Помага ли ви полицията при битови проблеми?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар

Re: Помага ли ви полицията при битови проблеми?

Мнение от F3P » 07 Сеп 2013, 7:36

Е тука не мога да помогна :dunno: хем отдавна минаха годините в които тормозих съседите и пращаха полиция, хем тогава пък нито един полицай не посмя да се върне и да ми пише акт.
Но е логично като ти пишат акт да можеш да обжалваш. Положението е близо до това: спира те полицая с колата, ти миришеш на алкохол и ти пише акт, че караш пиян. Това е 100% така, но без тест с дрегер или кръвна проба не може да ти пише акт. Ако го напише- ти си обжалваш и акта пада.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 07 Сеп 2013, 13:22

randity написа:Демек, идват първия път, предупреждават ме. Идват втори, пишат акт и мога да ида и да го обжалвам ? :dunno: Също така, колко пари е тоя акт ?

500 или 1000 лева беше не съм сигурен. ама е фиксиран така на точна сума. При нас в четвъртък идваха 2 пъти ама добре че при нас имаше двама БОП-аджии и ни се размина след 15 мин уговорки
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 09 Сеп 2013, 21:24

Имах миналата година случай,в който заблуден наркоман влезна непоканен у нас :lol:
обадихме се -2 патрулки дойдоха, обикаляха етажите на входа, където той се скри..
На следващия ден идваха следователи да ми показват снимки да разпознавам- ми все е нещо :dunno:
прясно от онзи ден -със лаф ме снабдиха :mhihi:
След рутинна проверка за заприказвахме с патрулиращите и единия казва-
"Знаеш ли защо мъжете имат косми на гърдите?
ние - :dunno:
-Щото са п.утки по душа :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Предишна

Назад към Извън Темата