с боята с работата, с лака, като цялото това нещо се случва в камера за Ауди А4 комби цената е около 1000 макс... За какви 3000лв. иде реч :shock: Уговорката е че не трябва цялата кола да трябва да стане в кит де... Но от това което съм виждал, си промених представите за боядисването и вече изобщо не се притеснявам дали/ако/защо някой ме одере или закачи, как колата ще стане като швейцарска крава. Всичко се прави без следа, само да попаднете на човек :yes:
П.С. Тия пари за нищо ги нямате май ми се струва... :paranoid:
Изображение Изображение Изображение
Уважавай другия, независимо каква кола кара.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
Мечтае да кара: E30 M3
Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет

Мнение от michev » 24 Ное 2010, 1:43

При нас според майстора и материалите варира между 800-1200 лв.Явно в големите градове аршина е друг, ама и все по-често ми прави впечатление, че доста от хората там си карат колите с сериозни повреди, ама то при тези цени....
only rear wheel drive

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 24 Ное 2010, 2:50

Boyadjiev написа:Момчета за какви пари говорите вие.... :shock: Направо ме шокирате :paranoid: При моя човек, с боята с работата, с лака, като цялото това нещо се случва в камера за Ауди А4 комби цената е около 1000 макс... За какви 3000лв. иде реч :shock: Уговорката е че не трябва цялата кола да трябва да стане в кит де... Но от това което съм виждал, си промених представите за боядисването и вече изобщо не се притеснявам дали/ако/защо някой ме одере или закачи, как колата ще стане като швейцарска крава. Всичко се прави без следа, само да попаднете на човек :yes:
П.С. Тия пари за нищо ги нямате май ми се струва... :paranoid:

Удари му една реклама на този човек де, кой е, къде е, и т.н.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '97 328i '07 335i '90 325i
Мечтае да кара: жената към летището с еднопосочен билет

Мнение от Huffy » 24 Ное 2010, 10:09

верно ме убихте с цени :kuku: кви са тия 2000-3000лв , явно някой гледа в тавана като определя цените (Софийските) . Познавам един пич от Ловеч който я разглабя ( стопове, фарове , брони , лайстни и тн.) Където има нужда от кит се прави. Боядисва качествено ( в камера ). И цялото това удоволствие ще ви излезе около 1000лв

Obergruppenführer
Аватар
Кара: Е 36

Мнение от MOGY » 24 Ное 2010, 11:55

Едно боядисване грамотно цялостно нормално за мен варира между 1000-1500лв.-1800макс, в зависимост от майстора и материалите.Естествено знам и за такива от по 600-800 та и по малко,най-евтия шприц,боя и лак ,ръсене в гаража търкане на 2000 че е пепелясала паста и така.Естествено има и за над 1500 от майстори примерно които са наистина много добри работят с качествени материали имат си винаги работа и не ги притеснява да обявяват такива цени защото без работа няма да останат а и си уважават труда.
Мен примерно ми взеха 1300лв. с приказката че за такова боядисване по 1500 не взимат но понеже се познаваме.Това с материали с всичко,цялата кола+коша+всички пласмаски на огледала,лайсни на брони,бъбреците.Свалиха ми вратите че ги биха по фалцовете,прозорците страничните,всички уплътнения по прозорците,брони,маски.
Боята се разбрахме да е евтина на Klar a лака да е хубав на Glasurit като броните и маската да са с 45цата на глазорит дето е устойчив на удари на камъчета ,като с еластификатор.Малко с коша се изложиха а и не се разбрахме за цвета нещо но отвън колата стана много добре:

ИзображениеИзображение
ИзображениеИзображениеИзображение
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!

Потребител
Аватар
Кара: настръхнал
Мечтае да кара: кабрио М6 560hp

Мнение от vladatm » 24 Ное 2010, 13:37

Довечера или утре сутринта ще взема моята от сервиза.За двете брони и десен калник -220лв.Не знам дали е малко или много?Казаха ми че имат камера, а също детайлите няма да се демонтират.Няма нужда от китване или кърпене, броните са само ужулени а калника леко натиснат и ще го дръпнат с някаква машинка, да си заеме старата линия.Също ми казаха, че ще свалят боята от трите детайла преди да ги пребоядисат :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Мнение от M2PR » 25 Ное 2010, 10:30

Колега, Явор ти каза - дай да видиме как е станала... защото на снимките еок, ама на живо...?

В никъв случай не се заяждам, ама 600 за цялостно пребоядисване и работа... по-добре не ми ги хвали...

Биволесте, 400 вече направо е ... :kuku:

Иначе и аз лятото минах тази интервенция, с все кърпенето, новите прагове (че беше мам' си джейсън :mhihi: ) и пребоядисването и работата и стъпи на ... няколко пъти повече ... Боята - даймънд шварц... разкошотия ....

Но не ми го побира акъла какви са тия суми, дето ги обявявате тука, честно ... :conf: :kuku:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

Аватар
Кара: e34, e36

Мнение от Kristopher » 25 Ное 2010, 13:22

Баща ми си пребоядиса цялата кола и му взеха 1500 лева в някакво село, уж познати. Обаче съм сигурен, че аз ако бях тръгнал да я пребоядисвам щеше да стане много по-добре, направо са съсипали колата
Изображение
Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30- 324 D, E30-318 i
Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.

Мнение от Stoqnov_ » 28 Ное 2010, 4:44

Момчета, тая тема освен че ме разсма, взе че ме накара и да се замисля.... Боже, колко простотия има по тоя свят.... Ако някой иска да боядисва, а не да пише, да ми драсне на лично- и онова момче във с.Веселиново го знам, има и още един-около Ямбол, цените са между 600 и 1000 лв, в зависимост от това, има ли изчукване много и заварки. Само за качествена боя, три слоя , естествено са включени тука и основата и лака-средно около 700 , до 800 лв най-много, ако е голяма колата и ходи много боя. А колегите, дето си боядисват колите за по 2-3 бона, да спрат да пишат, вече се изложиха достатъчно. Да са живи и здрави, нека да имат пари, радвам им се, но да мислят, че мамата и се еба на Българията вече, простотията е на почит май. Тва не знам дали някой малоумник наистина иска 3 бона за три дена работа, кой пък ще му ги даде, да не боядисва с оная си работа, баси... И ми се струва, че тези цени дето се ръсят тука... май на самохвалство отива работата, че ние обикновените хора нямаме пари, пък едни други фърлят хиляди за боя само... Живи и здрави. И с кеф си харчете парите, без значение за какво. Искрено Ви го желая, щом ги имате...
С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 28 Ное 2010, 7:24

...А например , ако аз си сваля старата боя ? Имам много забележки по боята , включително заведена щета и се чудя напролет , преди подновяването на каското дали да не се изцепя с по-свежа "червена перла" . То така и така ще се боядисват броня,калник и врата , та направо да си свалям боята и да се прави цялата кола . Чух че някой майстори се съгласявали на такова нещо , ако някой знае , как това се отразява на цената ....

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от M2PR » 28 Ное 2010, 9:33

pepitoooooooooo, мойто момче, ти гледаш ли кви малоумщини пишеш или така в просъница го караш? :shock:

Я само ми отговори - една хубава боя и един лак колко струват? Само те, без работа, без изкърпване и т.н.? И не ми пробутвай ония акварелните боички на Оргахим, става ли?

За м-у 600 и 1000лв могат да ти пребоядисат ладичката или 2-3 елемента от нова кола, не знам какви са тия глупости дето ги блещиш..

пп. Ачо, ако ти свалят от цената, според мен ще е някаква символична сума... а и заслужава ли си!?
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да го гледат

Мнение от ME4KY » 28 Ное 2010, 9:36

M2PR написа:pepitoooooooooo, мойто момче, ти гледаш ли кви малоумщини пишеш или така в просъница го караш? :shock:

Я само ми отговори - една хубава боя и един лак колко струват? Само те, без работа, без изкърпване и т.н.? И не ми пробутвай ония акварелните боички на Оргахим, става ли?

За м-у 600 и 1000лв могат да ти пребоядисат ладичката или 2-3 елемента от нова кола, не знам какви са тия глупости дето ги блещиш..

Да,кака ма тука преди години имаше един,дето пръскаше и печеше подготвена кола за 200 лева :winky:
Вероятно все още ще има бояджий дето да го правят,само познати да има :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от M2PR » 28 Ное 2010, 9:37

ME4KY написа:
M2PR написа:pepitoooooooooo, мойто момче, ти гледаш ли кви малоумщини пишеш или така в просъница го караш? :shock:

Да,кака ма тука преди години имаше един,дето пръскаше и печеше подготвена кола за 200 лева :winky:
Вероятно все още ще има бояджий дето да го правят,само познати да има :mhihi: :mhihi:

Какиното само ми сподели за 200 лв боя ли, работа ли, кафе ли ...кво!
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата