Предложение за брак
Модератор: Общи модератори
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Re: Предложение за брак
Абе, кажи честно, че ще събираш мнения за предложение от бмв форума!?
Най-продуктивната идея, която ще ти дадат е сигурно да го напишеш на асфалта с някви достолепни сликове...

Най-продуктивната идея, която ще ти дадат е сигурно да го напишеш на асфалта с някви достолепни сликове...

АПНИ, БАБА, 'АПНИ
- zxsport
-
ludnik написа:Колеги, здравейте. Мисля съвсем скоро да се разделям с ергенлъка и се питах как да се спусне офертата. Гледам из нета странни и интересни предложения, ако можете дайте и вие вашето. Търся нещо извън стериотипа. То че ще пия голямо за кураж ясно ама това не се прави всеки ден така или иначе, или поне така се надявам
Аз преди доста време бях в твоето положение - събрах родите в едно прилично заведение и след като изконсумирах около бутилка Бургас 63 предложих на бъдещата ми жена брак+пръстен (може да се чете и пръстен+брак) и тя нямаше къде да ходи .... та прие ....

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
M2PR написа:Абе, кажи честно, че ще събираш мнения за предложение от бмв форума!?![]()
току-що ми дойде уникална идея... ама ще я запазя за себе си

тенкю, Наде

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ски и свири на цигулка
vicho написа:M2PR написа:Абе, кажи честно, че ще събираш мнения за предложение от бмв форума!?![]()
току-що ми дойде уникална идея... ама ще я запазя за себе си
тенкю, Наде
е кажи я де може на некой да му е от полза

БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Аз май се досещам
С какво друго може да се "пише" по асфалта, особено ако тонера е зареден с
....
Аз тая процедура като я правих беше с един голям букет и годежно пръстенче в кутийка скрито вътре
Важното е да е романтично и да е изненада, все пак този момент ще го помните цял живот 

Аз тая процедура като я правих беше с един голям букет и годежно пръстенче в кутийка скрито вътре

Никой не мое ма връне на селу!
- ZLATIST
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 323i coupe 98'
- Мечтае да кара: e36 ///M3 evo GT
- Детайли за колата: Avusblau Metallic
Купуваш си един голф 3 и й казваш: Искаш ли цел живот да ми миеш голфу
Майтапа на страна, но защо непременно трябва да бъде с брак работата...ако се разбирате просто живейте заедно.Днешния живот е много динамичен и не се знае какво ще се случи утре, но пък ако твърдо си решил както и да й предложиш ще го помни винаги,стига предложението да бъде искрено

Майтапа на страна, но защо непременно трябва да бъде с брак работата...ако се разбирате просто живейте заедно.Днешния живот е много динамичен и не се знае какво ще се случи утре, но пък ако твърдо си решил както и да й предложиш ще го помни винаги,стига предложението да бъде искрено

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Човека решил да предлага, тук 10 човека го разубеждават
Към колегата: няма да се плашиш
Аз 3 месеца рових в нета и се чудех как да предложа, че да съм много Уригинален, ама нищо не ми харесваше... Вече бях купил пръстена, а все още не знаех как да и предложа и около седмица преди събитието (12.ХII.12) докато се разхождахме в мола го измислих! И като се започна една трескава подготовка - шоколади се бъркаха на котлона, букети, фотографи, гравиране на пръстена, ресторант, заговори...
Накрая се получи перфектно, а тя онемя... Трябваше да я питам втори път, че да се освести и да отговори
Това е момент, на който всяка жена трябва да се наслади. Моята, вече годеница, просто беше на 7-мото небе от щастие... И тогава и 2 седмици след това докато разказваше на всичките си приятелки
А пръстена е най-важното нещо - всички приятелки ах-кат и ох-кат, а тя се разтапя от удоволствие
П.П.: Най-интиригуващата ми идея беше полет с балон и горе да я шашна, ама се отказах. Прекалено нетипично е и щеше да се досети, че става нещо

Към колегата: няма да се плашиш

Накрая се получи перфектно, а тя онемя... Трябваше да я питам втори път, че да се освести и да отговори

Това е момент, на който всяка жена трябва да се наслади. Моята, вече годеница, просто беше на 7-мото небе от щастие... И тогава и 2 седмици след това докато разказваше на всичките си приятелки

zxsport написа: еле па като се разбра, че пръстена е с диамант стана чудо... па за колко съм го купил, па колко карата бил диаманта и т.н.... немаше жена у ресторанта дето да не си го наложи да види как и седи![]()
А пръстена е най-важното нещо - всички приятелки ах-кат и ох-кат, а тя се разтапя от удоволствие

П.П.: Най-интиригуващата ми идея беше полет с балон и горе да я шашна, ама се отказах. Прекалено нетипично е и щеше да се досети, че става нещо

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Тука е пълно с романтици... 

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
boksioraE39 написа:Тука е пълно с романтици...
Разни хора, разни идеали...

Едни предпочитат да налеят 2-3 бона в някой гнилоч, а "нямат" пари за един парфюм да подарят на гаджето... Други ги наливат в компютри, телефони, телевизори и други гъзарии.. Всеки луд с номера си

I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- ~Мишо~
- старши ентусиаст
-
- Кара: видимо доволен
- Мечтае да кара: само за удоволствие...
- Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко
drago_pavlov написа:boksioraE39 написа:Тука е пълно с романтици...
Разни хора, разни идеали...![]()
Едни предпочитат да налеят 2-3 бона в някой гнилоч, а "нямат" пари за един парфюм да подарят на гаджето... Други ги наливат в компютри, телефони, телевизори и други гъзарии.. Всеки луд с номера си
Така е. За съжаление горчивия ми опит показва че двата-трите бона които съм налял в моя гнилоч са по-добра инвестиция, но да не отчайваме момчето

- Вот такая жизнь, эх, несправедливая!... Я вам обещаю, проживу её красиво я!
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
Чукане в рейката - отстраняване
Семерина на коляновия вал (предна) - подмяна
Отстраняване теч на масло от филтърната кутия + смяна лагери на генератор
Стартер М43 малко снимки как излиза на светло...
Резервоар и бензиномери - общо устройство
- svilgg
- ентусиаст
-
- Кара: 97' E36 m43b18 sedan
- Мечтае да кара: E34
павката написа:не прави нещо,за което ще съжаляваш след време
ооооо да , това е най-важното ...

че остават трайни спомени

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
~Мишо~ написа:drago_pavlov написа:Разни хора, разни идеали...![]()
Така е. За съжаление горчивия ми опит показва че двата-трите бона които съм налял в моя гнилоч са по-добра инвестиция, но да не отчайваме момчето, нека преоткрие нещата сам.
Както казва един мой шеф: "И да се ожениш, и да не се ожениш, след 10 години все ще съжаляваш..."
Та в тоя ред на мисли, аз предпочитам да съжалявам за неща, които съм направил, а не за такива които не съм

А пък за добрата инвестиция въпроса е мнооого обширен; всеки сам преценява

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Най-готиното предложение, което съм виждал е това на колегата @BULLI.
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- NGLaz
- Потребител
-
- Кара: m43
Няма вече "Море от любов" ,,, може би в "Предай нататък" 

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Пич те тия неща идват от съцето, както ти дойде така ще я попиташ, ако се стремиш изкуствено с чужда помощ да постигнеш нещо , то със сигурност няма да стане така както ти се иска.
Така, че импровизирай.
Няма знаение мастото и времето, важно е да сте сами.
Така, че импровизирай.
Няма знаение мастото и времето, важно е да сте сами.

31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3