24 часовият ефект на Кока-Кола-та
Модератор: Общи модератори
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Re: 24 часовият ефект на Кока-Кола-та
Kroki написа:Ми на каметнитца му е инсталацитя. Скопостна, нищо специално. Носат му кеговете до у тях. Един кег 35литра. Сподели какво инфо ти трябва. Имайте напредвид, че тази бира е по-полезна от бутилираната, защото няма консервантиПитай ме в скайпа, да не тролим темата
Я пусни инфо, кви пари е тая инсталация, кви пари са тия кегове по 35 литра и как бирата стои студена.
Благодаря!
Едит: тва тряяше да е лс към теб ама не уцелих бутона "лс". Можеш и инфото на лс да ми го дадеш

- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
тук май всички са решили да живеят с орлите...
като бях по-малка бях на гости на няква лелка,която след като ме изгледа с ужас как изпих 1 чаша кола, ми обясни за пилето накиснато в кола и как после нямало никакви кокали и как щели да ми се разградят вътршностите и т.н.... Е вече съм на 25 г. и определно все още си имам вътрешности
който не го кефи да не пие, ама чак да промиваме на другите мозъците колко е или не е вредно... всеки сам преценява за себе си

като бях по-малка бях на гости на няква лелка,която след като ме изгледа с ужас как изпих 1 чаша кола, ми обясни за пилето накиснато в кола и как после нямало никакви кокали и как щели да ми се разградят вътршностите и т.н.... Е вече съм на 25 г. и определно все още си имам вътрешности

който не го кефи да не пие, ама чак да промиваме на другите мозъците колко е или не е вредно... всеки сам преценява за себе си

HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
О колко е смешно, че мисля за здравето си 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Нямах в предвид теб, а колежката, която утре ще стане на 30 и ще има енергията на баба си и ще се чуди "какво става". А непиенето на Кола в наши дни е далеч, далеч от грижата за здравето. Наистина е добро начало, ако преди си го правел, но като цяло е капка в морето.
- kOnPuBkA
- daytona violett
-
точно от пиенето или непиенето на кола ли като стана на 30 "ще имам енергията на баба си"? 

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Част от нещата, но с мислене "щом другите го правят" или "щом го продават" значи е ОК вървиш натам. 

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Колежката ще я сложим отдоло и по гръб, и няма да и трябва енергия 

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- kOnPuBkA
- daytona violett
-
ами грешно си ми разгадал мисленето...
мисленето ми е точно обратното, АЗ сам преценявам дали е ок или не, а не гледам кво казват другите...Щото има някои дето казват че яденето на каквото и да е, е смъртоносно и т.н. булшит... щото колкото теории има че колата е вредна, толкова има и за тва че не...
И не е само колата... то не беше захрта, па маслото, па шоколада, па зехтина... Със всеки нов учен се ражда и нова теория...
пп. Да съм жива и здрава след 5 години, да кажа колко енергия имам, щото за момента имам в излишък
мисленето ми е точно обратното, АЗ сам преценявам дали е ок или не, а не гледам кво казват другите...Щото има някои дето казват че яденето на каквото и да е, е смъртоносно и т.н. булшит... щото колкото теории има че колата е вредна, толкова има и за тва че не...
И не е само колата... то не беше захрта, па маслото, па шоколада, па зехтина... Със всеки нов учен се ражда и нова теория...

пп. Да съм жива и здрава след 5 години, да кажа колко енергия имам, щото за момента имам в излишък

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
kOnPuBkA написа:АЗ сам преценявам дали е ок или не, а не гледам кво казват другите...
Което е похвално и правилно, но води до въпросът- как точно прецени, че Колата не е вредна за здравето ти?
- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
Всички други храни и напитки са ни наред - само кока-колата ни е проблема. Сигурно хляба пълен с трици и нискокачествено зърно, киселото мляко от нишесте, сиренето и кашкавала от вяско друго нещо, но не и от мляко, месата и най-вече пилешкото - набухани с антбиотици и вода, пластмасовите зеленчуци и плодове, сладкото направено от преработено старо, за саламите няма да говоря..., всичко това ни е наред може би??? Нека първо за това да помислим да бъде както трябва и след това да остане една разяждаща кока-кола, която да се чудим дали да я пием. 

- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
Пия кола всеки ден, но вече в доста по малки количества. Преди 2 години изпивах огормни количества придружена със сухи храни и нощем се събуждах с адски болки по хронопровода. Една седмица минах на "готвено", супички и вода и бях като нов. тогава се убедих, че колата е доста вредна всъщност...но уви...трудно ми е без нея 

- kOnPuBkA
- daytona violett
-
bum_bum написа:kOnPuBkA написа:=#8000BF]АЗ сам преценявам дали е ок или не, а не гледам кво казват другите... [/color]
Което е похвално и правилно, но води до въпросът- как точно прецени, че Колата не е вредна за здравето ти?
[bcolor=#8000BF]О, в никакъв случай не съм преценила че колата не е вредна за здравето ми... Но пък не съм видяла и някакви симптоми, които пряко да доказват че Е вредна

И тъй като не съм учен и няма как да си правя експерименти в лаборатория, за да достигна до някакви закономерни и сигурни твърдения, не се опитвам да втълпя на някой друг, каква е колата... Чели сме статии в доказателство и на двете твърдения, нали ? И затова съм на мнение, че щом човек не се чувства зле от консумирането на каквото и да е, няма смисъл да го заклеймява като пагубно за здравето му, при положение че няма 100% представени доказателства

[/colo

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
kOnPuBkA написа:bum_bum написа:kOnPuBkA написа:[color=#800АЗ сам преценявам дали е ок или не, а не гледам кво казват другите... lor]
[b][color=#8000BF]О, в никакъв случай не съм преценила че колата не е вредна за здравето ми... Но пък не съм видяла и някакви симптоми, които пряко да доказват че Е вредна![]()
И тъй като не съм учен и няма как да си правя експерименти в лаборатория, за да достигна до някакви закономерни и сигурни твърдения, не се опитвам да втълпя на някой друг, каква е колата... Чели сме статии в доказателство и на двете твърдения, нали ? И затова съм на мнение, че щом човек не се чувства зле от консумирането на каквото и да е, няма смисъл да го заклеймява като пагубно за здравето му, при положение че няма 100% представени доказателства![]()
[/col
А въобще да сте чували,че Кока Кола е била сироп за кашлица и продаването и е започнало преди 125години от Аптекаря Джон Пембъртън в неговата Аптека "Джейкъбс"...разполагам с доста информация тъй като работа в Кока Кола завода в Костинброд от цели 10 години.....
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Даа, тва го знам от много време.
И си остава готин сироп за кашлица - само дето трябва да се загрее на котлона като чай

И си остава готин сироп за кашлица - само дето трябва да се загрее на котлона като чай

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com