Недосегаеми ли са ромските гета?
Модератор: Общи модератори
47 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36
Re: Недосегаеми ли са ромските гета?
Е аз тия с неестествен цвят на кожата ги причислявам към животинския свят или най-много до липсващото звено,но това си ми е лично мнение не ви го налагам 
Не надценявай мангалите и не подценявай "бай Ганьо" който мн търпи но като му пределее ще им се види нанагорно.Видя и в Катуница кво стана за колко време се събраха момчета които загърбиха футболните различия заради мангалите!

Dido_stz написа:sub_eleven написа:ще имат права... до едно време.
кофтито е, че ако визираш това време което си мисля(гражданска война), мангалите са много по организирани от нас и може лееееекинко да ни е*ат майката
Не надценявай мангалите и не подценявай "бай Ганьо" който мн търпи но като му пределее ще им се види нанагорно.Видя и в Катуница кво стана за колко време се събраха момчета които загърбиха футболните различия заради мангалите!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
И точно заради организираността им, нека не забравяме, че са важна и главна част от гласоподавателите...
MOGY написа:flame написа:бутането на едно гето няма да реши проблема
От тук трябва да се почне не може да им се позволява да си правят каквото си искат и да се чувстват недосегаеми,има си правила и закони и те са за всички и трябва да се спазват!
Човек, виждам че си афектиран, но помисли трезво - всичкия кирпич и картон на тая земя да свърши - ония ще си опънат чергите на клоните на дърветата в парка (или ще спят на пейките в парка). Не могат просто да се изпарят, винаги ще са някъде, но за съжаление, където и да са, там ще е цигания...

Единственият начин да не ни се мяркат пред погледите ни е да са в затвора. Ама първо на първо престъпление "Цигания" не съм чул да има където и да е по света. Но дори да имаше - щяха да си лежат вътре на топло на наша издръжка...

- MOGY
- Obergruppenführer
-
По тая логика примерно полицията не трябва да се занимава с наркотиците!Днес да заловят някой утре идва друг,докато има търсене ще има и предлагане,а търсене ще има винаги и винаги ще се продава.По тая логика да не се занимават...

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MOGY написа:По тая логика примерно полицията не трябва да се занимава с наркотиците!Днес да заловят някой утре идва друг,докато има търсене ще има и предлагане,а търсене ще има винаги и винаги ще се продава.По тая логика да не се занимават...
Е, да, де, ама да си циганин (и да живееш в катун) само по себе си не е общественоопасно (за разлика от наркотиците)

- MOGY
- Obergruppenführer
-
Пак може да се спори щото една отрепка ще си тресне един херц в някой строеж и ще си лети в космоса 2-3 часа и не пречи на никой.
И двата проблема са сериозни.Незнам дали не е общественоопасно,но определено така нямат място в обществото.Общините им чистят боклуците,дават им помощи,ние им плащаме сметките,децата им пълнят домовете за сираци,купуват им гласовете по изборите.За това не трябва да има незаконни гета и заради това тези който им купуват гласовете и имат изгода от това тяхно положение в обществото ще имат изгода нещата да си останат каквито са си.
И двата проблема са сериозни.Незнам дали не е общественоопасно,но определено така нямат място в обществото.Общините им чистят боклуците,дават им помощи,ние им плащаме сметките,децата им пълнят домовете за сираци,купуват им гласовете по изборите.За това не трябва да има незаконни гета и заради това тези който им купуват гласовете и имат изгода от това тяхно положение в обществото ще имат изгода нещата да си останат каквито са си.

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
bum_bum написа:Как не могат да измислят някой вирус, който да ходи само по хората с неестествен цвят на кожата.
опитали са се преди 30 години да измислят такъв който ходи само по педерасите...само че освен по тях е тръгнал и по другите. Tа така и с тоя..те сигурно са го измислили вече

MOGY написа:Общините им чистят боклуците,дават им помощи,ние им плащаме сметките,децата им пълнят домовете за сираци,купуват им гласовете по изборите.За това не трябва да има незаконни гета и заради това тези който им купуват гласовете и имат изгода от това тяхно положение в обществото ще имат изгода нещата да си останат каквито са си.
Всичките ти констатации са верни.
И едва ли има българин, който да е щастлив с тях.
Обаче аз досега (разумно и ефективно) решение не съм чул някой да има...

- outworld
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 320d
Според мен, за да започнат да се подобряват нещата, трябва полицията и контролните органи да започнат еднаквото прилагане на закона. Каквото е за нас такова и за тях. На който мангал не му изнася да емигрира. Знам доста случаи на такива, които заминават за чужбина и от там (в случая Испания) пращат пари на роднините тука.
outworld написа:заминават за чужбина и от там (в случая Испания) пращат пари на роднините тука.
Да ти кажа това е някакво, макар и половинчато, но все пак решение

Първо на първо - не крадат от нас. И второ на второ - пращат пари и по тази начин (майтап, не майтап) стимулират БГ икономиката

Ама тва хич не е добросъседско между другото (да им пращаме нашите мангали на западняците да ги крадат тях) и е малко сиганска работа...

- MOGY
- Obergruppenführer
-
и за тва като идеш някъде по Европа и кажеш че си българин и те питат що си бял 

bum_bum написа:Как не могат да измислят някой вирус, който да ходи само по хората с неестествен цвят на кожата.
има такива вече
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
Очевидно по проблема с циганите няма 2 мнения, всеки е патил и е видял що за мизерно съществуване имат в катуните.
Не ми е ясно само, как след като 6 поколения са живели в тази мизерия, биха могли ( дори и при положение, че им дадат нормални жилища, за което съм против) да се интегрират. Точно на първата седмица са направили същата мизерия, като в катуна. Виждал съм подобно нещо в Обеля преди години, когато им бяха дали общински жилища в нови блокове. Нямаше врати, прозорци, варяха си компоти на стълбището, абе циганска си им работа. Така, че за тези хора няма интеграция, все едно ние да се вдигнем на протест
Не ми е ясно само, как след като 6 поколения са живели в тази мизерия, биха могли ( дори и при положение, че им дадат нормални жилища, за което съм против) да се интегрират. Точно на първата седмица са направили същата мизерия, като в катуна. Виждал съм подобно нещо в Обеля преди години, когато им бяха дали общински жилища в нови блокове. Нямаше врати, прозорци, варяха си компоти на стълбището, абе циганска си им работа. Така, че за тези хора няма интеграция, все едно ние да се вдигнем на протест

Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Може да вземем пример от най-демократичната страна в света ЮЕСЕЙ...те понеже защитават човешките права и са свободна страна...негрите им са в гета. И никой по света не възразява.
Има си "Факултето"...всички софийски мангали се пренасят там, вдигат се 4-5м огради и извън тях всичко се контролира. А вътре да става каквото ще...колят, бият, горят, бесят....на кой му дреме?!?!?
Има си "Факултето"...всички софийски мангали се пренасят там, вдигат се 4-5м огради и извън тях всичко се контролира. А вътре да става каквото ще...колят, бият, горят, бесят....на кой му дреме?!?!?
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Къде ги има тия гета с по метри огради в УСА и от кога е най-демократичната...точно там неграта са с повече права от белите. Те за тва и президента им е бял..
И ако им дадеш много права става като в ЮАР, гета за бели....
п.п. Вируса не е за педерасите, ми си е баш за негра правен в Конго....ама нъцки.
И ако им дадеш много права става като в ЮАР, гета за бели....
п.п. Вируса не е за педерасите, ми си е баш за негра правен в Конго....ама нъцки.
47 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4