Ъхх...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: X5 e53 3.0d 218ps
Мечтае да кара: X5 ///M - печка :D
Детайли за колата: Зла печка :D

Re: Ъхх...

Мнение от An4oOo » 09 Яну 2012, 18:00

Колкото и да го изчисляваш не е ли с два мотора все едно нямаш аспиратор и у вас все ще мирише на манджа :mhihi: То е все едно да си топлиш хола с духалка от 20 лева :mhihi: Харчи ток ама файда никва :mhihi: Ако ще ползваш котлони на газ, имай навпредвид че аспиратора се поставя по нависоко, газта иначе му разказва играта.

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: E92 330D

Мнение от HackeD » 09 Яну 2012, 18:02

Не видях да си писал за фризер но ако ще взимаш след време НИКОГА ама НИКОГА не взимай на "Беко" това чудо като включи компресора и все едно боинг е готов за излитане! :mhihi: :mhihi: :kuku:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 09 Яну 2012, 18:09

An4oOo написа:Колкото и да го изчисляваш не е ли с два мотора все едно нямаш аспиратор и у вас все ще мирише на манджа :mhihi: То е все едно да си топлиш хола с духалка от 20 лева :mhihi: Харчи ток ама файда никва :mhihi: Ако ще ползваш котлони на газ, имай навпредвид че аспиратора се поставя по нависоко, газта иначе му разказва играта.

И друг колега каза с два мотора, значи с два ще търся. Котлоните ще са на ток, тия новите сега дето са като панел.. газифицирано е жилището, но не искам да се готви на газ.

Благодаря за съветите колеги :bchug:
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 09 Яну 2012, 18:32

Както винаги всеки ще си хвали неговото :mhihi:

Аз четох, че всяка марка си има силни и слаби страни за различните уреди и наскоро като купувах си взех миялна Бош, аспиратор Фагор, плот Горение, фурна и хладилник Уърпул.

Кое колко ще изкара вече въпрос на късмет :mhihi:
Изображение

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Мнение от RSxRacer » 09 Яну 2012, 18:35

bum_bum написа:Както винаги всеки ще си хвали неговото :mhihi:

Аз четох, че всяка марка си има силни и слаби страни за различните уреди и наскоро като купувах си взех миялна Бош, аспиратор Фагор, плот Горение, фурна и хладилник Уърпул.

Кое колко ще изкара вече въпрос на късмет :mhihi:

Ами то жена,кола и техника напоследък все на късмет се вземат... :mhihi:
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: бензинояд

Мнение от sapio » 09 Яну 2012, 18:43

Така - проверих - абсорбаторът ни е Тека. Иначе и Фабер съм чувал, че са много добри, но не сме имали. Колегите са написали правилно, че трябва да е по-мощен, доколко помня над 800 кубика вършеше работа за 20-25 квадрата, както е при нас. Да не те подведа, но има разни по 350-400 кубика - това е за малка кухничка, каквито има в по-старите апартаменти. Ако си в "модерно" ново жилище и дневната ти е едно с кухнята, задължително нещо мощно, нищо, че да по-скъпи. Дали ще се разгъва, дали ще е вграден или външен, вече си решаваш ти.

Иначе аз съм фен на вградените уреди, а и жената не би позволила друго. Няма значение дали печката и котлона ще са заедно или отделни. Може би заедно излизат на по-добра цена. Ако няма да ги вграждаш, не виждам смисъл от отделни уреди, а и има печки със стъклокерамичен плот (или както там се казва), които си изглеждат много добре. Има разни индуктивни, но за тях ти трябват специални уреди за готвене :)

По повод женитбата, не се лъжи. Пак щеше да се занимаваш ти, но по малко по-различен начин. Жена ти ще хареса нещо и ще трябва да го харесаш и ти, и то така, че ако после не върши работа ти да си виновен :) Успех в обзавеждането.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: бензинояд

Мнение от sapio » 09 Яну 2012, 18:45

Да, да, питай дали ще си купя Аристон вече... Дори минах покрай завода им в Италия пролетта. Направо ми идеше да спра да им тегля една, ама италианото нещо ми куца.
Изображение

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 09 Яну 2012, 18:51

За перални, миялни и печки не ми се говори, не че няям опит :mhihi: , но за аспиратор съвет - вземи си възможно най-мощния...
В нас сме с ето този, тогава нямаше по-мощен, сега не знам... 1000 куб.м на час... Не е най-красивия, но с външния вид направихме компромис, разните там със стъкла, дизайнерски и пр. бяха слаби. Този на 25 кв хол с бокс върши чудесна работа. Отдолу има освен котлони, вграден фритюрник и ... скара. Тегли перфектно, да не говорим че включен на най-слабо си седи почти винаги и не се задимява от цигари.

http://www.leksgroup.com/l_bg/?s=5&i=9&c=3&pid=44

Същото бих те посъветвала и за климатик... Остави ги формулите, слагай по-мощно от изчисленото да ти е мирна главата... чист въздуха, хляд лятото, жега зимата :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 09 Яну 2012, 18:54

sapio написа:

Да, да, питай дали ще си купя Аристон вече... Дори минах покрай завода им в Италия пролетта. Направо ми идеше да спра да им тегля една, ама италианото нещо ми куца.

