като я засиля тая кола ...
Модератор: Общи модератори
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
коментара ми беше като алтернатива на мятането в пропаст ... инак то е ясно че е опасничко да се кара така ,но тя надали кара бързо 

- Новини
-
Ще падне припадане! Като я видят, че е жена и ще почнат - смени това, смени онова, я и това, айде и ей онова
Lila_Angel
Внимавай какво ще ти кажат, че е за смяна и най-вече с какво точно ще го сменят. Вяра на майстори нямай. Десетки пъти съм се парил и на финала ми писна и почнах да си правя колицата само на едно, две читави места. Солено излиза но поне шанса да ми съобщят/причинят някоя глупост по колата е много по-малък.

Lila_Angel
Внимавай какво ще ти кажат, че е за смяна и най-вече с какво точно ще го сменят. Вяра на майстори нямай. Десетки пъти съм се парил и на финала ми писна и почнах да си правя колицата само на едно, две читави места. Солено излиза но поне шанса да ми съобщят/причинят някоя глупост по колата е много по-малък.
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
............
Значи красивата колежка от по-горе(визирам Лила), съм я изпратил при най-печения майстор, който съм срещал на територията на тая държавка и съм УБЕДЕН, че няма да я натовари и с един лев!!! При него ремонти и смени, които отнемат по един ден стават за максимум два часа и на всичкото отгоре дава гаранция за ремонта
на мене ми смени 4-те пружини и 4-те спирачни диска за точно 1час и 25минути като през цялото време аз не спирах да му надувам главата за едно и друго по колата, а той най-подробно ми отговаряше и показваше,и едновременно с това ми правеше машината ....само да вметна, че при него съм виждал едното ламборджини (тва новото) да се прави 

In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
- Новини
-
Re: ............
Тоо Cool написа:Значи красивата колежка от по-горе(визирам Лила), съм я изпратил при най-печения майстор, който съм срещал на територията на тая държавка и съм УБЕДЕН, че няма да я натовари и с един лев!!! При него ремонти и смени, които отнемат по един ден стават за максимум два часа и на всичкото отгоре дава гаранция за ремонта![]()
![]()
на мене ми смени 4-те пружини и 4-те спирачни диска за точно 1час и 25минути като през цялото време аз не спирах да му надувам главата за едно и друго по колата, а той най-подробно ми отговаряше и показваше,и едновременно с това ми правеше машината ....само да вметна, че при него съм виждал едното ламборджини (тва новото) да се прави
Милко, дай повечко инфо за сервиза. Мисля, че ще бъде полезно за много хора!
Тоо Cool написа:само да вметна, че при него съм виждал едното ламборджини (тва новото) да се прави
че той и тунинг ли прави

- Lila_Angel
- младши ентусиаст
-
Тоо Cool написа:Значи красивата колежка от по-горе(визирам Лила), съм я изпратил при най-печения майстор, който съм срещал на територията на тая държавка и съм УБЕДЕН, че няма да я натовари и с един лев!!! При него ремонти и смени, които отнемат по един ден стават за максимум два часа и на всичкото отгоре дава гаранция за ремонта![]()
![]()
днес след бач отивам при човека, да видим каква е ситуацията...
п.п. радвам се, че не си коментирал мнението, в което се твърдеше, че едва ли карам бързо...

smamf написа:Тоо Cool написа:само да вметна, че при него съм виждал едното ламборджини (тва новото) да се прави
че той и тунинг ли правищото аз не виждам на ламбото какво друго можеш да го правиш
То имаше някаде снимки на едно жълто ламбо до една жълта лада в някакъв сервиз, но май му сменяха маслото...
smamf написа:че той и тунинг ли правищото аз не виждам на ламбото какво друго можеш да го правиш
точно това на ламбо почти никога не се прави. много рядко ще видиш тунинговани ферарита, ламбота, астони и тн..
а какво има да се прави по едно ламбо? ми.. всеки хх,000 км (като хх ич не е голяма цифра - примерно 15-20) се сменя я съединител, я свещи, я ангренажни ремъци, притяга се окачването, проверява се сходимоста, сменят се всички флуиди.. тези коли имат страшно интензивна и скъпа подръжка. не визирам галардото щото то е "ламбо за масите" и като такова ауди са се постарали да е една идея по-скромно откъм подръжка просто защото има страшно части от "плебейския" склад на волксваген.. с годините ги пооправиха малко, но и до сега всичките екзотични коли са "трагедия на колела" по отношение на надеждност.. няма и как да бъде друго като няма две еднакви, всяка си има характер а и се карат агресивно..
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- anabella
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 325xi touring
Купувайки си кола, която не е нова, всеки би трябвало да е наясно с факта, че пари ще се дават. Особено пък купувайки БМВ, трябва да свикнем с мисълта, че удоволствието да караме тези коли е скъпо. Аз също исках да засиля колата към предишния й собственик, но в крайна сметка осъзнах споменатите от мен неща и вече не се натоварвам психически с цените на ремоните.
Така че на Lila_Angel бих казала да не се впряга толкова, а да се държи на хорото, на което вече се е хванала. Повярвай ми, много по-леко е
Така че на Lila_Angel бих казала да не се впряга толкова, а да се държи на хорото, на което вече се е хванала. Повярвай ми, много по-леко е

- Lila_Angel
- младши ентусиаст
-
anabella написа:Купувайки си кола, която не е нова, всеки би трябвало да е наясно с факта, че пари ще се дават. Особено пък купувайки БМВ, трябва да свикнем с мисълта, че удоволствието да караме тези коли е скъпо. Аз също исках да засиля колата към предишния й собственик, но в крайна сметка осъзнах споменатите от мен неща и вече не се натоварвам психически с цените на ремоните.
аз тази кола съм я взела нова, не от собственик. и си ме кефи. просто понякога ме е яд, че й плащам бъговете с българската си държавна заплата, а не с немска такава

- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
- anabella
- младши ентусиаст
-
Lila_Angel написа:anabella написа:Купувайки си кола, която не е нова, всеки би трябвало да е наясно с факта, че пари ще се дават. Особено пък купувайки БМВ, трябва да свикнем с мисълта, че удоволствието да караме тези коли е скъпо. Аз също исках да засиля колата към предишния й собственик, но в крайна сметка осъзнах споменатите от мен неща и вече не се натоварвам психически с цените на ремоните.
аз тази кола съм я взела нова, не от собственик. и си ме кефи. просто понякога ме е яд, че й плащам бъговете с българската си държавна заплата, а не с немска такава![]()
Хубаво, ама тя вече е остаряла, следователно ще се налагат ремонти, а колкото до българските заплатКи, да не започваме тази тема, че имаме много да пишем по нея. Не може да не те е яд, но ако го приемеш, няма да се ядосваш толкова. Не си струва

- Lila_Angel
- младши ентусиаст
-
XaMaB написа:Къде с българска държавна заплата се купува ново БМВ?
нали не искаш пълен финансов отчет да ти предоставя?
могла съм-купила съм си я (примерно), лошото е, че не всичо опира до купуването:roll:
@Анабела- абсолютнпо си права. Но пък удоволствието да караш такава кола е по-скъпо от разходите по нея...май...

- anabella
- младши ентусиаст
-
Lila_Angel написа:XaMaB написа:Къде с българска държавна заплата се купува ново БМВ?
могла съм-купила съм си я (примерно), лошото е, че не всичо опира до купуването:roll:
@Анабела- абсолютнпо си права. Но пък удоволствието да караш такава кола е по-скъпо от разходите по нея...май...![]()
То купуването е най-лесно

За удоволствието съм съгласна

- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
anabella написа:Lila_Angel написа:XaMaB написа:Къде с българска държавна заплата се купува ново БМВ?
@Анабела- абсолютнпо си права. Но пък удоволствието да караш такава кола е по-скъпо от разходите по нея...май...![]()
То купуването е най-лесно![]()
За удоволствието съм съгласна
Евала на вас на мен пък и купуването и удоволствието са ми прескъпи

НЕВОЛЯТА УЧИ........

31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3