Предложение за брак

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: звездомобил

Re: Предложение за брак

Мнение от M2PR » 05 Яну 2013, 20:38

Абе, кажи честно, че ще събираш мнения за предложение от бмв форума!? :mhihi:
Най-продуктивната идея, която ще ти дадат е сигурно да го напишеш на асфалта с някви достолепни сликове... :mhihi:
АПНИ, БАБА, 'АПНИ

zxsport
Аватар

Мнение от zxsport » 06 Яну 2013, 2:06

ludnik написа:Колеги, здравейте. Мисля съвсем скоро да се разделям с ергенлъка и се питах как да се спусне офертата. Гледам из нета странни и интересни предложения, ако можете дайте и вие вашето. Търся нещо извън стериотипа. То че ще пия голямо за кураж ясно ама това не се прави всеки ден така или иначе, или поне така се надявам :)

Аз преди доста време бях в твоето положение - събрах родите в едно прилично заведение и след като изконсумирах около бутилка Бургас 63 предложих на бъдещата ми жена брак+пръстен (може да се чете и пръстен+брак) и тя нямаше къде да ходи .... та прие .... :) еле па като се разбра, че пръстена е с диамант стана чудо... па за колко съм го купил, па колко карата бил диаманта и т.н.... немаше жена у ресторанта дето да не си го наложи да види как и седи :) чак по едно време пратих "съпругата" да ходи да си го търси :) Еххххх, а бяхме млади едно време ....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 06 Яну 2013, 3:41

M2PR написа:Абе, кажи честно, че ще събираш мнения за предложение от бмв форума!? :mhihi:
Най-продуктивната идея, която ще ти дадат е сигурно да го напишеш на асфалта с някви достолепни сликове... :mhihi:

току-що ми дойде уникална идея... ама ще я запазя за себе си :)

тенкю, Наде :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ски и свири на цигулка

Мнение от super_mario » 06 Яну 2013, 10:02

vicho написа:
M2PR написа:Абе, кажи честно, че ще събираш мнения за предложение от бмв форума!? :mhihi:

току-що ми дойде уникална идея... ама ще я запазя за себе си :)

тенкю, Наде :mhihi:

е кажи я де може на некой да му е от полза :lol:
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 06 Яну 2013, 10:20

Аз май се досещам :mhihi: С какво друго може да се "пише" по асфалта, особено ако тонера е зареден с :bchug: .... :mhihi:
Аз тая процедура като я правих беше с един голям букет и годежно пръстенче в кутийка скрито вътре :smoke: Важното е да е романтично и да е изненада, все пак този момент ще го помните цял живот :D
Никой не мое ма връне на селу!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 323i coupe 98'
Мечтае да кара: e36 ///M3 evo GT
Детайли за колата: Avusblau Metallic

Мнение от ZLATIST » 06 Яну 2013, 14:31

Купуваш си един голф 3 и й казваш: Искаш ли цел живот да ми миеш голфу :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Майтапа на страна, но защо непременно трябва да бъде с брак работата...ако се разбирате просто живейте заедно.Днешния живот е много динамичен и не се знае какво ще се случи утре, но пък ако твърдо си решил както и да й предложиш ще го помни винаги,стига предложението да бъде искрено ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 08 Яну 2013, 17:10

Човека решил да предлага, тук 10 човека го разубеждават :dunno:

Към колегата: няма да се плашиш :mhihi: Аз 3 месеца рових в нета и се чудех как да предложа, че да съм много Уригинален, ама нищо не ми харесваше... Вече бях купил пръстена, а все още не знаех как да и предложа и около седмица преди събитието (12.ХII.12) докато се разхождахме в мола го измислих! И като се започна една трескава подготовка - шоколади се бъркаха на котлона, букети, фотографи, гравиране на пръстена, ресторант, заговори... :mhihi:
Накрая се получи перфектно, а тя онемя... Трябваше да я питам втори път, че да се освести и да отговори :mhihi:

Това е момент, на който всяка жена трябва да се наслади. Моята, вече годеница, просто беше на 7-мото небе от щастие... И тогава и 2 седмици след това докато разказваше на всичките си приятелки :mhihi:

zxsport написа: еле па като се разбра, че пръстена е с диамант стана чудо... па за колко съм го купил, па колко карата бил диаманта и т.н.... немаше жена у ресторанта дето да не си го наложи да види как и седи :)

А пръстена е най-важното нещо - всички приятелки ах-кат и ох-кат, а тя се разтапя от удоволствие :ok:

П.П.: Най-интиригуващата ми идея беше полет с балон и горе да я шашна, ама се отказах. Прекалено нетипично е и щеше да се досети, че става нещо :mhihi:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 08 Яну 2013, 17:23

Тука е пълно с романтици... :mhihi:
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drago_pavlov » 08 Яну 2013, 17:34

boksioraE39 написа:Тука е пълно с романтици... :mhihi:

Разни хора, разни идеали... :)

Едни предпочитат да налеят 2-3 бона в някой гнилоч, а "нямат" пари за един парфюм да подарят на гаджето... Други ги наливат в компютри, телефони, телевизори и други гъзарии.. Всеки луд с номера си :mhihi:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: видимо доволен
Мечтае да кара: само за удоволствие...
Детайли за колата: E36 318i - Вярната!
E30 316i - Непокорната
ML 400 CDI - Мецанко

Мнение от ~Мишо~ » 08 Яну 2013, 22:14

drago_pavlov написа:
boksioraE39 написа:Тука е пълно с романтици... :mhihi:

Разни хора, разни идеали... :)

Едни предпочитат да налеят 2-3 бона в някой гнилоч, а "нямат" пари за един парфюм да подарят на гаджето... Други ги наливат в компютри, телефони, телевизори и други гъзарии.. Всеки луд с номера си :mhihi:

Така е. За съжаление горчивия ми опит показва че двата-трите бона които съм налял в моя гнилоч са по-добра инвестиция, но да не отчайваме момчето :D , нека преоткрие нещата сам. :yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: 97' E36 m43b18 sedan
Мечтае да кара: E34

Мнение от svilgg » 08 Яну 2013, 22:17

павката написа:не прави нещо,за което ще съжаляваш след време :D

ооооо да , това е най-важното ... :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
че остават трайни спомени :mhihi:
Изображение
Изображение
АЗ ЖИВЕЯ ТУК :kuku:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drago_pavlov » 09 Яну 2013, 9:37

~Мишо~ написа:
drago_pavlov написа:Разни хора, разни идеали... :)

Така е. За съжаление горчивия ми опит показва че двата-трите бона които съм налял в моя гнилоч са по-добра инвестиция, но да не отчайваме момчето :D , нека преоткрие нещата сам. :yes:

Както казва един мой шеф: "И да се ожениш, и да не се ожениш, след 10 години все ще съжаляваш..."
Та в тоя ред на мисли, аз предпочитам да съжалявам за неща, които съм направил, а не за такива които не съм :winky:

А пък за добрата инвестиция въпроса е мнооого обширен; всеки сам преценява :yes:

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 09 Яну 2013, 10:24

Най-готиното предложение, което съм виждал е това на колегата @BULLI.
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

Потребител
Аватар
Кара: m43

Мнение от NGLaz » 09 Яну 2013, 12:55

Няма вече "Море от любов" ,,, може би в "Предай нататък" :OT:

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 09 Яну 2013, 13:14

Пич те тия неща идват от съцето, както ти дойде така ще я попиташ, ако се стремиш изкуствено с чужда помощ да постигнеш нещо , то със сигурност няма да стане така както ти се иска.
Така, че импровизирай.
Няма знаение мастото и времето, важно е да сте сами.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата