дете убито от бус -циганите пребили до неузнаваемост шофиора
Модератор: Общи модератори
71 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Re: 7-годишно дете убито от бус край Видин - циганите убили шофи
Това с бутането на дете пред автомобилите го правеха и мангалите в Захарна фабрика в София - даже са ме спирали куките в околността и ми казват да карам бавно щото имало джуревки по пътя с малки деца и ги бутат пред колите...

Si non confectus, non reficiat.
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Е те на "Източна тангента" в Хр.Ботев ( в София) за к'во сложиха 30 легнали полицая в участък от 500м ... По същата причина .
Само че в тая тема хубаво се нервиме на мангалите как убили шофера на буса ,но ако наистина вината е била в него ?! Ако е прелетял със 100 през селото ,за да не му отворят буса в движение ,каквито случаи има и е бутнал детето . Естествено ,че убийство е крайно неприемливо действие от страна на тълпата ,но представете си ,че мангал без книжка сгази българче в някое село ?! Реакцията във форума ще бъде точно обратнопротивоположна на настоящата . Всички ще се заканват ,как биха убили гнусния мангал и т.н.
Ни най-малко оправдавам действията на джагалите и своеволията ,които си позволяват като засипване на колите с камъни и т.н. изстъпления ,включително и убийството в конкретния случай ,но аз лично не съм убеден ,че малкото цигане е хвърлено под гумите на преминаващия бус. Ако наистина се докаже ,че случая е с цел изнудване и детето умишлено е хвърлено ,но се е стигнало до фатален край и в последствие шофьора е пребит,аз лично ако имах власт бих изравнил махалата със земята
В тоя момент само бих хвърлил вина в/у властимащите,че не са предприели някакви адекватни мерки за обезопасяване на пътя ,при условие,че селото е известно с подобни инциденти ... Ма то като се замисля на колко "светски" места условията са неадекватни,какво остава за едно село някъде си ...
Само че в тая тема хубаво се нервиме на мангалите как убили шофера на буса ,но ако наистина вината е била в него ?! Ако е прелетял със 100 през селото ,за да не му отворят буса в движение ,каквито случаи има и е бутнал детето . Естествено ,че убийство е крайно неприемливо действие от страна на тълпата ,но представете си ,че мангал без книжка сгази българче в някое село ?! Реакцията във форума ще бъде точно обратнопротивоположна на настоящата . Всички ще се заканват ,как биха убили гнусния мангал и т.н.
Ни най-малко оправдавам действията на джагалите и своеволията ,които си позволяват като засипване на колите с камъни и т.н. изстъпления ,включително и убийството в конкретния случай ,но аз лично не съм убеден ,че малкото цигане е хвърлено под гумите на преминаващия бус. Ако наистина се докаже ,че случая е с цел изнудване и детето умишлено е хвърлено ,но се е стигнало до фатален край и в последствие шофьора е пребит,аз лично ако имах власт бих изравнил махалата със земята

В тоя момент само бих хвърлил вина в/у властимащите,че не са предприели някакви адекватни мерки за обезопасяване на пътя ,при условие,че селото е известно с подобни инциденти ... Ма то като се замисля на колко "светски" места условията са неадекватни,какво остава за едно село някъде си ...

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Zagy написа:Това с бутането на дете пред автомобилите го правеха и мангалите в Захарна фабрика в София - даже са ме спирали куките в околността и ми казват да карам бавно щото имало джуревки по пътя с малки деца и ги бутат пред колите...![]()
![]()
затва и в кв. Христо Ботев има 5-6 легнали полицая през 2-30 метра..

основна гласоподавателна сила...vankatagsi написа:Ако българи така се бяха събрали и целят колите и да си правят каквото си искат, пък камо ли да убият човек, щеше да дойде жандармерията и да ги смаже, а циганите могат да си правят каквото си искат. Това е действителността в БГ!
Плаче ми се като виждам как циганската напаст настъпва и държавата седи и гледа безучастно, та даже ги и защитава.

