Цени за пребоядисване...
Модератор: Общи модератори
57 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
Re: Цени за пребоядисване...
Веско, щеше да ми звъниш , дрънни утре и ще ти кажа за какво става дума , то момчето ни е комшия от Бояна , ти го знаеш. 

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
Колеги, като ми оправяха щетите по Красавицата ги помолих да ми боядисат и огледалата.
За мое голямо "щастие" огледалата са боядисани супер, но за жалост - само те.
Аз мислех, че под "огледала" се разбират и основите, но явно съм грешал.
Някой може ли да ме ми даде оферта за боядисване само на основите в Orient Blue Metallic ? Мерси.
За мое голямо "щастие" огледалата са боядисани супер, но за жалост - само те.
Аз мислех, че под "огледала" се разбират и основите, но явно съм грешал.
Някой може ли да ме ми даде оферта за боядисване само на основите в Orient Blue Metallic ? Мерси.
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
Момчета за какви пари говорите вие....
Направо ме шокирате
При моя човек, с боята с работата, с лака, като цялото това нещо се случва в камера за Ауди А4 комби цената е около 1000 макс... За какви 3000лв. иде реч
Уговорката е че не трябва цялата кола да трябва да стане в кит де... Но от това което съм виждал, си промених представите за боядисването и вече изобщо не се притеснявам дали/ако/защо някой ме одере или закачи, как колата ще стане като швейцарска крава. Всичко се прави без следа, само да попаднете на човек
П.С. Тия пари за нищо ги нямате май ми се струва...

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- michev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1996 318i, 1987 318i M10B18
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: 1996-та е36 318 М43В18, 2000-а Е36 компакт М43В19, 1987-ма Е30 М10В18 Л-джет
При нас според майстора и материалите варира между 800-1200 лв.Явно в големите градове аршина е друг, ама и все по-често ми прави впечатление, че доста от хората там си карат колите с сериозни повреди, ама то при тези цени....
only rear wheel drive
Boyadjiev написа:Момчета за какви пари говорите вие....Направо ме шокирате
При моя човек, с боята с работата, с лака, като цялото това нещо се случва в камера за Ауди А4 комби цената е около 1000 макс... За какви 3000лв. иде реч
Уговорката е че не трябва цялата кола да трябва да стане в кит де... Но от това което съм виждал, си промених представите за боядисването и вече изобщо не се притеснявам дали/ако/защо някой ме одере или закачи, как колата ще стане като швейцарска крава. Всичко се прави без следа, само да попаднете на човек
![]()
Удари му една реклама на този човек де, кой е, къде е, и т.н.
- Huffy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '97 328i '07 335i '90 325i
- Мечтае да кара: жената към летището с еднопосочен билет
верно ме убихте с цени
кви са тия 2000-3000лв , явно някой гледа в тавана като определя цените (Софийските) . Познавам един пич от Ловеч който я разглабя ( стопове, фарове , брони , лайстни и тн.) Където има нужда от кит се прави. Боядисва качествено ( в камера ). И цялото това удоволствие ще ви излезе около 1000лв

- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
Едно боядисване грамотно цялостно нормално за мен варира между 1000-1500лв.-1800макс, в зависимост от майстора и материалите.Естествено знам и за такива от по 600-800 та и по малко,най-евтия шприц,боя и лак ,ръсене в гаража търкане на 2000 че е пепелясала паста и така.Естествено има и за над 1500 от майстори примерно които са наистина много добри работят с качествени материали имат си винаги работа и не ги притеснява да обявяват такива цени защото без работа няма да останат а и си уважават труда.
Мен примерно ми взеха 1300лв. с приказката че за такова боядисване по 1500 не взимат но понеже се познаваме.Това с материали с всичко,цялата кола+коша+всички пласмаски на огледала,лайсни на брони,бъбреците.Свалиха ми вратите че ги биха по фалцовете,прозорците страничните,всички уплътнения по прозорците,брони,маски.
Боята се разбрахме да е евтина на Klar a лака да е хубав на Glasurit като броните и маската да са с 45цата на глазорит дето е устойчив на удари на камъчета ,като с еластификатор.Малко с коша се изложиха а и не се разбрахме за цвета нещо но отвън колата стана много добре:

Мен примерно ми взеха 1300лв. с приказката че за такова боядисване по 1500 не взимат но понеже се познаваме.Това с материали с всичко,цялата кола+коша+всички пласмаски на огледала,лайсни на брони,бъбреците.Свалиха ми вратите че ги биха по фалцовете,прозорците страничните,всички уплътнения по прозорците,брони,маски.
Боята се разбрахме да е евтина на Klar a лака да е хубав на Glasurit като броните и маската да са с 45цата на глазорит дето е устойчив на удари на камъчета ,като с еластификатор.Малко с коша се изложиха а и не се разбрахме за цвета нещо но отвън колата стана много добре:

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
- vladatm
- Потребител
-
- Кара: настръхнал
- Мечтае да кара: кабрио М6 560hp
Довечера или утре сутринта ще взема моята от сервиза.За двете брони и десен калник -220лв.Не знам дали е малко или много?Казаха ми че имат камера, а също детайлите няма да се демонтират.Няма нужда от китване или кърпене, броните са само ужулени а калника леко натиснат и ще го дръпнат с някаква машинка, да си заеме старата линия.Също ми казаха, че ще свалят боята от трите детайла преди да ги пребоядисат 

- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Колега, Явор ти каза - дай да видиме как е станала... защото на снимките еок, ама на живо...?
В никъв случай не се заяждам, ама 600 за цялостно пребоядисване и работа... по-добре не ми ги хвали...
Биволесте, 400 вече направо е ...
Иначе и аз лятото минах тази интервенция, с все кърпенето, новите прагове (че беше мам' си джейсън
) и пребоядисването и работата и стъпи на ... няколко пъти повече ... Боята - даймънд шварц... разкошотия ....
Но не ми го побира акъла какви са тия суми, дето ги обявявате тука, честно ...

В никъв случай не се заяждам, ама 600 за цялостно пребоядисване и работа... по-добре не ми ги хвали...
Биволесте, 400 вече направо е ...

Иначе и аз лятото минах тази интервенция, с все кърпенето, новите прагове (че беше мам' си джейсън

Но не ми го побира акъла какви са тия суми, дето ги обявявате тука, честно ...

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
Баща ми си пребоядиса цялата кола и му взеха 1500 лева в някакво село, уж познати. Обаче съм сигурен, че аз ако бях тръгнал да я пребоядисвам щеше да стане много по-добре, направо са съсипали колата

Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна

- Stoqnov_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30- 324 D, E30-318 i
- Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.
Момчета, тая тема освен че ме разсма, взе че ме накара и да се замисля.... Боже, колко простотия има по тоя свят.... Ако някой иска да боядисва, а не да пише, да ми драсне на лично- и онова момче във с.Веселиново го знам, има и още един-около Ямбол, цените са между 600 и 1000 лв, в зависимост от това, има ли изчукване много и заварки. Само за качествена боя, три слоя , естествено са включени тука и основата и лака-средно около 700 , до 800 лв най-много, ако е голяма колата и ходи много боя. А колегите, дето си боядисват колите за по 2-3 бона, да спрат да пишат, вече се изложиха достатъчно. Да са живи и здрави, нека да имат пари, радвам им се, но да мислят, че мамата и се еба на Българията вече, простотията е на почит май. Тва не знам дали някой малоумник наистина иска 3 бона за три дена работа, кой пък ще му ги даде, да не боядисва с оная си работа, баси... И ми се струва, че тези цени дето се ръсят тука... май на самохвалство отива работата, че ние обикновените хора нямаме пари, пък едни други фърлят хиляди за боя само... Живи и здрави. И с кеф си харчете парите, без значение за какво. Искрено Ви го желая, щом ги имате...
С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
...А например , ако аз си сваля старата боя ? Имам много забележки по боята , включително заведена щета и се чудя напролет , преди подновяването на каското дали да не се изцепя с по-свежа "червена перла" . То така и така ще се боядисват броня,калник и врата , та направо да си свалям боята и да се прави цялата кола . Чух че някой майстори се съгласявали на такова нещо , ако някой знае , как това се отразява на цената ....
- M2PR
- старши ентусиаст
-
pepitoooooooooo, мойто момче, ти гледаш ли кви малоумщини пишеш или така в просъница го караш?
Я само ми отговори - една хубава боя и един лак колко струват? Само те, без работа, без изкърпване и т.н.? И не ми пробутвай ония акварелните боички на Оргахим, става ли?
За м-у 600 и 1000лв могат да ти пребоядисат ладичката или 2-3 елемента от нова кола, не знам какви са тия глупости дето ги блещиш..
пп. Ачо, ако ти свалят от цената, според мен ще е някаква символична сума... а и заслужава ли си!?

Я само ми отговори - една хубава боя и един лак колко струват? Само те, без работа, без изкърпване и т.н.? И не ми пробутвай ония акварелните боички на Оргахим, става ли?
За м-у 600 и 1000лв могат да ти пребоядисат ладичката или 2-3 елемента от нова кола, не знам какви са тия глупости дето ги блещиш..
пп. Ачо, ако ти свалят от цената, според мен ще е някаква символична сума... а и заслужава ли си!?
АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- ME4KY
- младши ентусиаст
-
- Кара: ги да го гледат
M2PR написа:pepitoooooooooo, мойто момче, ти гледаш ли кви малоумщини пишеш или така в просъница го караш?![]()
Да,кака ма тука преди години имаше един,дето пръскаше и печеше подготвена кола за 200 лева

Вероятно все още ще има бояджий дето да го правят,само познати да има

- M2PR
- старши ентусиаст
-
ME4KY написа:M2PR написа:pepitoooooooooo, мойто момче, ти гледаш ли кви малоумщини пишеш или така в просъница го караш?![]()
Да,кака ма тука преди години имаше един,дето пръскаше и печеше подготвена кола за 200 лева
Вероятно все още ще има бояджий дето да го правят,само познати да има![]()
Какиното само ми сподели за 200 лв боя ли, работа ли, кафе ли ...кво!
АПНИ, БАБА, 'АПНИ
57 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4