Помага ли ви полицията при битови проблеми?
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: Помага ли ви полицията при битови проблеми?
Е тука не мога да помогна
хем отдавна минаха годините в които тормозих съседите и пращаха полиция, хем тогава пък нито един полицай не посмя да се върне и да ми пише акт.
Но е логично като ти пишат акт да можеш да обжалваш. Положението е близо до това: спира те полицая с колата, ти миришеш на алкохол и ти пише акт, че караш пиян. Това е 100% така, но без тест с дрегер или кръвна проба не може да ти пише акт. Ако го напише- ти си обжалваш и акта пада.

Но е логично като ти пишат акт да можеш да обжалваш. Положението е близо до това: спира те полицая с колата, ти миришеш на алкохол и ти пише акт, че караш пиян. Това е 100% така, но без тест с дрегер или кръвна проба не може да ти пише акт. Ако го напише- ти си обжалваш и акта пада.
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
randity написа:Демек, идват първия път, предупреждават ме. Идват втори, пишат акт и мога да ида и да го обжалвам ?Също така, колко пари е тоя акт ?
500 или 1000 лева беше не съм сигурен. ама е фиксиран така на точна сума. При нас в четвъртък идваха 2 пъти ама добре че при нас имаше двама БОП-аджии и ни се размина след 15 мин уговорки
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Имах миналата година случай,в който заблуден наркоман влезна непоканен у нас
обадихме се -2 патрулки дойдоха, обикаляха етажите на входа, където той се скри..
На следващия ден идваха следователи да ми показват снимки да разпознавам- ми все е нещо
прясно от онзи ден -със лаф ме снабдиха
След рутинна проверка за заприказвахме с патрулиращите и единия казва-
"Знаеш ли защо мъжете имат косми на гърдите?
ние -
-Щото са п.утки по душа

обадихме се -2 патрулки дойдоха, обикаляха етажите на входа, където той се скри..
На следващия ден идваха следователи да ми показват снимки да разпознавам- ми все е нещо

прясно от онзи ден -със лаф ме снабдиха

След рутинна проверка за заприказвахме с патрулиращите и единия казва-
"Знаеш ли защо мъжете имат косми на гърдите?
ние -

-Щото са п.утки по душа

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2