Тромпети или CAI ??

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Re: Тромпети или CAI ??

Мнение от ogata » 20 Фев 2014, 18:43

Аз на живо съм виждал тромпети на Opel GSI и единственото филтриращо нещо между тромпета и главата беше едно парче комарник по фланеца, което предпазва от разни по-едри боклуци.

Почистването на """"""""""""""""филтъра""""""""""""""""""" става с прахосмукачка :mhihi:
Естествено на изгасен мотор, че си проводействат двете сили и боклуците левитират в безтегловност :mhihi: :mhihi:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 20 Фев 2014, 22:44

Vanqu1sh написа:
Пилев написа:
Vanqu1sh написа:Така и не ми стана ясно обаче как ги карат без въздушни филтри тези тромпети. :dunno: Също и при американските мъсъли с чарджари горе дето се вижда как отваря дросела.

върху тях се слага филтър

Да виждал съм с филтри, но съм виждал и доста без. Както е на снимката която е постнал колегата, най-често на болиди съм го забелязал. Без филтър няма ли да стане мармалад вътре ? Или тези всички снимки и клипове са направени само за позата така.

Какъв мармалад да стане, те двигателите с такива колектори са направени за състезания, не за евридейка и ресурса им е 1 000 км - след това ребилд. Отваря се и се сменя сичката карантия.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 1602, E30 pre-face, E36 coupe
Мечтае да кара: зил 130

Мнение от M10 » 20 Фев 2014, 23:32

Ако не се кара в някоя кариера за чакъл или в пустинята, предполагам няма проблеми.

Предишна

Назад към Извън Темата