Паранормални явления
Модератор: Общи модератори
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
Re: Паранормални явления
Последна промяна Владо на 30 Яну 2011, 0:29, променена общо 1 път
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Тва с мотора 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
Айде ако може без коментари от рода на тва е измислица. Щото тях ги пускам в страхотни
. Т'ва ми е и първото мнение в тунинг.бг.
Миналата година(2009), решил съм - лятно време, да спа на вилата. 'Сичко точно, обаче не ми се спи. Цял ден никаква работа и това е резултата. Добрем, слизам доло(на два етажа е) и взимам кучето да го разходя. Тогава бяха две. Та развързах едното и тъкмо отварям външната врата и гледам някакво фарче. И се приближава колоездач. Обаче тука идва странното. Завързаното куче започна да скимти, а това с мен, почна да ме дърпа обратно. Ама така силно не се сещам примерно като играя с него да дъпра. И спря един мъж на средна възраст с колелото, аз тийн без много мозък се чудя какво ще иска, изобщо не ми минават лоши мисли. И спря тоз човечец, пита: "Момче, не е ли рано да го разхождаш туй куче?" Погледнах си часовника - 3:40 сутринта. "Не мога да заспа и реших да се разходя." Като го огледах човека, ми се видя странен. А кучето продължава да дърпа като полудяло. Този - на средна възраст, перфектно избръснат, предположих, че на работа отива. Облеклото му - шлифер(с колелото беше интересно), обувки отпреди доста години, колелото и то, Пежо, старо много. "Приятна разходка и внимателно." Викам си, тоз' пък какво иска, кучето с мене, няма да ходя на луната. Да, ама не. Тръгна да си ходи и се "покатери" или по-точно изправи на левия си крак, да тръгне предполагам, 'щото колелото без скорости, явно му беше трудно. И в този момент му се разтвори шлифера от лявата страна в пришит джоб оръжие. Ама не примерно да кажеш, че го носи да се пази, пушка с рязана цев. Лакет дълга. Тръгна, затворих врата и влязох вътре. Сложих да сваря кафе и реших да не излизам никъде по нощите.
Ей тва и до сега не мога да си го обясня...

Миналата година(2009), решил съм - лятно време, да спа на вилата. 'Сичко точно, обаче не ми се спи. Цял ден никаква работа и това е резултата. Добрем, слизам доло(на два етажа е) и взимам кучето да го разходя. Тогава бяха две. Та развързах едното и тъкмо отварям външната врата и гледам някакво фарче. И се приближава колоездач. Обаче тука идва странното. Завързаното куче започна да скимти, а това с мен, почна да ме дърпа обратно. Ама така силно не се сещам примерно като играя с него да дъпра. И спря един мъж на средна възраст с колелото, аз тийн без много мозък се чудя какво ще иска, изобщо не ми минават лоши мисли. И спря тоз човечец, пита: "Момче, не е ли рано да го разхождаш туй куче?" Погледнах си часовника - 3:40 сутринта. "Не мога да заспа и реших да се разходя." Като го огледах човека, ми се видя странен. А кучето продължава да дърпа като полудяло. Този - на средна възраст, перфектно избръснат, предположих, че на работа отива. Облеклото му - шлифер(с колелото беше интересно), обувки отпреди доста години, колелото и то, Пежо, старо много. "Приятна разходка и внимателно." Викам си, тоз' пък какво иска, кучето с мене, няма да ходя на луната. Да, ама не. Тръгна да си ходи и се "покатери" или по-точно изправи на левия си крак, да тръгне предполагам, 'щото колелото без скорости, явно му беше трудно. И в този момент му се разтвори шлифера от лявата страна в пришит джоб оръжие. Ама не примерно да кажеш, че го носи да се пази, пушка с рязана цев. Лакет дълга. Тръгна, затворих врата и влязох вътре. Сложих да сваря кафе и реших да не излизам никъде по нощите.
Ей тва и до сега не мога да си го обясня...
- Kroki
- Дон Кроки
-
Йеееееееееееее
Това малко като този стареца от ghost rider 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
тва с мотора
(харесА ми)
в момента ми се случи нещо много странно, климатика беше настроен на 25 градуса, а от 30 минути насам духа студено и показва 18-19 и аз се чудя що вече е студено, поглеждам дистанционното, а на него пише 19
OMFG!
НЕ СЪМ ГО ПИПАЛ!!!

в момента ми се случи нещо много странно, климатика беше настроен на 25 градуса, а от 30 минути насам духа студено и показва 18-19 и аз се чудя що вече е студено, поглеждам дистанционното, а на него пише 19

НЕ СЪМ ГО ПИПАЛ!!!
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
е тва ли ти беше хохъра бе Ряпофф-очаквах да видиш бате бойко да копа с некаква лопата
Huku написа:е тва ли ти беше хохъра бе Ряпофф-очаквах да видиш бате бойко да копа с некаква лопата

П.П.: А т'ва кафе колко бавно стана, особено докато се опитвам да сложа кафе в толкова малкия отвор на кафеварката със съвсем леко потрепване на пръстите

- Dourden
- Потребител
-
- Кара: ше Опел, но сега...
- Мечтае да кара: Boeing 747
- Детайли за колата: Не е важно колко ти е мощна колата, важно е колко ти е празна главата.
Леле хора това с колоездача и игледалото брррр
Не знам аз какво щях да направя
и да ме няма
.
Ще следя темата с огромен интерес.

Не знам аз какво щях да направя

Ще следя темата с огромен интерес.
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
vicho написа:НЕ СЪМ ГО ПИПАЛ!!!
само си седнал върху него

сЕтих се... Вечер... С приятелката ми се разхождахме из града, както обичайно... И по едно време ми се причува, че звука от СД-то се усилва... Ми може нещо радио-честотата да не е добре, викам си... или аз да не съм чул... Продължаваме си разходката с колата... След 15-20мин тъкмо спирам, за да си купя цигари и радиото видимо се усили пак с 1 нагоре
Нито сме си доближавали ръцете, нито нищо
(Това преди около месец)
Друга случка... Има едни манастири до Русе... В едно село Басарбово... Има си и паркингче, беседки, ала-бала... Та отново късно вечер, джан-джум няма, ние сами в колата... Говорим си, слушаме музичка... Всичко точно... По едно време се чува някакъв шум отзад (не мога да го интерпретирам
)... Обичайното - мислех, че ми се причу, но се огледах - никой няма... След 10тина минути - същия шум, дори по-силен
Идваше някъде зад колата
Спогледахме се с приятелката ми и казахме, че преди малко пак го чухме
И 1 минута не изчаках повече и драснах
Като запалих фаровете - нищо не се виждаше, ни кола, ни човек, ни нищо... А там не е, като да не е страшничко към 1-2-3 през нощта
(Това преди два-три дни, мисля)
...
Имаше преди една такава тема тук... Киро (RSxRacer) разказа една история, от която едва заспах и няколко дена не излизах нощем с колата
та ако види темата и наистина историята е реална, нека драсне 

Друга случка... Има едни манастири до Русе... В едно село Басарбово... Има си и паркингче, беседки, ала-бала... Та отново късно вечер, джан-джум няма, ние сами в колата... Говорим си, слушаме музичка... Всичко точно... По едно време се чува някакъв шум отзад (не мога да го интерпретирам

...
Имаше преди една такава тема тук... Киро (RSxRacer) разказа една история, от която едва заспах и няколко дена не излизах нощем с колата

- skoklev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше E46 330xi, сега Туарег 3.2 vr6
Като изключим Дежа-вютата, дето ми се случват на всеки 3-4 месеца... и направо изтръпвам целия, като осъзная, че съм сънувал въпросната случка...нищо интересно 

- ///Ivan
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 328i Turbo
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Жики да разкаже историята...
и аз имам подобна случка.
Странното при мен е ,че когото не съм виждал някой от много време примерно 6-7 месеца и повече ,като се сетя за него и до ден два се видим или чуем.говоря за хора, които не са ми от града а някои са и в чужбина.
И една дето се чудя да я разправям ли?
Като по-малък 11-12 годишен ходех на гости за по 10-15 дни при един мой братовчед в едно балканско село.
В къщата след тях живееше един самотен и много странен мъж на около 70 г но природно жилав и здрав .Често се прибираше пиян и изглеждаше неконтролируем .
Винаги носеше нож на кръста. Походката му беше сякаш на всяка крачка натъртва предния крак и леко разкрачен с криви О-образни крака. С цървули с отвързани каишки,закопчалките леко подрънкваха в такт с крачките му.
Вървеше и си боботеше нещо и псуваше заканително някой си."-Маааакятиии шиии еииибаааа..."
Беше висок ,слаб с изпито лице и хлътнали очи...Всичко в него бе примитивно и диво ...даже и името му не знаеха ...викаха му Чомбаса!
Тоалетната на брачеда беше в другия край на двора.А осветлението беше само ...от луната. Една вечер, като излизах от тоалетната и тръгвах към къщата,в тъмнината чух стъпките на Чомбаса . Чувах подрънкването на каишките,както и стърженето в чакъла като стъпва на земята, но не чувах да си боботи и псува и усетих ,че нещо не е наред, и още повече ме хвана страх.
Не смеех дори да го погледна макар да бях отвътре на оградата, НО ... погледнах и ми се подкосиха краката ...беше без глава ...едва се прибрах вътре. Цяла нощ треперех. Бях в шок.
На другия ден разбрах, че бил умрял преди една седмица някъде.
Имам още една но тя е още по-невероятна.
и аз имам подобна случка.
Странното при мен е ,че когото не съм виждал някой от много време примерно 6-7 месеца и повече ,като се сетя за него и до ден два се видим или чуем.говоря за хора, които не са ми от града а някои са и в чужбина.
И една дето се чудя да я разправям ли?
Като по-малък 11-12 годишен ходех на гости за по 10-15 дни при един мой братовчед в едно балканско село.
В къщата след тях живееше един самотен и много странен мъж на около 70 г но природно жилав и здрав .Често се прибираше пиян и изглеждаше неконтролируем .
Винаги носеше нож на кръста. Походката му беше сякаш на всяка крачка натъртва предния крак и леко разкрачен с криви О-образни крака. С цървули с отвързани каишки,закопчалките леко подрънкваха в такт с крачките му.
Вървеше и си боботеше нещо и псуваше заканително някой си."-Маааакятиии шиии еииибаааа..."
Беше висок ,слаб с изпито лице и хлътнали очи...Всичко в него бе примитивно и диво ...даже и името му не знаеха ...викаха му Чомбаса!
Тоалетната на брачеда беше в другия край на двора.А осветлението беше само ...от луната. Една вечер, като излизах от тоалетната и тръгвах към къщата,в тъмнината чух стъпките на Чомбаса . Чувах подрънкването на каишките,както и стърженето в чакъла като стъпва на земята, но не чувах да си боботи и псува и усетих ,че нещо не е наред, и още повече ме хвана страх.
Не смеех дори да го погледна макар да бях отвътре на оградата, НО ... погледнах и ми се подкосиха краката ...беше без глава ...едва се прибрах вътре. Цяла нощ треперех. Бях в шок.
На другия ден разбрах, че бил умрял преди една седмица някъде.
Имам още една но тя е още по-невероятна.
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- Kroki
- Дон Кроки
-
Айде разказвайте де, ебаси историйте вадите 

- TPAKTOP
- младши ентусиаст
-
- Кара: М5 с шпер, а за Х5 не съм сигурен
Току що ми се случи нещо което едва ли не ми приличаше на "дежа вю"! Докато си върша работата която имам и си слушам някакви произволни ретро чалгийки попаднах на едно парче на Руси Русев което е записано 2007 а ако се заслушате в него ще разберете колко неща е познал писателя на текста!
Предрича свинския грип?!
Всичко е истина! Не мога да повярвам!
Ето я и самата песен