дете убито от бус -циганите пребили до неузнаваемост шофиора

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Re: 7-годишно дете убито от бус край Видин - циганите убили шофи

Мнение от Zagy » 15 Сеп 2011, 11:49

Това с бутането на дете пред автомобилите го правеха и мангалите в Захарна фабрика в София - даже са ме спирали куките в околността и ми казват да карам бавно щото имало джуревки по пътя с малки деца и ги бутат пред колите... :banghead: :banghead: :banghead:
Si non confectus, non reficiat.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 15 Сеп 2011, 12:13

Е те на "Източна тангента" в Хр.Ботев ( в София) за к'во сложиха 30 легнали полицая в участък от 500м ... По същата причина .

Само че в тая тема хубаво се нервиме на мангалите как убили шофера на буса ,но ако наистина вината е била в него ?! Ако е прелетял със 100 през селото ,за да не му отворят буса в движение ,каквито случаи има и е бутнал детето . Естествено ,че убийство е крайно неприемливо действие от страна на тълпата ,но представете си ,че мангал без книжка сгази българче в някое село ?! Реакцията във форума ще бъде точно обратнопротивоположна на настоящата . Всички ще се заканват ,как биха убили гнусния мангал и т.н.

Ни най-малко оправдавам действията на джагалите и своеволията ,които си позволяват като засипване на колите с камъни и т.н. изстъпления ,включително и убийството в конкретния случай ,но аз лично не съм убеден ,че малкото цигане е хвърлено под гумите на преминаващия бус. Ако наистина се докаже ,че случая е с цел изнудване и детето умишлено е хвърлено ,но се е стигнало до фатален край и в последствие шофьора е пребит,аз лично ако имах власт бих изравнил махалата със земята :!:

В тоя момент само бих хвърлил вина в/у властимащите,че не са предприели някакви адекватни мерки за обезопасяване на пътя ,при условие,че селото е известно с подобни инциденти ... Ма то като се замисля на колко "светски" места условията са неадекватни,какво остава за едно село някъде си ...
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 15 Сеп 2011, 12:14

Zagy написа:Това с бутането на дете пред автомобилите го правеха и мангалите в Захарна фабрика в София - даже са ме спирали куките в околността и ми казват да карам бавно щото имало джуревки по пътя с малки деца и ги бутат пред колите... :banghead: :banghead: :banghead:

затва и в кв. Христо Ботев има 5-6 легнали полицая през 2-30 метра.. :roll:
vankatagsi написа:Ако българи така се бяха събрали и целят колите и да си правят каквото си искат, пък камо ли да убият човек, щеше да дойде жандармерията и да ги смаже, а циганите могат да си правят каквото си искат. Това е действителността в БГ!
Плаче ми се като виждам как циганската напаст настъпва и държавата седи и гледа безучастно, та даже ги и защитава. :bang:
основна гласоподавателна сила... :confused:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 15 Сеп 2011, 12:31

Всеки път когато си ходя към селото (то дефакто град ма няма значение) минаваме през Арчар и там действително е мазаляк. Но колкото и пъти да сме минали от там, а имате на предвид, че това лято поне 5-6 курса, нито 1 път не е целена колата, не е хвърляно цигане и никакви проблеми не е имало. Виждат колата и се свиват колкото могат за да минем. Надали ние винаги уцелваме такива моменти .. Не защитавам мангустите-много против тях съм, но в случая според мен става въпрос за грешка на шофьора, а не на тях. Просто там винаги е пълно с циганета които си играят на улицата и винаги трябва да си нащрек..
Поздрави :bchug:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: вана Чайка

Мнение от .:BENZINO:. » 15 Сеп 2011, 12:34

добавен от: malcho
Момчето което е карало е изван опасност за сега но ще ви кажа на сички тея цигани не им е било толко зор за детето щом са му откраднали книжка пари кредитните карти и те са няколко телефон и сичко каквото са могли а и те преди години си слагаха децата в кашони на патя за да ги блъскат а след това да изнудват уж виновниците но сега няма да съдят момчето но най малко 5/6 месеца ще се възтановява.

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1039192

значи все пак шофьора на буса не е починал...
Последна промяна .:BENZINO:. на 15 Сеп 2011, 12:41, променена общо 1 път
Изображение
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: E90 316i М-Пакет; Golf 5 2.0 TDI

Мнение от Leudi » 15 Сеп 2011, 12:38

Що за човек трябва да си, за да си сложиш детето в кашон на пътя? Само си представете да се опитате нарочно да убиете собственото си дете и то по този начин.

Аз имам в момента 11 кучета и въпреки това не бих го причинил дори на тях, а на човешко същество? И то за пари.
Като не са искали деца защо изобщо са ги раждали?
Nope ... it's Chuck Testa !!!

Photographer
Аватар

Мнение от randity » 15 Сеп 2011, 12:43

Поради самата причина колега .. няма презепративи(на техен език) върти там да има ..
Това е добре, че момчето е извън опасност :yes:
А на тях им е много зор, че ще си убият детето.. това са хора без никакво чувство за отговорност, камо ли за възпитание на дете и опазването му .. Кофти, щото е било още малко и нищо не е видяло от живота, ама като знам какво ще види 98% стават като родителите си. Ти му даваш работа, то не ще, че го мързи.
С няколко бомби с4 ще се оправи работата на всякъде .. Страшни гадове са това .. :ranting:
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: F30 335i M Sport Estoril Blue

Мнение от Anordetic » 15 Сеп 2011, 12:44

Добре де, вие казвате, че може и шофьора да е виновен. Дори и да е бил, защо те са го пребили ми кажаете ? Намат право, разбирате ме! Но това е диво, първосигнално и недоеволюирало племе, препитаващо се само с измами, кражби и събирачество. Какво да се очаква ? И аз с баща ми съм бил в подобна ситуация, но в пети квартал на Червен бряг. Кара бащата колата и циганите както вървят по тротоара хвърлят по колата чехли. И дъртите мангали само гледат отстрани от къщите, готови да те направят на дюнери ако слезеш да се разправиш с тях. Няма за тях правила и закони, затова са и ще става все по-нагли и ще остават все по-безнаказани. Държавата иска интеграции и друга глупост, но то насила хубост не става. Жалко за шофьора, само се надявам да не ставаме повече свидетели на подобни грозни саморазправи.

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520i touring 2001/9

Мнение от mihal » 15 Сеп 2011, 12:57

randity написа:....С няколко бомби с4 ще се оправи работата на всякъде .. Страшни гадове са това .. :ranting:

:lol: абе виж ся и на мен такива мисли ми минават през акала ама... някак си хора сме все пак, по добре да ги изселим някаде :mhihi: , по възможност зад дунав

ама тея паразити не могат са опраят сами....
Последна промяна mihal на 15 Сеп 2011, 12:57, променена общо 1 път
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 15 Сеп 2011, 12:57

Leudi написа:Що за човек трябва да си, за да си сложиш детето в кашон на пътя? Само си представете да се опитате нарочно да убиете собственото си дете и то по този начин.

Аз имам в момента 11 кучета и въпреки това не бих го причинил дори на тях, а на човешко същество? И то за пари.
Като не са искали деца защо изобщо са ги раждали?

отговорът е ясен - ми НЕ са хора ;)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 15 Сеп 2011, 13:06

Лошото е, че ние ги направихме такива "неХора", старите цигани от бай Тошово време, са си да не кажа свясни, но поне имат елементарна култура и поне са минимално образовани, вчера отивам сутринта да бягам на стадиона и се натъквам на следната гледка, един циганин на видима възраст около 50г си рови в кофата, една бабичка едва се влачи с бастуна и една кофа с боклук, циганина отиде до бабичката взе кофата и я изсипа в контейнера после и я върна с думите "заповядай, бабо", бабичката му вика "помислих си че ми я открадна", така че проблема е с по-младото им поколение от прехода, те са такива безпардонни, крадливи и уродливи същества че нямам думи, 3-пъти ни обират къщата на село тази година, преди няколко седмици и двора на къщата в града!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39... :D
Мечтае да кара: платноходка

Мнение от eekset » 15 Сеп 2011, 13:09

аз виждам само едно решение - жандармерията горе, 20км отцепване на района и сичко което не лега на земята при предупреждение с гумените патрони и по поделенията за "съветване". който е по ербап - направо в дървено армани...

за два дни един нема остане.
Изображение Изображение

Photographer
Аватар

Мнение от randity » 15 Сеп 2011, 13:13

А бе то и на мен много не ми харесват, ама ми е яко тъпо като видя някое малко цигане цялото в дрипи, а оная майка му само го бие щото реве, че е гладно. Говоря за цингетата до 6 години. От там на татък почват да разбират и си еб*ва майката ..
А и плюс това не става някакво дето 2 клас няма да застане до мен и да ми каже "дай бате некой лев" и аз като му кажа нямам-"а бате цигар имаш ли" ..

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 15 Сеп 2011, 13:21

Защо мангасарите никога няма да се "интегрират"
В момента всичко им е безплатно,мангасарите не плащат наеми (в гетата дето има общински жилища),те не плащат никакви данъци,гледам имат някакви магазинчета-сме е ли некой да влезне и да пипита дали има касов апарат-ше го пребият там на място,получават помощи и са си екстра,нали ако се "интегрират" трябва да правят като нас,да плащат данъци,да плащат наеми,ток,вода,да имат касов апарат,да чистят,да държат чисто защото ще има глоби,да не се саморазправят-защото ще ги натирят,да не дигат шум по празненствата си-защото има глоби...Е за чии им е да се "интегрират",те са си добре така,и ако отидете да плеснеш некой мангасар и се сети да каже че това било дискриминация и си се улетел...Пък ако земе че некой българин утрепа цигане-тогава става война...
Чудя се,просто наистина се чудя,ЗАЩО им дават помощи безвъзмездно,защо при някаква размирица не ги санционират,че дори и да използват сила,че това са откровенни паразити,те нямат нито бит нито култура,защото някой беше обидил бушмени и индианци-като беше казал че са "индианци"-не са,те са мангализатори...

п/п
Не съм националист,просто много мразя мангали...и някой други :mhihi:

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 15 Сеп 2011, 13:34

На ви демокрация сега... :mhihi:
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата