24 часовият ефект на Кока-Кола-та

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: 24 часовият ефект на Кока-Кола-та

Мнение от jordanov » 22 Май 2011, 14:35

Kroki написа:Ми на каметнитца му е инсталацитя. Скопостна, нищо специално. Носат му кеговете до у тях. Един кег 35литра. Сподели какво инфо ти трябва. Имайте напредвид, че тази бира е по-полезна от бутилираната, защото няма консерванти :) Питай ме в скайпа, да не тролим темата :bchug:

Я пусни инфо, кви пари е тая инсталация, кви пари са тия кегове по 35 литра и как бирата стои студена.
Благодаря!

Едит: тва тряяше да е лс към теб ама не уцелих бутона "лс". Можеш и инфото на лс да ми го дадеш :)

daytona violett
Аватар
Кара: e36+24

Мнение от kOnPuBkA » 22 Май 2011, 16:32

тук май всички са решили да живеят с орлите... :mhihi:

като бях по-малка бях на гости на няква лелка,която след като ме изгледа с ужас как изпих 1 чаша кола, ми обясни за пилето накиснато в кола и как после нямало никакви кокали и как щели да ми се разградят вътршностите и т.н.... Е вече съм на 25 г. и определно все още си имам вътрешности :mhihi:
който не го кефи да не пие, ама чак да промиваме на другите мозъците колко е или не е вредно... всеки сам преценява за себе си :angel:
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!
Изображение
IMPOSSIBLE IS NOTHING !

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 22 Май 2011, 16:33

Е такива оптимисти най ме кефят :mhihi:
Изображение

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 22 Май 2011, 16:46

О колко е смешно, че мисля за здравето си ;)
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 22 Май 2011, 16:49

Нямах в предвид теб, а колежката, която утре ще стане на 30 и ще има енергията на баба си и ще се чуди "какво става". А непиенето на Кола в наши дни е далеч, далеч от грижата за здравето. Наистина е добро начало, ако преди си го правел, но като цяло е капка в морето.
Изображение

daytona violett
Аватар

Мнение от kOnPuBkA » 22 Май 2011, 17:00

точно от пиенето или непиенето на кола ли като стана на 30 "ще имам енергията на баба си"? ;)
Изображение
IMPOSSIBLE IS NOTHING !

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 22 Май 2011, 17:02

Част от нещата, но с мислене "щом другите го правят" или "щом го продават" значи е ОК вървиш натам. ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 22 Май 2011, 17:08

Колежката ще я сложим отдоло и по гръб, и няма да и трябва енергия :mhihi:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

daytona violett
Аватар

Мнение от kOnPuBkA » 22 Май 2011, 17:11

ами грешно си ми разгадал мисленето...
мисленето ми е точно обратното, АЗ сам преценявам дали е ок или не, а не гледам кво казват другите...Щото има някои дето казват че яденето на каквото и да е, е смъртоносно и т.н. булшит... щото колкото теории има че колата е вредна, толкова има и за тва че не...
И не е само колата... то не беше захрта, па маслото, па шоколада, па зехтина... Със всеки нов учен се ражда и нова теория... ;)

пп. Да съм жива и здрава след 5 години, да кажа колко енергия имам, щото за момента имам в излишък :mhihi:
Изображение
IMPOSSIBLE IS NOTHING !

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 22 Май 2011, 17:39

kOnPuBkA написа:АЗ сам преценявам дали е ок или не, а не гледам кво казват другите...

Което е похвално и правилно, но води до въпросът- как точно прецени, че Колата не е вредна за здравето ти?
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Eмилио Димитров » 22 Май 2011, 17:40

Всички други храни и напитки са ни наред - само кока-колата ни е проблема. Сигурно хляба пълен с трици и нискокачествено зърно, киселото мляко от нишесте, сиренето и кашкавала от вяско друго нещо, но не и от мляко, месата и най-вече пилешкото - набухани с антбиотици и вода, пластмасовите зеленчуци и плодове, сладкото направено от преработено старо, за саламите няма да говоря..., всичко това ни е наред може би??? Нека първо за това да помислим да бъде както трябва и след това да остане една разяждаща кока-кола, която да се чудим дали да я пием. :winky:

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 22 Май 2011, 18:17

Пия кола всеки ден, но вече в доста по малки количества. Преди 2 години изпивах огормни количества придружена със сухи храни и нощем се събуждах с адски болки по хронопровода. Една седмица минах на "готвено", супички и вода и бях като нов. тогава се убедих, че колата е доста вредна всъщност...но уви...трудно ми е без нея :mhihi:

daytona violett
Аватар

Мнение от kOnPuBkA » 22 Май 2011, 19:07

bum_bum написа:
kOnPuBkA написа:=#8000BF]АЗ сам преценявам дали е ок или не, а не гледам кво казват другите... [/color]

Което е похвално и правилно, но води до въпросът- как точно прецени, че Колата не е вредна за здравето ти?

[bcolor=#8000BF]О, в никакъв случай не съм преценила че колата не е вредна за здравето ми... Но пък не съм видяла и някакви симптоми, които пряко да доказват че Е вредна :roll:
И тъй като не съм учен и няма как да си правя експерименти в лаборатория, за да достигна до някакви закономерни и сигурни твърдения, не се опитвам да втълпя на някой друг, каква е колата... Чели сме статии в доказателство и на двете твърдения, нали ? И затова съм на мнение, че щом човек не се чувства зле от консумирането на каквото и да е, няма смисъл да го заклеймява като пагубно за здравето му, при положение че няма 100% представени доказателства :roll:
[/colo
Изображение
IMPOSSIBLE IS NOTHING !

костинбродчанин
Аватар
Кара: е60 530д
Мечтае да кара: М3 Компакт
Детайли за колата: Няма много...

Мнение от vladi_a_i » 22 Май 2011, 19:25

kOnPuBkA написа:
bum_bum написа:
kOnPuBkA написа:[color=#800АЗ сам преценявам дали е ок или не, а не гледам кво казват другите... lor]

[b][color=#8000BF]О, в никакъв случай не съм преценила че колата не е вредна за здравето ми... Но пък не съм видяла и някакви симптоми, които пряко да доказват че Е вредна :roll:
И тъй като не съм учен и няма как да си правя експерименти в лаборатория, за да достигна до някакви закономерни и сигурни твърдения, не се опитвам да втълпя на някой друг, каква е колата... Чели сме статии в доказателство и на двете твърдения, нали ? И затова съм на мнение, че щом човек не се чувства зле от консумирането на каквото и да е, няма смисъл да го заклеймява като пагубно за здравето му, при положение че няма 100% представени доказателства :roll:
[/col

А въобще да сте чували,че Кока Кола е била сироп за кашлица и продаването и е започнало преди 125години от Аптекаря Джон Пембъртън в неговата Аптека "Джейкъбс"...разполагам с доста информация тъй като работа в Кока Кола завода в Костинброд от цели 10 години.....
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 22 Май 2011, 19:30

Даа, тва го знам от много време. ;)

И си остава готин сироп за кашлица - само дето трябва да се загрее на котлона като чай :yes:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата