Tъжно, но факт !

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: BMW 3 series
Мечтае да кара: New M4
Детайли за колата: 2D 110kw 2002

Мнение от SmasheR » 27 Юли 2006, 19:58

Започвам с малко пред история, току-що се регистрирах, имам приятел който е регистриран тук и често ми пейства разни теми да погледна и не ми е идвало на ум да се регна и аз да кажа нещо от себе си, пък и като че ли не ми се е занимавало, незнам, но този път не издържах и се регистрирах. Та накратко, наскоро бях на посещение в болницата на един приятел, който падна с мотор, само искам да ви кажа че никога през живота ми не са ми се пълнили толкова много очите със сълзи и не ми се искало да заплача, както този път. Ще ви спестя подробностите, само ще цитирам думите му : "Само едно искам, да си стъпя пак на краката и да мога да ходя, само това искам брат, само това..." , това бяхя думите му, докато от очите му се стичаха сълзи. Млад човек на легло, който не се знае дали вобще ще проходи, незнам, направо не ми се мисли, а и аз исках да си взимам мотор, но май се отказах, май и аз съм на мнението, че адреналина не си заслужава риска в случая. Та така, съобразителност му е майкта, всеки обича адреналина, вискоте скорости и прочие, но трябва да се мисли и да се внимава.
Man make the money, money never make the man.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 27 Юли 2006, 20:44

пресен случаи от миналата седмица :arrow: та пътувам си към софия беше някаде към обяд слънце топло нямаше много движение малко след севлиево пътя хубав направо се бях разплул на седалката и както си карам виждам нещо ама не мога да разбера какво е :shock: чак на около 20-30м го различих!! някъв кретен на пистарка направо лети ама на задна гума и веднага след него още един пак така :shock: нали се сещата на фона на сивия асфалт чернния под на мотора как се различава направо беше като сянка и на всичкото отгоре си караше баш по средата шосето :twisted: даже в последния момент се оплаших и кривнах леко в банкета ебати самоубииците
та в този ред на мисли еми пичове те самите не се пазат пък аз да ги пазя :confused: да се трепят щом са решили не ме е.е за тях!!в града е същото карат дупета по къси панталонки и джапанки каските ги слагат сигурно само защото си мислят че е фешън нарочно ги форсират по улиците и минават те от ляво от дясно и после пазете ги еми не стаа :mhihi: щом си се качил на такова животно вече си на половина пътник кофтито е че го разбират вече когато е късно
като по малък сам падал от скутер и си спомням колко се ужулих и затова не ми и идва през ума да се кача на мотор

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 27 Юли 2006, 21:43

marto-yo написа:
Alexi написа:
GTS написа:когато си на 2 колела и летиш със 50, 60 и нагоре км/ч
без да има какво да те спаси при удар, изглежда страшно :roll: :roll: .....

да не би да имаш предвид 250-260 ? щото те така си карат .. оня ден се омята още един горе на Шуменското плато ,добре че е бил сам и е единствения пострадал .. в кома е ,ама надали ще се оправи. На 21 години... тъжно е ,но предимно сами са си виновни ,не може да ми кара с 200+ и да очаква другите да го пазят ,има си правилник и той важи за всички :!:
е тоя младеж го познавам лично....шайките се качили над вечер на платото(гора+дървета+добре асвалтирана права посредата) както винаги щото тогава няма много движение и правата е свободна за фиести и след малко приказки решило да покаже какво може НО за да неразвали прическата си се качва без каска :twisted:(супер ама супер тъпо и безотговорно все пак тръгва с нагласата да КАРА на задна-предна с висока скорост няма значение)и газ 1..2..3..на едната гума губи контрол по гръп по асвалта в гората там дървета..... е как няма да се почупи и да се обезобрази той се е помлял
вчера някой ми подхвърли че е починало момчето после от мои познати мотористи разбрах че са ходили до друг град да докарат специалист да го види :dunno: дано да е добре но е много неприатна случката 21г. толкова живот пред него и... :(

Починал е ,Бог да го прости ! Само в Шумен за година е 3тия или 4тия моторист починал след катастрофа ...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 28 Юли 2006, 11:36

kiko написа: ....

Приятелю аре заради една две гнили ябълки да не отсичаш дървото!

Щото и аз имам приятел с Е36 318is coupe , който кара само настрани и незнае за какво е средния педал ама не съм казал че всички с такива коли са "тъпи ко*елета" нали? Не може да казваш че няма да пазиш мотористите и че въобще не те е*е за тях след като си видял един двама да карат лудо (според теб), щото по твойта логика шоферите на рейсове и камиони трее непрекъснато на мачкат колите (замисли се колко трудно спира пълен камион като го предредиш).

Не мислиш ли че съм прав?

Потребител
Аватар

Мнение от bai.ilia » 28 Юли 2006, 12:40

кико, млад6и ентусиасте, недеи така ве "дупета по каси панталонки" , "на половина пътник" е па сега даи да не караме мотори а? на тебе като не ти и минава през ума да се ка4ва6 на мотор на мен ми минава всеки ден. малко RESPECT bitte!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kiko » 28 Юли 2006, 16:46

баи илия,кандитат ентусиасте :mhihi: не ме разбираите погрешно нямам нищо против мотористите напротив имам приятели с мотори това кадето го говоря го виждам секи ден по улицата!!Вярно е не мога да сложа сички под един знаменател има и много читави момчета но не може да се отрече че има и такива които явно са си повярвали малко повече и летят като луди по улиците кадето и без това е лудница и стават нещастията статистиката говори сама за себеси за съжаление за това говорех за тия хора!Колкото и да ги пазя по улиците има такива дупки такива разсеяни шофиори че със 100+км/ч не знам какви реакции трябва да има човек че да земе адекватно решение и да не изложи на опастност себе си и другите около него :roll:
още веднъж казвам това си е лично мое мнение не искам никого да обидя носете си новите дрехи караите си със здраве и акъл наи важното :!:

Потребител
Аватар

Мнение от bai.ilia » 28 Юли 2006, 17:28

:yes: млад6и ентусиасте :mhihi:
ама ква е тая работа с тея "ентусиасти" верно?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kiko » 28 Юли 2006, 18:12

bai.ilia написа::yes: млад6и ентусиасте :mhihi:
ама ква е тая работа с тея "ентусиасти" верно?

ми засега си кандидат и ако слушаш ще станеш като батко си младши :mhihi: и тнт.

Потребител
Аватар
Кара: BMW 3 series
Мечтае да кара: New M4
Детайли за колата: 2D 110kw 2002

Мнение от SmasheR » 28 Юли 2006, 19:26

Кико, направо немога да се здържа да ти кажа ЯБААА /*яба - дума която изразява възхищение, когато е сповече "а"-та, възхищението е по-голямо/. Извода е -> слушайте за да станете ентусиасти! :)) хахха. Ми ъъъ, ако не искам да ставам или вече съм или пък ако ваобще не ми се слуша ? Май отворих нова тема направо :).
Man make the money, money never make the man.

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 28 Юли 2006, 22:15

Ми какво да ви кажа: За 20 години стаж знам следното:
1. Мотоциклета тръгва и спира по-бързо от колата.
2. Мотоциклетистът също е човек. Аз ако се кефя на 400к.с. - той прави същото с 200 под задника си ...
3. Когато спирам в колона, витаги гледам от двете ми страни да има място.
4. Пред всяка маневра поглеждам в огледалата, или то поне се старая да не завивам рязко и без мигач.
5. Ако БМВ-то е ограничеуно на 250, мотоциклета може и повече - на магистрала почти 1/3-та от времето гледам в огледалата.

Последния ми екшън от вчера - аз се спускам по бул.Левски от НДК, една кака излиза от тунела на НДК и се засичаме на зелен светофар на Раковска. Та каката вижда своя приятелка на тротоара, забива мигач и завива надясно. Аз просто виждам с 50 как шосето ми свършва или в нея, или на тротоара. За късмет спрях на 50 см от задната и броня. Ямахата е с нови гуми и спря. Изравних се и мислех да забия една каска в предното и стъкло, ама много камери напоследък .... Викам, Како, а ако беше засякла автобуса?
Тя само - извинете, извинете .....

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kiko » 28 Юли 2006, 22:39

SmasheR написа:Кико, направо немога да се здържа да ти кажа ЯБААА /*яба - дума която изразява възхищение, когато е сповече "а"-та, възхищението е по-голямо/. Извода е -> слушайте за да станете ентусиасти! :)) хахха. Ми ъъъ, ако не искам да ставам или вече съм или пък ако ваобще не ми се слуша ? Май отворих нова тема направо :).

ябаа я маа стига :OT: а?

Предишна

Назад към Извън Темата