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Всеки път когато си ходя към селото (то дефакто град ма няма значение) минаваме през Арчар и там действително е мазаляк. Но колкото и пъти да сме минали от там, а имате на предвид, че това лято поне 5-6 курса, нито 1 път не е целена колата, не е хвърляно цигане и никакви проблеми не е имало. Виждат колата и се свиват колкото могат за да минем. Надали ние винаги уцелваме такива моменти .. Не защитавам мангустите-много против тях съм, но в случая според мен става въпрос за грешка на шофьора, а не на тях. Просто там винаги е пълно с циганета които си играят на улицата и винаги трябва да си нащрек..
Поздрави
Поздрави

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- .:BENZINO:.
- ентусиаст
-
- Кара: вана Чайка
добавен от: malcho
Момчето което е карало е изван опасност за сега но ще ви кажа на сички тея цигани не им е било толко зор за детето щом са му откраднали книжка пари кредитните карти и те са няколко телефон и сичко каквото са могли а и те преди години си слагаха децата в кашони на патя за да ги блъскат а след това да изнудват уж виновниците но сега няма да съдят момчето но най малко 5/6 месеца ще се възтановява.
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1039192
значи все пак шофьора на буса не е починал...
Момчето което е карало е изван опасност за сега но ще ви кажа на сички тея цигани не им е било толко зор за детето щом са му откраднали книжка пари кредитните карти и те са няколко телефон и сичко каквото са могли а и те преди години си слагаха децата в кашони на патя за да ги блъскат а след това да изнудват уж виновниците но сега няма да съдят момчето но най малко 5/6 месеца ще се възтановява.
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1039192
значи все пак шофьора на буса не е починал...
Последна промяна .:BENZINO:. на 15 Сеп 2011, 12:41, променена общо 1 път

- Leudi
- Потребител
-
- Кара: E90 316i М-Пакет; Golf 5 2.0 TDI
Що за човек трябва да си, за да си сложиш детето в кашон на пътя? Само си представете да се опитате нарочно да убиете собственото си дете и то по този начин.
Аз имам в момента 11 кучета и въпреки това не бих го причинил дори на тях, а на човешко същество? И то за пари.
Като не са искали деца защо изобщо са ги раждали?
Аз имам в момента 11 кучета и въпреки това не бих го причинил дори на тях, а на човешко същество? И то за пари.
Nope ... it's Chuck Testa !!!
- randity
- Photographer
-
Поради самата причина колега .. няма презепративи(на техен език) върти там да има ..
Това е добре, че момчето е извън опасност
А на тях им е много зор, че ще си убият детето.. това са хора без никакво чувство за отговорност, камо ли за възпитание на дете и опазването му .. Кофти, щото е било още малко и нищо не е видяло от живота, ама като знам какво ще види 98% стават като родителите си. Ти му даваш работа, то не ще, че го мързи.
С няколко бомби с4 ще се оправи работата на всякъде .. Страшни гадове са това ..
Това е добре, че момчето е извън опасност

А на тях им е много зор, че ще си убият детето.. това са хора без никакво чувство за отговорност, камо ли за възпитание на дете и опазването му .. Кофти, щото е било още малко и нищо не е видяло от живота, ама като знам какво ще види 98% стават като родителите си. Ти му даваш работа, то не ще, че го мързи.
С няколко бомби с4 ще се оправи работата на всякъде .. Страшни гадове са това ..

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- Anordetic
- Потребител
-
- Мечтае да кара: F30 335i M Sport Estoril Blue
Добре де, вие казвате, че може и шофьора да е виновен. Дори и да е бил, защо те са го пребили ми кажаете ? Намат право, разбирате ме! Но това е диво, първосигнално и недоеволюирало племе, препитаващо се само с измами, кражби и събирачество. Какво да се очаква ? И аз с баща ми съм бил в подобна ситуация, но в пети квартал на Червен бряг. Кара бащата колата и циганите както вървят по тротоара хвърлят по колата чехли. И дъртите мангали само гледат отстрани от къщите, готови да те направят на дюнери ако слезеш да се разправиш с тях. Няма за тях правила и закони, затова са и ще става все по-нагли и ще остават все по-безнаказани. Държавата иска интеграции и друга глупост, но то насила хубост не става. Жалко за шофьора, само се надявам да не ставаме повече свидетели на подобни грозни саморазправи.
- mihal
- ентусиаст
-
- Кара: E39 520i touring 2001/9
randity написа:....С няколко бомби с4 ще се оправи работата на всякъде .. Страшни гадове са това ..

ама тея паразити не могат са опраят сами....
Последна промяна mihal на 15 Сеп 2011, 12:57, променена общо 1 път

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Leudi написа:Що за човек трябва да си, за да си сложиш детето в кашон на пътя? Само си представете да се опитате нарочно да убиете собственото си дете и то по този начин.
отговорът е ясен - ми НЕ са хора

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Лошото е, че ние ги направихме такива "неХора", старите цигани от бай Тошово време, са си да не кажа свясни, но поне имат елементарна култура и поне са минимално образовани, вчера отивам сутринта да бягам на стадиона и се натъквам на следната гледка, един циганин на видима възраст около 50г си рови в кофата, една бабичка едва се влачи с бастуна и една кофа с боклук, циганина отиде до бабичката взе кофата и я изсипа в контейнера после и я върна с думите "заповядай, бабо", бабичката му вика "помислих си че ми я открадна", така че проблема е с по-младото им поколение от прехода, те са такива безпардонни, крадливи и уродливи същества че нямам думи, 3-пъти ни обират къщата на село тази година, преди няколко седмици и двора на къщата в града!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- eekset
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39... :D
- Мечтае да кара: платноходка
аз виждам само едно решение - жандармерията горе, 20км отцепване на района и сичко което не лега на земята при предупреждение с гумените патрони и по поделенията за "съветване". който е по ербап - направо в дървено армани...
за два дни един нема остане.
за два дни един нема остане.
- randity
- Photographer
-
А бе то и на мен много не ми харесват, ама ми е яко тъпо като видя някое малко цигане цялото в дрипи, а оная майка му само го бие щото реве, че е гладно. Говоря за цингетата до 6 години. От там на татък почват да разбират и си еб*ва майката ..
А и плюс това не става някакво дето 2 клас няма да застане до мен и да ми каже "дай бате некой лев" и аз като му кажа нямам-"а бате цигар имаш ли" ..
А и плюс това не става някакво дето 2 клас няма да застане до мен и да ми каже "дай бате некой лев" и аз като му кажа нямам-"а бате цигар имаш ли" ..

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Защо мангасарите никога няма да се "интегрират"
В момента всичко им е безплатно,мангасарите не плащат наеми (в гетата дето има общински жилища),те не плащат никакви данъци,гледам имат някакви магазинчета-сме е ли некой да влезне и да пипита дали има касов апарат-ше го пребият там на място,получават помощи и са си екстра,нали ако се "интегрират" трябва да правят като нас,да плащат данъци,да плащат наеми,ток,вода,да имат касов апарат,да чистят,да държат чисто защото ще има глоби,да не се саморазправят-защото ще ги натирят,да не дигат шум по празненствата си-защото има глоби...Е за чии им е да се "интегрират",те са си добре така,и ако отидете да плеснеш некой мангасар и се сети да каже че това било дискриминация и си се улетел...Пък ако земе че некой българин утрепа цигане-тогава става война...
Чудя се,просто наистина се чудя,ЗАЩО им дават помощи безвъзмездно,защо при някаква размирица не ги санционират,че дори и да използват сила,че това са откровенни паразити,те нямат нито бит нито култура,защото някой беше обидил бушмени и индианци-като беше казал че са "индианци"-не са,те са мангализатори...
п/п
Не съм националист,просто много мразя мангали...и някой други
В момента всичко им е безплатно,мангасарите не плащат наеми (в гетата дето има общински жилища),те не плащат никакви данъци,гледам имат някакви магазинчета-сме е ли некой да влезне и да пипита дали има касов апарат-ше го пребият там на място,получават помощи и са си екстра,нали ако се "интегрират" трябва да правят като нас,да плащат данъци,да плащат наеми,ток,вода,да имат касов апарат,да чистят,да държат чисто защото ще има глоби,да не се саморазправят-защото ще ги натирят,да не дигат шум по празненствата си-защото има глоби...Е за чии им е да се "интегрират",те са си добре така,и ако отидете да плеснеш некой мангасар и се сети да каже че това било дискриминация и си се улетел...Пък ако земе че некой българин утрепа цигане-тогава става война...
Чудя се,просто наистина се чудя,ЗАЩО им дават помощи безвъзмездно,защо при някаква размирица не ги санционират,че дори и да използват сила,че това са откровенни паразити,те нямат нито бит нито култура,защото някой беше обидил бушмени и индианци-като беше казал че са "индианци"-не са,те са мангализатори...
п/п
Не съм националист,просто много мразя мангали...и някой други

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
На ви демокрация сега... 

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

71 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5