като я засиля тая кола ...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 17 Юли 2006, 22:02

коментара ми беше като алтернатива на мятането в пропаст ... инак то е ясно че е опасничко да се кара така ,но тя надали кара бързо :mhihi:

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 17 Юли 2006, 22:56

Ще падне припадане! Като я видят, че е жена и ще почнат - смени това, смени онова, я и това, айде и ей онова :confused:

Lila_Angel
Внимавай какво ще ти кажат, че е за смяна и най-вече с какво точно ще го сменят. Вяра на майстори нямай. Десетки пъти съм се парил и на финала ми писна и почнах да си правя колицата само на едно, две читави места. Солено излиза но поне шанса да ми съобщят/причинят някоя глупост по колата е много по-малък.

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

............

Мнение от Тоо Cool » 17 Юли 2006, 23:55

Значи красивата колежка от по-горе(визирам Лила), съм я изпратил при най-печения майстор, който съм срещал на територията на тая държавка и съм УБЕДЕН, че няма да я натовари и с един лев!!! При него ремонти и смени, които отнемат по един ден стават за максимум два часа и на всичкото отгоре дава гаранция за ремонта :shock: :shock: :shock: на мене ми смени 4-те пружини и 4-те спирачни диска за точно 1час и 25минути като през цялото време аз не спирах да му надувам главата за едно и друго по колата, а той най-подробно ми отговаряше и показваше,и едновременно с това ми правеше машината ....само да вметна, че при него съм виждал едното ламборджини (тва новото) да се прави :shock:
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

Новини
Аватар

Re: ............

Мнение от Новини » 18 Юли 2006, 0:35

Тоо Cool написа:Значи красивата колежка от по-горе(визирам Лила), съм я изпратил при най-печения майстор, който съм срещал на територията на тая държавка и съм УБЕДЕН, че няма да я натовари и с един лев!!! При него ремонти и смени, които отнемат по един ден стават за максимум два часа и на всичкото отгоре дава гаранция за ремонта :shock: :shock: :shock: на мене ми смени 4-те пружини и 4-те спирачни диска за точно 1час и 25минути като през цялото време аз не спирах да му надувам главата за едно и друго по колата, а той най-подробно ми отговаряше и показваше,и едновременно с това ми правеше машината ....само да вметна, че при него съм виждал едното ламборджини (тва новото) да се прави :shock:

Милко, дай повечко инфо за сервиза. Мисля, че ще бъде полезно за много хора!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от smamf » 18 Юли 2006, 12:03

Тоо Cool написа:само да вметна, че при него съм виждал едното ламборджини (тва новото) да се прави :shock:

че той и тунинг ли прави :mhihi: щото аз не виждам на ламбото какво друго можеш да го правиш :shock:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Lila_Angel » 18 Юли 2006, 12:27

Тоо Cool написа:Значи красивата колежка от по-горе(визирам Лила), съм я изпратил при най-печения майстор, който съм срещал на територията на тая държавка и съм УБЕДЕН, че няма да я натовари и с един лев!!! При него ремонти и смени, които отнемат по един ден стават за максимум два часа и на всичкото отгоре дава гаранция за ремонта :shock: :shock: :shock: на мене ми смени 4-те пружини и 4-те спирачни диска за точно 1час и 25минути като през цялото време аз не спирах да му надувам главата за едно и друго по колата, а той най-подробно ми отговаряше и показваше,и едновременно с това ми правеше машината ....само да вметна, че при него съм виждал едното ламборджини (тва новото) да се прави :shock:

днес след бач отивам при човека, да видим каква е ситуацията...
п.п. радвам се, че не си коментирал мнението, в което се твърдеше, че едва ли карам бързо... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXimal » 18 Юли 2006, 12:28

smamf написа:
Тоо Cool написа:само да вметна, че при него съм виждал едното ламборджини (тва новото) да се прави :shock:

че той и тунинг ли прави :mhihi: щото аз не виждам на ламбото какво друго можеш да го правиш :shock:

То имаше някаде снимки на едно жълто ламбо до една жълта лада в някакъв сервиз, но май му сменяха маслото...
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 18 Юли 2006, 15:07

smamf написа:че той и тунинг ли прави :mhihi: щото аз не виждам на ламбото какво друго можеш да го правиш :shock:

точно това на ламбо почти никога не се прави. много рядко ще видиш тунинговани ферарита, ламбота, астони и тн..

а какво има да се прави по едно ламбо? ми.. всеки хх,000 км (като хх ич не е голяма цифра - примерно 15-20) се сменя я съединител, я свещи, я ангренажни ремъци, притяга се окачването, проверява се сходимоста, сменят се всички флуиди.. тези коли имат страшно интензивна и скъпа подръжка. не визирам галардото щото то е "ламбо за масите" и като такова ауди са се постарали да е една идея по-скромно откъм подръжка просто защото има страшно части от "плебейския" склад на волксваген.. с годините ги пооправиха малко, но и до сега всичките екзотични коли са "трагедия на колела" по отношение на надеждност.. няма и как да бъде друго като няма две еднакви, всяка си има характер а и се карат агресивно..
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '02 325xi touring

Мнение от anabella » 18 Юли 2006, 15:19

Купувайки си кола, която не е нова, всеки би трябвало да е наясно с факта, че пари ще се дават. Особено пък купувайки БМВ, трябва да свикнем с мисълта, че удоволствието да караме тези коли е скъпо. Аз също исках да засиля колата към предишния й собственик, но в крайна сметка осъзнах споменатите от мен неща и вече не се натоварвам психически с цените на ремоните.
Така че на Lila_Angel бих казала да не се впряга толкова, а да се държи на хорото, на което вече се е хванала. Повярвай ми, много по-леко е :lol:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Lila_Angel » 18 Юли 2006, 15:23

anabella написа:Купувайки си кола, която не е нова, всеки би трябвало да е наясно с факта, че пари ще се дават. Особено пък купувайки БМВ, трябва да свикнем с мисълта, че удоволствието да караме тези коли е скъпо. Аз също исках да засиля колата към предишния й собственик, но в крайна сметка осъзнах споменатите от мен неща и вече не се натоварвам психически с цените на ремоните.
Така че на Lila_Angel бих казала да не се впряга толкова, а да се държи на хорото, на което вече се е хванала. Повярвай ми, много по-леко е :lol:

аз тази кола съм я взела нова, не от собственик. и си ме кефи. просто понякога ме е яд, че й плащам бъговете с българската си държавна заплата, а не с немска такава :roll: :)

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 18 Юли 2006, 16:25

Къде с българска държавна заплата се купува ново БМВ? :shock:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от anabella » 18 Юли 2006, 16:27

Lila_Angel написа:
anabella написа:Купувайки си кола, която не е нова, всеки би трябвало да е наясно с факта, че пари ще се дават. Особено пък купувайки БМВ, трябва да свикнем с мисълта, че удоволствието да караме тези коли е скъпо. Аз също исках да засиля колата към предишния й собственик, но в крайна сметка осъзнах споменатите от мен неща и вече не се натоварвам психически с цените на ремоните.

аз тази кола съм я взела нова, не от собственик. и си ме кефи. просто понякога ме е яд, че й плащам бъговете с българската си държавна заплата, а не с немска такава :roll: :)

Хубаво, ама тя вече е остаряла, следователно ще се налагат ремонти, а колкото до българските заплатКи, да не започваме тази тема, че имаме много да пишем по нея. Не може да не те е яд, но ако го приемеш, няма да се ядосваш толкова. Не си струва :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Lila_Angel » 18 Юли 2006, 16:30

XaMaB написа:Къде с българска държавна заплата се купува ново БМВ? :shock:

нали не искаш пълен финансов отчет да ти предоставя?
могла съм-купила съм си я (примерно), лошото е, че не всичо опира до купуването:roll:
@Анабела- абсолютнпо си права. Но пък удоволствието да караш такава кола е по-скъпо от разходите по нея...май... :uups:
:P

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от anabella » 18 Юли 2006, 16:56

Lila_Angel написа:

могла съм-купила съм си я (примерно), лошото е, че не всичо опира до купуването:roll:
@Анабела- абсолютнпо си права. Но пък удоволствието да караш такава кола е по-скъпо от разходите по нея...май... :uups:

То купуването е най-лесно :lol:

За удоволствието съм съгласна :yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 sedan

Мнение от furnata » 18 Юли 2006, 17:04

anabella написа:
Lila_Angel написа:

То купуването е най-лесно :lol:

За удоволствието съм съгласна :yes:

Евала на вас на мен пък и купуването и удоволствието са ми прескъпи
8) 8) 8)
НЕВОЛЯТА УЧИ........

ИзображениеИзображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата