Ъхх...
Модератор: Общи модератори
38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- An4oOo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 e53 3.0d 218ps
- Мечтае да кара: X5 ///M - печка :D
- Детайли за колата: Зла печка :D
Re: Ъхх...
Колкото и да го изчисляваш не е ли с два мотора все едно нямаш аспиратор и у вас все ще мирише на манджа
То е все едно да си топлиш хола с духалка от 20 лева
Харчи ток ама файда никва
Ако ще ползваш котлони на газ, имай навпредвид че аспиратора се поставя по нависоко, газта иначе му разказва играта.

- HackeD
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E92 330D
Не видях да си писал за фризер но ако ще взимаш след време НИКОГА ама НИКОГА не взимай на "Беко" това чудо като включи компресора и все едно боинг е готов за излитане!

An4oOo написа:Колкото и да го изчисляваш не е ли с два мотора все едно нямаш аспиратор и у вас все ще мирише на манджаТо е все едно да си топлиш хола с духалка от 20 лева
Ако ще ползваш котлони на газ, имай навпредвид че аспиратора се поставя по нависоко, газта иначе му разказва играта.
И друг колега каза с два мотора, значи с два ще търся. Котлоните ще са на ток, тия новите сега дето са като панел.. газифицирано е жилището, но не искам да се готви на газ.
Благодаря за съветите колеги

I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Както винаги всеки ще си хвали неговото
Аз четох, че всяка марка си има силни и слаби страни за различните уреди и наскоро като купувах си взех миялна Бош, аспиратор Фагор, плот Горение, фурна и хладилник Уърпул.
Кое колко ще изкара вече въпрос на късмет

Аз четох, че всяка марка си има силни и слаби страни за различните уреди и наскоро като купувах си взех миялна Бош, аспиратор Фагор, плот Горение, фурна и хладилник Уърпул.

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
bum_bum написа:Както винаги всеки ще си хвали неговото![]()
Ами то жена,кола и техника напоследък все на късмет се вземат...

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- sapio
- младши ентусиаст
-
- Кара: бензинояд
Така - проверих - абсорбаторът ни е Тека. Иначе и Фабер съм чувал, че са много добри, но не сме имали. Колегите са написали правилно, че трябва да е по-мощен, доколко помня над 800 кубика вършеше работа за 20-25 квадрата, както е при нас. Да не те подведа, но има разни по 350-400 кубика - това е за малка кухничка, каквито има в по-старите апартаменти. Ако си в "модерно" ново жилище и дневната ти е едно с кухнята, задължително нещо мощно, нищо, че да по-скъпи. Дали ще се разгъва, дали ще е вграден или външен, вече си решаваш ти.
Иначе аз съм фен на вградените уреди, а и жената не би позволила друго. Няма значение дали печката и котлона ще са заедно или отделни. Може би заедно излизат на по-добра цена. Ако няма да ги вграждаш, не виждам смисъл от отделни уреди, а и има печки със стъклокерамичен плот (или както там се казва), които си изглеждат много добре. Има разни индуктивни, но за тях ти трябват специални уреди за готвене
По повод женитбата, не се лъжи. Пак щеше да се занимаваш ти, но по малко по-различен начин. Жена ти ще хареса нещо и ще трябва да го харесаш и ти, и то така, че ако после не върши работа ти да си виновен
Успех в обзавеждането.
Иначе аз съм фен на вградените уреди, а и жената не би позволила друго. Няма значение дали печката и котлона ще са заедно или отделни. Може би заедно излизат на по-добра цена. Ако няма да ги вграждаш, не виждам смисъл от отделни уреди, а и има печки със стъклокерамичен плот (или както там се казва), които си изглеждат много добре. Има разни индуктивни, но за тях ти трябват специални уреди за готвене

По повод женитбата, не се лъжи. Пак щеше да се занимаваш ти, но по малко по-различен начин. Жена ти ще хареса нещо и ще трябва да го харесаш и ти, и то така, че ако после не върши работа ти да си виновен

- sapio
- младши ентусиаст
-
- Кара: бензинояд
bum_bum написа:Както винаги всеки ще си хвали неговото![]()
Да, да, питай дали ще си купя Аристон вече... Дори минах покрай завода им в Италия пролетта. Направо ми идеше да спра да им тегля една, ама италианото нещо ми куца.
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
За перални, миялни и печки не ми се говори, не че няям опит
, но за аспиратор съвет - вземи си възможно най-мощния...
В нас сме с ето този, тогава нямаше по-мощен, сега не знам... 1000 куб.м на час... Не е най-красивия, но с външния вид направихме компромис, разните там със стъкла, дизайнерски и пр. бяха слаби. Този на 25 кв хол с бокс върши чудесна работа. Отдолу има освен котлони, вграден фритюрник и ... скара. Тегли перфектно, да не говорим че включен на най-слабо си седи почти винаги и не се задимява от цигари.
http://www.leksgroup.com/l_bg/?s=5&i=9&c=3&pid=44
Същото бих те посъветвала и за климатик... Остави ги формулите, слагай по-мощно от изчисленото да ти е мирна главата... чист въздуха, хляд лятото, жега зимата

В нас сме с ето този, тогава нямаше по-мощен, сега не знам... 1000 куб.м на час... Не е най-красивия, но с външния вид направихме компромис, разните там със стъкла, дизайнерски и пр. бяха слаби. Този на 25 кв хол с бокс върши чудесна работа. Отдолу има освен котлони, вграден фритюрник и ... скара. Тегли перфектно, да не говорим че включен на най-слабо си седи почти винаги и не се задимява от цигари.
http://www.leksgroup.com/l_bg/?s=5&i=9&c=3&pid=44
Същото бих те посъветвала и за климатик... Остави ги формулите, слагай по-мощно от изчисленото да ти е мирна главата... чист въздуха, хляд лятото, жега зимата

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
sapio написа:bum_bum написа:Както винаги всеки ще си хвали неговото![]()
Да, да, питай дали ще си купя Аристон вече... Дори минах покрай завода им в Италия пролетта. Направо ми идеше да спра да им тегля една, ама италианото нещо ми куца.
Аз си взех бойлер Аристон за апартамента в Гърция. Викам си поне е на майната си и да е хубав и здрав да няма яд там с майстори. Бойлера жик-так с дисплей, 100 функции и кво ли не.
На третия ден изгоря някакъв термостат и финиширах

Ако си решил да даваш много пари и искаш да си ползваш уредите много години Miele.
Иначе каквото и друго да вземеш вътре са еднакви.Дори и да са сглобени в ЕС частите
са от съседна "Германия".Просто на нашия пазар всички марки са със занижено качество.
Ако имаш познат който да може да ти ги внесе от страна с висок стандарт това е варианта.
Аз така правя след като си изхвърлих "марковите"уреди закупени от нашата държава.
Иначе каквото и друго да вземеш вътре са еднакви.Дори и да са сглобени в ЕС частите
са от съседна "Германия".Просто на нашия пазар всички марки са със занижено качество.
Ако имаш познат който да може да ти ги внесе от страна с висок стандарт това е варианта.
Аз така правя след като си изхвърлих "марковите"уреди закупени от нашата държава.
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Не знам горенье колко и дали са добри ,вкъщи нямам тяхна техника,но на един колега миналата година ходих да оправям печките на майка му и на тъща му,щото той ток не бара
. И двете на по 3-4 години ,купили си ги заедно жените. И на двете фурни ,фронталния реотан и перките на вентилаторите фира.Айде реотана ,иди дойди ,ако готвят предимно на него ,ама перките на вентилаторите- като оригинална водна помпа на е36 на 15години
Една лопатка няма цяла ,всичко изгнило и изпочупено ,та на едната фурна изгорял и мотора,щото блокирал. Как и да е ,с две разкарвания оправих и двете фурни. Е сега преди празниците ,на едната от двете печки ,ключа за фурната овъглен.Хората не могат баница да си опекат
40лв за нов ключ
и честита нова година. Са чакам и на другата да стане на въглен и те така.Аз лично печка горенье няма да си купя нивгаш покрай тия двете
Иначе скоро обновявах кухнята вкъщи и миялната ,която купих е Тека,аспиратора некъв гръцки- Davoline ,за първи път я видях тая марка, ма цената ме грабна.Телескопичен,два центробежни вентилатора по 125W, 550 кубика мисля че е ,3 степени,инокс .. Работи ,смучИ ... кво повече да искам от аспиратор
Другите уреди докато изкарат,пък после ще чета темата на колегата и така ..

Иначе скоро обновявах кухнята вкъщи и миялната ,която купих е Тека,аспиратора некъв гръцки- Davoline ,за първи път я видях тая марка, ма цената ме грабна.Телескопичен,два центробежни вентилатора по 125W, 550 кубика мисля че е ,3 степени,инокс .. Работи ,смучИ ... кво повече да искам от аспиратор

- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
ако аспиратора не с дистанционно не е никъф аспиратор 

An4oOo написа:Колкото и да го изчисляваш не е ли с два мотора все едно нямаш аспиратор и у вас все ще мирише на манджаТо е все едно да си топлиш хола с духалка от 20 лева
гледам на по-мощните пише с двойна турбина, това какво ще означава? ето тоя например? http://www.teka.com/html/cat/prod.php?p ... 1%80%D0%B8
Значи на Тека много ми харесаха плотовете и фурните за вграждане, също и абсорбаторите.. мисля от тях да взема тия три неща какво ще кажете? хладилника искам либхер ( макар, че един приятел има челен опит с такъв и не е бил доволен..) а миялната бош. Мисля, че се ориентирах вече, за което БЛАГОДАРЯ на всички които ми помогнаха

I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
- An4oOo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 e53 3.0d 218ps
- Мечтае да кара: X5 ///M - печка :D
- Детайли за колата: Зла печка :D
Ми то си пише че е с един мотор с две турбини. Аз го разбирам от двете страни на мотора за оста да са закачени перки да си смучат. То реално май точно от тоя тип аспиратори с два мотора няма. Поне аз не съм срещал.
38 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3