Недосегаеми ли са ромските гета?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Obergruppenführer
Аватар
Кара: Е 36

Re: Недосегаеми ли са ромските гета?

Мнение от MOGY » 17 Май 2012, 16:20

Е аз тия с неестествен цвят на кожата ги причислявам към животинския свят или най-много до липсващото звено,но това си ми е лично мнение не ви го налагам :mhihi:

Dido_stz написа:
sub_eleven написа:ще имат права... до едно време.

кофтито е, че ако визираш това време което си мисля(гражданска война), мангалите са много по организирани от нас и може лееееекинко да ни е*ат майката

Не надценявай мангалите и не подценявай "бай Ганьо" който мн търпи но като му пределее ще им се види нанагорно.Видя и в Катуница кво стана за колко време се събраха момчета които загърбиха футболните различия заради мангалите!
ИзображениеИзображениеИзображение
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от uCnaHeTcA » 17 Май 2012, 16:25

И точно заради организираността им, нека не забравяме, че са важна и главна част от гласоподавателите...

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 17 Май 2012, 16:29

MOGY написа:
flame написа:бутането на едно гето няма да реши проблема

От тук трябва да се почне не може да им се позволява да си правят каквото си искат и да се чувстват недосегаеми,има си правила и закони и те са за всички и трябва да се спазват!

Човек, виждам че си афектиран, но помисли трезво - всичкия кирпич и картон на тая земя да свърши - ония ще си опънат чергите на клоните на дърветата в парка (или ще спят на пейките в парка). Не могат просто да се изпарят, винаги ще са някъде, но за съжаление, където и да са, там ще е цигания... :dunno:

Единственият начин да не ни се мяркат пред погледите ни е да са в затвора. Ама първо на първо престъпление "Цигания" не съм чул да има където и да е по света. Но дори да имаше - щяха да си лежат вътре на топло на наша издръжка... :confused:

Obergruppenführer
Аватар

Мнение от MOGY » 17 Май 2012, 16:37

По тая логика примерно полицията не трябва да се занимава с наркотиците!Днес да заловят някой утре идва друг,докато има търсене ще има и предлагане,а търсене ще има винаги и винаги ще се продава.По тая логика да не се занимават...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 17 Май 2012, 16:50

MOGY написа:По тая логика примерно полицията не трябва да се занимава с наркотиците!Днес да заловят някой утре идва друг,докато има търсене ще има и предлагане,а търсене ще има винаги и винаги ще се продава.По тая логика да не се занимават...

Е, да, де, ама да си циганин (и да живееш в катун) само по себе си не е общественоопасно (за разлика от наркотиците) :lol:

Obergruppenführer
Аватар

Мнение от MOGY » 17 Май 2012, 17:20

Пак може да се спори щото една отрепка ще си тресне един херц в някой строеж и ще си лети в космоса 2-3 часа и не пречи на никой.
И двата проблема са сериозни.Незнам дали не е общественоопасно,но определено така нямат място в обществото.Общините им чистят боклуците,дават им помощи,ние им плащаме сметките,децата им пълнят домовете за сираци,купуват им гласовете по изборите.За това не трябва да има незаконни гета и заради това тези който им купуват гласовете и имат изгода от това тяхно положение в обществото ще имат изгода нещата да си останат каквито са си.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 17 Май 2012, 17:29

bum_bum написа:Как не могат да измислят някой вирус, който да ходи само по хората с неестествен цвят на кожата.

опитали са се преди 30 години да измислят такъв който ходи само по педерасите...само че освен по тях е тръгнал и по другите. Tа така и с тоя..те сигурно са го измислили вече ;)
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 17 Май 2012, 17:32

MOGY написа:Общините им чистят боклуците,дават им помощи,ние им плащаме сметките,децата им пълнят домовете за сираци,купуват им гласовете по изборите.За това не трябва да има незаконни гета и заради това тези който им купуват гласовете и имат изгода от това тяхно положение в обществото ще имат изгода нещата да си останат каквито са си.

Всичките ти констатации са верни.
И едва ли има българин, който да е щастлив с тях.
Обаче аз досега (разумно и ефективно) решение не съм чул някой да има... :confused:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 320d

Мнение от outworld » 17 Май 2012, 17:55

Според мен, за да започнат да се подобряват нещата, трябва полицията и контролните органи да започнат еднаквото прилагане на закона. Каквото е за нас такова и за тях. На който мангал не му изнася да емигрира. Знам доста случаи на такива, които заминават за чужбина и от там (в случая Испания) пращат пари на роднините тука.
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от flame » 17 Май 2012, 18:00

outworld написа:заминават за чужбина и от там (в случая Испания) пращат пари на роднините тука.

Да ти кажа това е някакво, макар и половинчато, но все пак решение :mhihi:
Първо на първо - не крадат от нас. И второ на второ - пращат пари и по тази начин (майтап, не майтап) стимулират БГ икономиката :smoke:
Ама тва хич не е добросъседско между другото (да им пращаме нашите мангали на западняците да ги крадат тях) и е малко сиганска работа... :mrgreen:

Obergruppenführer
Аватар

Мнение от MOGY » 17 Май 2012, 18:04

и за тва като идеш някъде по Европа и кажеш че си българин и те питат що си бял :mhihi:

Аватар

Мнение от Хаос » 17 Май 2012, 20:55

bum_bum написа:Как не могат да измислят някой вирус, който да ходи само по хората с неестествен цвят на кожата.

има такива вече
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 330i

Мнение от Nasko_ » 17 Май 2012, 22:04

Очевидно по проблема с циганите няма 2 мнения, всеки е патил и е видял що за мизерно съществуване имат в катуните.
Не ми е ясно само, как след като 6 поколения са живели в тази мизерия, биха могли ( дори и при положение, че им дадат нормални жилища, за което съм против) да се интегрират. Точно на първата седмица са направили същата мизерия, като в катуна. Виждал съм подобно нещо в Обеля преди години, когато им бяха дали общински жилища в нови блокове. Нямаше врати, прозорци, варяха си компоти на стълбището, абе циганска си им работа. Така, че за тези хора няма интеграция, все едно ние да се вдигнем на протест :)
Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!

ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i

Мнение от Joro_Paveto » 17 Май 2012, 22:21

Може да вземем пример от най-демократичната страна в света ЮЕСЕЙ...те понеже защитават човешките права и са свободна страна...негрите им са в гета. И никой по света не възразява.
Има си "Факултето"...всички софийски мангали се пренасят там, вдигат се 4-5м огради и извън тях всичко се контролира. А вътре да става каквото ще...колят, бият, горят, бесят....на кой му дреме?!?!?
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 17 Май 2012, 23:10

Къде ги има тия гета с по метри огради в УСА и от кога е най-демократичната...точно там неграта са с повече права от белите. Те за тва и президента им е бял..

И ако им дадеш много права става като в ЮАР, гета за бели....

п.п. Вируса не е за педерасите, ми си е баш за негра правен в Конго....ама нъцки.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата