Какво играехме в кварталното клубче

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Re: Какво играехме в кварталното клубче

Мнение от kiko » 17 Окт 2013, 12:59

MIRC :mrgreen: делта форс,колин макрий,ЦС, имаше една много яка лего рейсър,а най най в началото преди комп клубовете ходехме като деца в зали с електронни игри и там моон патрул,дракони и кадилаци ли нещодобно.супер марио и тн.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от rhase » 17 Окт 2013, 13:06

Докато имаше PS2 клуб(гараж) в квартала играех само LeMans 24h, после ми купиха волан с педали и лост, и всичко свърши... играл съм по цели нощи Colin McRae2.0, като излезе Live For Speed минах на него, после няколко пъти развъртях Colin McRae Dirt2 и RD Grid.... от време на време сядам пак за по 3-4 часа да припомня детството(не че беше много отдавна де)
:smoke:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 17 Окт 2013, 13:24

от Quake , та през Broodwar, та CS, и ранните ДОти. Имах си отстъпка 50 ст на час и евтин китайски ресторант наблизо. Направо излизах зомби. Готино време беше - толко оригинални и нетрадиционни псувни и на мач няма да чуеш.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Compact m43tu
Мечтае да кара: E28

Мнение от sobiss » 17 Окт 2013, 13:39

Fifa 99, NFS3, Delta Force...по късно и CS.
Сега само CS понякога, да си тренирам пръстите :lol:

Потребител
Аватар
Кара: 528i '97

Мнение от Ant0n » 17 Окт 2013, 13:58

Fifa от 00-02 не помня и NFS most wanted, цс-а е ясен :D
И преди 4-5 години почнах Live for speed - та до ден днешен само тва цъкам.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: сред идиоти.
Мечтае да кара: e31 850csi

Мнение от skipper » 17 Окт 2013, 14:07

Мирката , CS 1.5 / 1.6 , GTA Vice city , GTA 3 , всички NFS ,Moorhuhn (онова с пилето , по което стреляш :D ) , Neighbours from hell . Главно се цъкаше в мултиплейър на CS и NFS undergroud 1/2 и Porsche :bowdown:
едит: Сега CS 1.6 Source и LFS 0.6E с BMW модове :oops: , но много рядко че не ми остава време .
Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.

ентусиаст
Аватар
Кара: чайник

Мнение от sas_88 » 17 Окт 2013, 14:23

Едно време CS 1.5 ,Diablo II и StarCraft,сега същото.Само отвреме на време разцъквам и GTA4

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E21 320;E46 320d
Мечтае да кара: E36 M3 GT

Мнение от nik420 » 17 Окт 2013, 15:11

Все още помня,бях първия човек от залата достигнал 99 ниво на героя в Диабло 2 Иначе мрежи на NFS Порше която и до ден днешен държа на компа,помня като излезе тази игра как по-големите казваха,че графиката е най-великото нещо,и за онова време през 2000 г. наистина си беше.Играли сме CS 1.3 StarCraft WarCraft 2,Revolt Пришълеца С/У Хищника (AVP Primal Hunt) Жалко много жалко за тези отминали времена в днешно време явно само графиката е от значение :dunno: Най-много съжалявам че поради така стеклите се обстоятелства хората с които съм споделял тези моменти не съм виждал доста отдавна спомени...спомени...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Superexstatic » 17 Окт 2013, 20:29

кви мрежи сме правили в ТOX на стар крафт всяка събота и се ставаше в 7 за да фанем сутрешната :mhihi:

после часове се обсъжда кой кво щял да направи, ако така ти бил влезнал, ако онака.. ламерски истории мощно :lol:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 17 Окт 2013, 20:40

Отначало НФС Порше 2000, редовно играехме в мрежа, даже съм си я инсталирал на лаптопа защото е с моднати параметри на колите и тягата на всеки 500 оборота е такава, че дава максимум ускорение на границата на сцеплението. Времената бяха феноменални навсякъде, другите авомобили независимо какви са ги минава като спрели а максималната скорост мисля, че беше 396 км/ч оптималния вариант - може и още но няма достатъчно даунфорс и като литне се приземява 2 часа. Колата идеална за целта за тази ненормална мощност е Поршето от 2000-та година което е 4 по 4, щото гт1 просто не може да сложи мощността на пътя :mhihi: Не съм я играл от години, но си я пренасям по лаптопите от носталгия и от това, че този файл едитор беше направен да работи само на екс пи :)

Инъче ЦС-а е ясен даже още поигравам от време на време една, две карти онлайн :)

Крейзи Такси съм играл инъче, Мидтайн Маднес, а на стратегиите никога не съм бил фен :mrgreen:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ...

Мнение от 520i » 17 Окт 2013, 21:02

Е.Димитров написа:"Батълфилд Виетнам"

:bowdown: :bowdown: :bowdown:
На тая с тайфата като се съберяхме и играхме нощни май се казваха. Цяла нощ пуцай батълфилда :mhihi: Имаше и един батълфилд Сталингард, тая ми беше любимата.

Иначе играх много Starcraft. Голяма машина бях, по цял ден като луд от училище за една бройка щяха да ме изключат :mhihi: Даже по разни турнири съм ходил, WCG-та, абе луда работа.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: e60 e30 turbo

Мнение от ///ivanE30 » 17 Окт 2013, 22:29

StarCraft only.....ебати кефа да играеш с мондрагон в европата или с фишеи или малко по късно да си Б ранк в ПГТ , и сега отвреме на време поиграивам
bedrock city racing

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525д 2001
Мечтае да кара: F13 с М буквичка.

Мнение от DiMIcha84 » 17 Окт 2013, 22:58

В началото най-много играехме Duke Nukem, после излезе Крафта, беше голяма мания, от време на време разцъквахме и Blood голям смях беше тая игричка в мрежа, и накрая Кънтъра си е ясен :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 Touring

Мнение от Denmark » 18 Окт 2013, 0:46

ЦС още от 1.3
иначе и GTA, даже си спомням GTA 2, но при 3 направо разцепиха, помня как всички само това играеха по клубовете, а после вече и Vice City

между другото преди няколко дена на гарата в Одензе гледам някав компютърен клуб имаше доста хора и си цъкаха ЦС :D
аз даже не знаех, че още има такива клубове..

иначе и аз играя CS:GO, когато имам време.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от taratora » 18 Окт 2013, 15:32

Delta Force, Midtown Madness 2, Unreal Tournament оригинала, NFS Porsche, Mortal Kombat 4, Revolt, Armageddon :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата