Data.bg вече е платена

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Shtukata » 04 Фев 2006, 13:34

vicho написа:Я, че ми е интересно ...
тоя смс като го пратя, в рамките на колко време може да ползвам търсачката, ако са 2.40 на месец, к`ъв е проблема? :roll: (както някой спомена) Ама защо на мен ми се струва, че се ползва търсачката 24 часа???

:idea: hint : И си инсталирайте DC++ най-накрая... ;)

:yes: Откакто имам DC++ почти не ползвам data.bg ;)
ТУК е описано на дълго и на широко как се работи с нея ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар

Re: Data.bg вече е платена

Мнение от tsvet40 » 04 Фев 2006, 13:57

Escape написа:От днес търсенето в дата.бг става платено :evil: :evil: :evil: :evil:
Ей това е българска работа... добре че google още не са се усетили да сложат и те такса

:roll:
Какво значи българска работа? дата.бг не е благотворителна организация...Т са търговско дружество създадено с цел печалба! НЕ виждам какво странно има в целата работа. Това,че сме свикнали да го получаваме безплатно не значи, че така трябва да бъде. Те си имат разходи по поддръжката и закупуването на хардуер, които между другото хич не са символични...
Друг е въпросът, че искането на пари за предоставяне на авторски материали, за които дата.бг нямат абсолютно никакви права е тоталната наглост и в буквалния смисъл на думата престъпление... Но това няма значение в случая :help:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от lordofthedance » 04 Фев 2006, 14:14

ха ха баси пародията!значи моята приятелка е абонат на homelan,а аз не съм.в смисъл към друг доставчик съм и друг квартал.и като тръгнах да влизам в търсачката на дата.бг ми каза да напиша username и парола.след което написах нейните и хоп готово.пълен достъп.спестих 2 кинта.яка далавера. :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 04 Фев 2006, 16:26

тарикат!

completely съм съгласен с tsvet40

А ако проблема са ви 2.40 на месец?!? не знам какво да кажа ;)
Ама то така сме свикнали, само да мрънкаме...

И никой не ви опрял ножа в гърлото да пращате смс-и!
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Vladi » 04 Фев 2006, 21:50

Абе цялата простотия е в тва че ни искат пари да теглиме неща които дефакто ние качваме... Аз 2лв няма да им дам на тия идиоти!

И само да ви напомня че в датата има регистрирани 92991 потребители, сами си правете сметка за какви пари става дума, ако и 1/3 от тях дават по 2.40 на месец....
The Throttle remains in sport mode, the DSC is off and the smile just gets wider and wider!

Слави
Аватар

Мнение от © » 05 Фев 2006, 0:04

кофти
с търсачката ставаше по-лесно, сега просто ще се усложни малко търсенето, но е изключено да давам някакви пари за някаква търсачка ... ако направят платен трафика от дата - тогава може да имат по голям успех

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: f31

Re: Data.bg вече е платена

Мнение от karaibrahim » 05 Фев 2006, 2:50

tsvet40 написа:Какво значи българска работа? дата.бг не е благотворителна организация...Т са търговско дружество създадено с цел печалба! НЕ виждам какво странно има в целата работа.

Ти си се вкарал в голямата заблуда :!: Поинтересувайте се колко получават тези сървъри (дата.бг, Аренабг...) на ГБ трафик от нашите доставчици :!: Тогава колко има да ги псувате... :gay:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Tano » 05 Фев 2006, 4:14

Vladi написа:Абе цялата простотия е в тва че ни искат пари да теглиме неща които дефакто ние качваме... Аз 2лв няма да им дам на тия идиоти!

Това найстина е най голямата глупост.
Ние трябва да осигурим едно по добро бъдеще за България и нашите Български деца и Национал-Социализма е пътя за това

Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Big4o » 05 Фев 2006, 11:43

да бе баси тапотията :(

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 05 Фев 2006, 19:43

Това е пълна идиотщина ебати тъпаците. :comp: :ranting: :ranting: :1:
Изображение

Предишна