Аз си взех бойлер Аристон за апартамента в Гърция. Викам си поне е на майната си и да е хубав и здрав да няма яд там с майстори. Бойлера жик-так с дисплей, 100 функции и кво ли не.

На третия ден изгоря някакъв термостат и финиширах :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW и др.

Мнение от bullet83m » 09 Яну 2012, 19:09

Ако си решил да даваш много пари и искаш да си ползваш уредите много години Miele.
Иначе каквото и друго да вземеш вътре са еднакви.Дори и да са сглобени в ЕС частите
са от съседна "Германия".Просто на нашия пазар всички марки са със занижено качество.
Ако имаш познат който да може да ти ги внесе от страна с висок стандарт това е варианта.
Аз така правя след като си изхвърлих "марковите"уреди закупени от нашата държава.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 09 Яну 2012, 19:11

Не знам горенье колко и дали са добри ,вкъщи нямам тяхна техника,но на един колега миналата година ходих да оправям печките на майка му и на тъща му,щото той ток не бара :mhihi: . И двете на по 3-4 години ,купили си ги заедно жените. И на двете фурни ,фронталния реотан и перките на вентилаторите фира.Айде реотана ,иди дойди ,ако готвят предимно на него ,ама перките на вентилаторите- като оригинална водна помпа на е36 на 15години :mhihi: Една лопатка няма цяла ,всичко изгнило и изпочупено ,та на едната фурна изгорял и мотора,щото блокирал. Как и да е ,с две разкарвания оправих и двете фурни. Е сега преди празниците ,на едната от двете печки ,ключа за фурната овъглен.Хората не могат баница да си опекат :mhihi: 40лв за нов ключ :shock: и честита нова година. Са чакам и на другата да стане на въглен и те така.Аз лично печка горенье няма да си купя нивгаш покрай тия двете :mhihi:

Иначе скоро обновявах кухнята вкъщи и миялната ,която купих е Тека,аспиратора некъв гръцки- Davoline ,за първи път я видях тая марка, ма цената ме грабна.Телескопичен,два центробежни вентилатора по 125W, 550 кубика мисля че е ,3 степени,инокс .. Работи ,смучИ ... кво повече да искам от аспиратор :dunno: :mhihi: Другите уреди докато изкарат,пък после ще чета темата на колегата и така ..
Изображение

ПотенЦял
Аватар
Кара: и се вози едновременно...пкхх

Мнение от Huku » 09 Яну 2012, 19:18

ако аспиратора не с дистанционно не е никъф аспиратор :mhihi:
Изображение
Изображение
Истинска радост от шофирането измерена в усмивки/h Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 09 Яну 2012, 19:23

Huku написа:ако аспиратора не с дистанционно не е никъф аспиратор :mhihi:

С тъч-скрийн,брато ... :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 09 Яну 2012, 20:53

An4oOo написа:Колкото и да го изчисляваш не е ли с два мотора все едно нямаш аспиратор и у вас все ще мирише на манджа :mhihi: То е все едно да си топлиш хола с духалка от 20 лева :mhihi: Харчи ток ама файда никва :mhihi: Ако ще ползваш котлони на газ, имай навпредвид че аспиратора се поставя по нависоко, газта иначе му разказва играта.

гледам на по-мощните пише с двойна турбина, това какво ще означава? ето тоя например? http://www.teka.com/html/cat/prod.php?p ... 1%80%D0%B8

Значи на Тека много ми харесаха плотовете и фурните за вграждане, също и абсорбаторите.. мисля от тях да взема тия три неща какво ще кажете? хладилника искам либхер ( макар, че един приятел има челен опит с такъв и не е бил доволен..) а миялната бош. Мисля, че се ориентирах вече, за което БЛАГОДАРЯ на всички които ми помогнаха :bchug:
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: X5 e53 3.0d 218ps
Мечтае да кара: X5 ///M - печка :D
Детайли за колата: Зла печка :D

Мнение от An4oOo » 09 Яну 2012, 21:02

Ми то си пише че е с един мотор с две турбини. Аз го разбирам от двете страни на мотора за оста да са закачени перки да си смучат. То реално май точно от тоя тип аспиратори с два мотора няма. Поне аз не съм срещал.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата