Какво играехме в кварталното клубче
Модератор: Общи модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Re: Какво играехме в кварталното клубче
MIRC
делта форс,колин макрий,ЦС, имаше една много яка лего рейсър,а най най в началото преди комп клубовете ходехме като деца в зали с електронни игри и там моон патрул,дракони и кадилаци ли нещодобно.супер марио и тн.

- rhase
- младши ентусиаст
-
Докато имаше PS2 клуб(гараж) в квартала играех само LeMans 24h, после ми купиха волан с педали и лост, и всичко свърши... играл съм по цели нощи Colin McRae2.0, като излезе Live For Speed минах на него, после няколко пъти развъртях Colin McRae Dirt2 и RD Grid.... от време на време сядам пак за по 3-4 часа да припомня детството(не че беше много отдавна де)

- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
от Quake , та през Broodwar, та CS, и ранните ДОти. Имах си отстъпка 50 ст на час и евтин китайски ресторант наблизо. Направо излизах зомби. Готино време беше - толко оригинални и нетрадиционни псувни и на мач няма да чуеш.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- sobiss
- младши ентусиаст
-
- Кара: Compact m43tu
- Мечтае да кара: E28
Fifa 99, NFS3, Delta Force...по късно и CS.
Сега само CS понякога, да си тренирам пръстите
Сега само CS понякога, да си тренирам пръстите

Fifa от 00-02 не помня и NFS most wanted, цс-а е ясен
И преди 4-5 години почнах Live for speed - та до ден днешен само тва цъкам.

И преди 4-5 години почнах Live for speed - та до ден днешен само тва цъкам.
- skipper
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: сред идиоти.
- Мечтае да кара: e31 850csi
Мирката , CS 1.5 / 1.6 , GTA Vice city , GTA 3 , всички NFS ,Moorhuhn (онова с пилето , по което стреляш
) , Neighbours from hell . Главно се цъкаше в мултиплейър на CS и NFS undergroud 1/2 и Porsche 
едит: Сега CS 1.6 Source и LFS 0.6E с BMW модове
, но много рядко че не ми остава време .

едит: Сега CS 1.6 Source и LFS 0.6E с BMW модове

Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
- sas_88
- ентусиаст
-
- Кара: чайник
Едно време CS 1.5 ,Diablo II и StarCraft,сега същото.Само отвреме на време разцъквам и GTA4
- nik420
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E21 320;E46 320d
- Мечтае да кара: E36 M3 GT
Все още помня,бях първия човек от залата достигнал 99 ниво на героя в Диабло 2 Иначе мрежи на NFS Порше която и до ден днешен държа на компа,помня като излезе тази игра как по-големите казваха,че графиката е най-великото нещо,и за онова време през 2000 г. наистина си беше.Играли сме CS 1.3 StarCraft WarCraft 2,Revolt Пришълеца С/У Хищника (AVP Primal Hunt) Жалко много жалко за тези отминали времена в днешно време явно само графиката е от значение
Най-много съжалявам че поради така стеклите се обстоятелства хората с които съм споделял тези моменти не съм виждал доста отдавна спомени...спомени...

- Superexstatic
- младши ентусиаст
-
кви мрежи сме правили в ТOX на стар крафт всяка събота и се ставаше в 7 за да фанем сутрешната
после часове се обсъжда кой кво щял да направи, ако така ти бил влезнал, ако онака.. ламерски истории мощно

после часове се обсъжда кой кво щял да направи, ако така ти бил влезнал, ако онака.. ламерски истории мощно

- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
Отначало НФС Порше 2000, редовно играехме в мрежа, даже съм си я инсталирал на лаптопа защото е с моднати параметри на колите и тягата на всеки 500 оборота е такава, че дава максимум ускорение на границата на сцеплението. Времената бяха феноменални навсякъде, другите авомобили независимо какви са ги минава като спрели а максималната скорост мисля, че беше 396 км/ч оптималния вариант - може и още но няма достатъчно даунфорс и като литне се приземява 2 часа. Колата идеална за целта за тази ненормална мощност е Поршето от 2000-та година което е 4 по 4, щото гт1 просто не може да сложи мощността на пътя
Не съм я играл от години, но си я пренасям по лаптопите от носталгия и от това, че този файл едитор беше направен да работи само на екс пи 
Инъче ЦС-а е ясен даже още поигравам от време на време една, две карти онлайн
Крейзи Такси съм играл инъче, Мидтайн Маднес, а на стратегиите никога не съм бил фен

Инъче ЦС-а е ясен даже още поигравам от време на време една, две карти онлайн

Крейзи Такси съм играл инъче, Мидтайн Маднес, а на стратегиите никога не съм бил фен

Е.Димитров написа:"Батълфилд Виетнам"

На тая с тайфата като се съберяхме и играхме нощни май се казваха. Цяла нощ пуцай батълфилда

Иначе играх много Starcraft. Голяма машина бях, по цял ден като луд от училище за една бройка щяха да ме изключат

- ///ivanE30
- ентусиаст
-
- Кара: e60 e30 turbo
StarCraft only.....ебати кефа да играеш с мондрагон в европата или с фишеи или малко по късно да си Б ранк в ПГТ , и сега отвреме на време поиграивам
bedrock city racing
- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525д 2001
- Мечтае да кара: F13 с М буквичка.
В началото най-много играехме Duke Nukem, после излезе Крафта, беше голяма мания, от време на време разцъквахме и Blood голям смях беше тая игричка в мрежа, и накрая Кънтъра си е ясен 

- Denmark
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
ЦС още от 1.3
иначе и GTA, даже си спомням GTA 2, но при 3 направо разцепиха, помня как всички само това играеха по клубовете, а после вече и Vice City
между другото преди няколко дена на гарата в Одензе гледам някав компютърен клуб имаше доста хора и си цъкаха ЦС
аз даже не знаех, че още има такива клубове..
иначе и аз играя CS:GO, когато имам време.
иначе и GTA, даже си спомням GTA 2, но при 3 направо разцепиха, помня как всички само това играеха по клубовете, а после вече и Vice City
между другото преди няколко дена на гарата в Одензе гледам някав компютърен клуб имаше доста хора и си цъкаха ЦС

аз даже не знаех, че още има такива клубове..
иначе и аз играя CS:GO, когато имам време.

Delta Force, Midtown Madness 2, Unreal Tournament оригинала, NFS Porsche, Mortal Kombat 4, Revolt, Armageddon

30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2