Data.bg вече е платена
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
vicho написа:Я, че ми е интересно ...
тоя смс като го пратя, в рамките на колко време може да ползвам търсачката, ако са 2.40 на месец, к`ъв е проблема?(както някой спомена) Ама защо на мен ми се струва, че се ползва търсачката 24 часа???
hint : И си инсталирайте DC++ най-накрая...

ТУК е описано на дълго и на широко как се работи с нея

Re: Data.bg вече е платена
Escape написа:От днес търсенето в дата.бг става платено![]()
![]()
![]()
![]()
Ей това е българска работа... добре че google още не са се усетили да сложат и те такса

Какво значи българска работа? дата.бг не е благотворителна организация...Т са търговско дружество създадено с цел печалба! НЕ виждам какво странно има в целата работа. Това,че сме свикнали да го получаваме безплатно не значи, че така трябва да бъде. Те си имат разходи по поддръжката и закупуването на хардуер, които между другото хич не са символични...
Друг е въпросът, че искането на пари за предоставяне на авторски материали, за които дата.бг нямат абсолютно никакви права е тоталната наглост и в буквалния смисъл на думата престъпление... Но това няма значение в случая

- lordofthedance
- кандидат ентусиаст
-
ха ха баси пародията!значи моята приятелка е абонат на homelan,а аз не съм.в смисъл към друг доставчик съм и друг квартал.и като тръгнах да влизам в търсачката на дата.бг ми каза да напиша username и парола.след което написах нейните и хоп готово.пълен достъп.спестих 2 кинта.яка далавера.

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
тарикат!
completely съм съгласен с tsvet40
А ако проблема са ви 2.40 на месец?!? не знам какво да кажа
Ама то така сме свикнали, само да мрънкаме...
И никой не ви опрял ножа в гърлото да пращате смс-и!
completely съм съгласен с tsvet40
А ако проблема са ви 2.40 на месец?!? не знам какво да кажа

Ама то така сме свикнали, само да мрънкаме...
И никой не ви опрял ножа в гърлото да пращате смс-и!
You said: "Time will change!" What if it changes you?
Абе цялата простотия е в тва че ни искат пари да теглиме неща които дефакто ние качваме... Аз 2лв няма да им дам на тия идиоти!
И само да ви напомня че в датата има регистрирани 92991 потребители, сами си правете сметка за какви пари става дума, ако и 1/3 от тях дават по 2.40 на месец....
И само да ви напомня че в датата има регистрирани 92991 потребители, сами си правете сметка за какви пари става дума, ако и 1/3 от тях дават по 2.40 на месец....
The Throttle remains in sport mode, the DSC is off and the smile just gets wider and wider!
- karaibrahim
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: f31
Re: Data.bg вече е платена
tsvet40 написа:Какво значи българска работа? дата.бг не е благотворителна организация...Т са търговско дружество създадено с цел печалба! НЕ виждам какво странно има в целата работа.
Ти си се вкарал в голямата заблуда

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2