Паранормални явления

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
Мечтае да кара: още по-бавно
Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD

Re: Паранормални явления

Мнение от Владо » 30 Яну 2011, 0:27

Последна промяна Владо на 30 Яну 2011, 0:29, променена общо 1 път

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 30 Яну 2011, 0:28

Тва с мотора :paranoid:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 30 Яну 2011, 0:35

Айде ако може без коментари от рода на тва е измислица. Щото тях ги пускам в страхотни :mhihi: . Т'ва ми е и първото мнение в тунинг.бг.

Миналата година(2009), решил съм - лятно време, да спа на вилата. 'Сичко точно, обаче не ми се спи. Цял ден никаква работа и това е резултата. Добрем, слизам доло(на два етажа е) и взимам кучето да го разходя. Тогава бяха две. Та развързах едното и тъкмо отварям външната врата и гледам някакво фарче. И се приближава колоездач. Обаче тука идва странното. Завързаното куче започна да скимти, а това с мен, почна да ме дърпа обратно. Ама така силно не се сещам примерно като играя с него да дъпра. И спря един мъж на средна възраст с колелото, аз тийн без много мозък се чудя какво ще иска, изобщо не ми минават лоши мисли. И спря тоз човечец, пита: "Момче, не е ли рано да го разхождаш туй куче?" Погледнах си часовника - 3:40 сутринта. "Не мога да заспа и реших да се разходя." Като го огледах човека, ми се видя странен. А кучето продължава да дърпа като полудяло. Този - на средна възраст, перфектно избръснат, предположих, че на работа отива. Облеклото му - шлифер(с колелото беше интересно), обувки отпреди доста години, колелото и то, Пежо, старо много. "Приятна разходка и внимателно." Викам си, тоз' пък какво иска, кучето с мене, няма да ходя на луната. Да, ама не. Тръгна да си ходи и се "покатери" или по-точно изправи на левия си крак, да тръгне предполагам, 'щото колелото без скорости, явно му беше трудно. И в този момент му се разтвори шлифера от лявата страна в пришит джоб оръжие. Ама не примерно да кажеш, че го носи да се пази, пушка с рязана цев. Лакет дълга. Тръгна, затворих врата и влязох вътре. Сложих да сваря кафе и реших да не излизам никъде по нощите.

Ей тва и до сега не мога да си го обясня...

Дон Кроки
Аватар

Мнение от Kroki » 30 Яну 2011, 0:38

Йеееееееееееее :shock: Това малко като този стареца от ghost rider :yes:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 30 Яну 2011, 0:49

тва с мотора :kuku: :paranoid: :conf: (харесА ми)

в момента ми се случи нещо много странно, климатика беше настроен на 25 градуса, а от 30 минути насам духа студено и показва 18-19 и аз се чудя що вече е студено, поглеждам дистанционното, а на него пише 19 :shock: OMFG!

НЕ СЪМ ГО ПИПАЛ!!!
You said: "Time will change!" What if it changes you?

ПотенЦял
Аватар
Кара: и се вози едновременно...пкхх

Мнение от Huku » 30 Яну 2011, 0:52

е тва ли ти беше хохъра бе Ряпофф-очаквах да видиш бате бойко да копа с некаква лопата
Изображение
Изображение
Истинска радост от шофирането измерена в усмивки/h Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от driver69 » 30 Яну 2011, 0:55

Huku написа:е тва ли ти беше хохъра бе Ряпофф-очаквах да видиш бате бойко да копа с некаква лопата

:mhihi:
П.П.: А т'ва кафе колко бавно стана, особено докато се опитвам да сложа кафе в толкова малкия отвор на кафеварката със съвсем леко потрепване на пръстите :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Потребител
Аватар
Кара: ше Опел, но сега...
Мечтае да кара: Boeing 747
Детайли за колата: Не е важно колко ти е мощна колата, важно е колко ти е празна главата.

Мнение от Dourden » 30 Яну 2011, 1:05

Леле хора това с колоездача и игледалото брррр :paranoid:
Не знам аз какво щях да направя :driving: и да ме няма :D :lol: .
Ще следя темата с огромен интерес.
Изображение

е36 си е е36

ПотенЦял
Аватар
Кара: и се вози едновременно...пкхх

Мнение от Huku » 30 Яну 2011, 1:09

vicho написа:НЕ СЪМ ГО ПИПАЛ!!!

само си седнал върху него :mhihi:
Изображение
Изображение
Истинска радост от шофирането измерена в усмивки/h Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 30 Яну 2011, 1:24

сЕтих се... Вечер... С приятелката ми се разхождахме из града, както обичайно... И по едно време ми се причува, че звука от СД-то се усилва... Ми може нещо радио-честотата да не е добре, викам си... или аз да не съм чул... Продължаваме си разходката с колата... След 15-20мин тъкмо спирам, за да си купя цигари и радиото видимо се усили пак с 1 нагоре :shock: :paranoid: Нито сме си доближавали ръцете, нито нищо :paranoid: (Това преди около месец)
Друга случка... Има едни манастири до Русе... В едно село Басарбово... Има си и паркингче, беседки, ала-бала... Та отново късно вечер, джан-джум няма, ние сами в колата... Говорим си, слушаме музичка... Всичко точно... По едно време се чува някакъв шум отзад (не мога да го интерпретирам :dunno: )... Обичайното - мислех, че ми се причу, но се огледах - никой няма... След 10тина минути - същия шум, дори по-силен :shock: :paranoid: Идваше някъде зад колата :paranoid: Спогледахме се с приятелката ми и казахме, че преди малко пак го чухме :paranoid: И 1 минута не изчаках повече и драснах :mhihi: Като запалих фаровете - нищо не се виждаше, ни кола, ни човек, ни нищо... А там не е, като да не е страшничко към 1-2-3 през нощта :mhihi: :paranoid: (Това преди два-три дни, мисля)
...
Имаше преди една такава тема тук... Киро (RSxRacer) разказа една история, от която едва заспах и няколко дена не излизах нощем с колата :mhihi: та ако види темата и наистина историята е реална, нека драсне :ok:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ше E46 330xi, сега Туарег 3.2 vr6

Мнение от skoklev » 30 Яну 2011, 1:34

Като изключим Дежа-вютата, дето ми се случват на всеки 3-4 месеца... и направо изтръпвам целия, като осъзная, че съм сънувал въпросната случка...нищо интересно :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 30 Яну 2011, 1:38

Ааа да,историята за моториста без глава. :mhihi: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 30 Яну 2011, 2:20

Жики да разкаже историята...
и аз имам подобна случка.

Странното при мен е ,че когото не съм виждал някой от много време примерно 6-7 месеца и повече ,като се сетя за него и до ден два се видим или чуем.говоря за хора, които не са ми от града а някои са и в чужбина.

И една дето се чудя да я разправям ли?

Като по-малък 11-12 годишен ходех на гости за по 10-15 дни при един мой братовчед в едно балканско село.
В къщата след тях живееше един самотен и много странен мъж на около 70 г но природно жилав и здрав .Често се прибираше пиян и изглеждаше неконтролируем .
Винаги носеше нож на кръста. Походката му беше сякаш на всяка крачка натъртва предния крак и леко разкрачен с криви О-образни крака. С цървули с отвързани каишки,закопчалките леко подрънкваха в такт с крачките му.
Вървеше и си боботеше нещо и псуваше заканително някой си."-Маааакятиии шиии еииибаааа..."
Беше висок ,слаб с изпито лице и хлътнали очи...Всичко в него бе примитивно и диво ...даже и името му не знаеха ...викаха му Чомбаса!

Тоалетната на брачеда беше в другия край на двора.А осветлението беше само ...от луната. Една вечер, като излизах от тоалетната и тръгвах към къщата,в тъмнината чух стъпките на Чомбаса . Чувах подрънкването на каишките,както и стърженето в чакъла като стъпва на земята, но не чувах да си боботи и псува и усетих ,че нещо не е наред, и още повече ме хвана страх.
Не смеех дори да го погледна макар да бях отвътре на оградата, НО ... погледнах и ми се подкосиха краката ...беше без глава ...едва се прибрах вътре. Цяла нощ треперех. Бях в шок.

На другия ден разбрах, че бил умрял преди една седмица някъде.

Имам още една но тя е още по-невероятна.
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !

Дон Кроки
Аватар

Мнение от Kroki » 30 Яну 2011, 2:32

Айде разказвайте де, ебаси историйте вадите :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен

Мнение от TPAKTOP » 30 Яну 2011, 2:53

Току що ми се случи нещо което едва ли не ми приличаше на "дежа вю"! Докато си върша работата която имам и си слушам някакви произволни ретро чалгийки попаднах на едно парче на Руси Русев което е записано 2007 а ако се заслушате в него ще разберете колко неща е познал писателя на текста! :shock: Предрича свинския грип?! :shock: Всичко е истина! Не мога да повярвам! :shock: Ето я и самата песен
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата