Ebay? Как се купува точно от там?
Модератор: Общи модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Lucky
- Старши ентусиаст
-
- Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
- Мечтае да кара: 5GT 535i
най добре намери човек навънка хем ще плаща тънко с неговата кредитна през ебей хем ще ти изпраща нещата като подарък и можеш да минеш без мито
личен опит

bam-bam написа:понеже виждам че и двамата сте в час може ли някои на български да го обясни как става ?
щото тея технологични термини не са ми много понятни
по-трудния вариянт .. вадиш си CC .. отваряш ebay.com .. харесваш си нещо .. и търсиш кой го предлага и има check-out система за CC (различна от paypal!) .. или може директно да ти вземе пари от CC-то през негов терминал .. а това как можеш да разбереш е като кликаш на "ask seller a question"

videlov написа:gyrate написа:ама от ebay.com... нема да стане. щото никой няма да праща до бг освен ако не се оговорите от преди и пак е рисково. и за теб, и за тях. те не могат да си вземат парите а ти продукта ако нещо стане.
глупости .. пазарувам нон стоп и от ebay.com и от ebay.uk и от ebay.de.. преди ползвах bidpay.com за пращане на money orders .. ама сега не работи и е по-трудно .. търся човек дето има check-out система за кредтни карти различна от paypal.. или има CC терминал на който може да ми я charge-не директно .. това са обикновено малки магазини.. другия вариян е банков превод .. ама там е дебело .. до 100 EUR (15-18 USD .. SWIFT tax = 10 EUR).. или последния и най-скъп вариянт е Western Union (WU) / Money Gram (15 USD до 100 USD превод.. след това мн скапо).. доколкото съм проучил в бг нито една банка не дава чекове .. какъвто и да е вид
.. забравих и за още едни вариянт .. алтернативата на paypal .. но малко селъри ги приемат .. тва е EU система .. и тези от US рядко приемат но евентуално могат да се прилъжат да се регистрират .. сайта е moneybookers.com .. успех
аха и колко хора пращат от америка до българия?!
и колко ти струва пощата?
да бе
и как ще прдаваш като не можеш да си подтвърдиш нито адреса, нито картата, независимо от къде е издадена.
я ми кажи ebay името ти че защото много не ми се вярва това цялото..
gyrate написа:аха и колко хора пращат от америка до българия?!
доста стига .. да си намериш кой да ти звеме парите

gyrate написа: и колко ти струва пощата?
конкретно в момента .. 13GBP за радар детектора .. и 35USD за ксенона

gyrate написа:да бе
и как ще прдаваш като не можеш да си подтвърдиш нито адреса, нито картата, независимо от къде е издадена.
няма да се притесняваш пич .. всичко си става

аз нямам мн фийдбек още .. щото си взех CC преди няколко месеца и от скоро си го ползвам за еbay .. юзъра ми е същия като ника тука, но можеш да видиш на мойта приятелка .. щото с нейната съм поръчвал доста .. клик

videlov написа:gyrate написа:аха и колко хора пращат от америка до българия?!
доста стига .. да си намериш кой да ти звеме паритеgyrate написа: и колко ти струва пощата?
конкретно в момента .. 13GBP за радар детектора .. и 35USD за ксенонаgyrate написа:да бе
няма да се притесняваш пич .. всичко си става
аз нямам мн фийдбек още .. щото си взех CC преди няколко месеца и от скоро си го ползвам за еbay .. юзъра ми е същия като ника тука, но можеш да видиш на мойта приятелка .. щото с нейната съм поръчвал доста .. клик

явно повече се намират дето пращат отколкото преди. по едно време само от .de и .uk се занимаваха за европа.
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2