Тромпети или CAI ??
Модератор: Общи модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Re: Тромпети или CAI ??
Аз на живо съм виждал тромпети на Opel GSI и единственото филтриращо нещо между тромпета и главата беше едно парче комарник по фланеца, което предпазва от разни по-едри боклуци.
Почистването на """"""""""""""""филтъра""""""""""""""""""" става с прахосмукачка
Естествено на изгасен мотор, че си проводействат двете сили и боклуците левитират в безтегловност

Почистването на """"""""""""""""филтъра""""""""""""""""""" става с прахосмукачка

Естествено на изгасен мотор, че си проводействат двете сили и боклуците левитират в безтегловност

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Vanqu1sh написа:Пилев написа:Vanqu1sh написа:Така и не ми стана ясно обаче как ги карат без въздушни филтри тези тромпети.Също и при американските мъсъли с чарджари горе дето се вижда как отваря дросела.
върху тях се слага филтър
Да виждал съм с филтри, но съм виждал и доста без. Както е на снимката която е постнал колегата, най-често на болиди съм го забелязал. Без филтър няма ли да стане мармалад вътре ? Или тези всички снимки и клипове са направени само за позата така.
Какъв мармалад да стане, те двигателите с такива колектори са направени за състезания, не за евридейка и ресурса им е 1 000 км - след това ребилд. Отваря се и се сменя сичката карантия.
- M10
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1602, E30 pre-face, E36 coupe
- Мечтае да кара: зил 130
Ако не се кара в някоя кариера за чакъл или в пустинята, предполагам няма проблеми.
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2