Първият български спортен автомобил SIN R1 ?!
Модератор: Общи модератори
55 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- mitkyyyy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 328 ,318is , 330ci e46
- Мечтае да кара: ///м3 - е30 , е36 , е46 ... W124 Е500
- Детайли за колата: кон
Re: Първият български спортен автомобил SIN R1 ?!
В профила има още доста интересни клипове

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Аз не мога да разбера... В цял свят секвенциалните кутии са с една посока на смяна на предавките, а тука са обратно. Първия път като седнах на такъв картинг и го шифтлокнах на първото излизане от завой. 

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Готина кола, харесва ми
Браво на човека че прави нещо а не седи пред тв-то или компа да мрази 

- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Първият български спортен автомобил SIN R1 ?!
Какво значение има кое ево го е било, то в този ред на мисли някой засилен леген ако отвее ф430 примерно, все едно в Маранело да спрат да правят коли. Голяма логика..
Колата като концепция, основа и най-вече защото е Българска заслужава уважение : -)
Колата като концепция, основа и най-вече защото е Българска заслужава уважение : -)

E34, E38
Да вдигна малко темата с едно кратко ревю. Между другото ми направи впечатление, че споменава България, което е добре
А и коментарите са що годе добре. Не виждам такива от сорта на ''Щом е българска ще е боклук'' или подобни
https://www.youtube.com/watch?v=n_wPSmhfATY

https://www.youtube.com/watch?v=n_wPSmhfATY
..Bayerische Motoren Werke..

- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
daniel_e30 написа:та това бялото състезателното съм го виждал и не останах особенно впечатлен.
Невпечатлен в сравнение с какво?
Виждал ли си първата маруся на живо? Пластмаси с "китайска сглобка", приличащи на лего... Да не говорим за дизайна...
Втората пък е копи/пейст на вейрон...
daniel_e30 написа:Още повече че няма да се прави в България,та не се пренадъхвайте,не сме направили нищо по-различно,не казвам че не заслужава респект и похвала но не е нищо особенно.
Ти гледай да не се пренадъхаш на NFS, пък нас ни остави

По темата: Браво на човека! Заслужава уважение човека!
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- daniel_e30
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 03' e46 330d
- Мечтае да кара: Bmw E34 M5
- Детайли за колата: Италиански ковчег, на пътя към възкресението си.
drago_pavlov написа:daniel_e30 написа:та това бялото състезателното съм го виждал и не останах особенно впечатлен.
Невпечатлен в сравнение с какво?
Виждал ли си първата маруся на живо? Пластмаси с "китайска сглобка", приличащи на лего... Да не говорим за дизайна...
Втората пък е копи/пейст на вейрон...daniel_e30 написа:Още повече че няма да се прави в България,та не се пренадъхвайте,не сме направили нищо по-различно,не казвам че не заслужава респект и похвала но не е нищо особенно.
Ти гледай да не се пренадъхаш на NFS, пък нас ни остави![]()
По темата: Браво на човека! Заслужава уважение човека!
Колеги,това което ще напиша е лично мое мнение не задължавам никого с него.
1.Карам на Assetto Corsa и Live for Speed.

Много се съмнявам тази кола да е направена само за българския пазар. Така, че какво толкова ги мислите тези ралита не знам 

- T0nk00
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: с колкото пари изкара
- Мечтае да кара: BMW S1000RR
- Детайли за колата: корава 316-ка (M40B20)
Самият факт, че се обръща внимание на български "продукт" в чужбина заслужава адмирации.
http://www.speedhunters.com/2015/01/aut ... show-2015/
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
T0nk00 написа:Самият факт, че се обръща внимание на български "продукт" в чужбина заслужава адмирации.

Колата изглежда доста брутална и сурова като концепция . На фона на безбожно скъпите самоделки тип - Нуудъл, Маруся, там бенелюкс измищльотните , това изглежда като доста добър вариант за трак дей експириънс

60 000 евра, при положение, че този двигател барабар със скоростната кутия е под 10 000. И после "авторът на колата не цели печалби"
Да, да шоколада, мармота и станиола нали
Другите подобни самоделки може и да са по-скъпи, ама има защо. Тва някакъв скелет, забил най-евтиния възможен двигател и оооо 6 литра човееек, 450 коня човееек и т.н. възклицания. За 60 000 евра сигурно поне 100 човека във форума могат да ни кажат каква бИгачка можем да си направим дали за трак дей, дали за дрифтачка само, дали ралиджийка някаква. Evo 8-ци по 400 коня са 30-35 000лв. и ти "остават" едни 85-90 000 за доработки. 400 коня импреза с closed deck, coilover-и и Brembo-та е към 25-30 000лв. и пак ти остават 90-95 000 за доработки. При всички варианти се получава много "по-кола" от "греха" и то говорим за цивилния вариант - 450 коня 60 000 евра. Състезателният е 610 коня, ама не видях да е обявена цена, а тя със сигурност ще е доста повече от 60 000 евра. Не знам за вас, обаче на мен, ако ми кажат "греха" или "стокова" 400 коня Ево 8-ца с 4 врати и багажник ще избера Ево-то.
Другото, което е този хамерикански мотор 6 литровия къде са го видели някъде другаде освен в НАСКАР и техните драгове? Тва на къси и/или технични писти и по завои ще умира, като стой та гледай
Този двигател си е само за Camaro и подобните му автомобили - да се качиш, да ръмжиш, да ходиш на кафенце, да сваляш тийнейджърки и да се правиш на батка
А да, и да се залъгваш, че си много бРЪз, ама само на права линия

Другите подобни самоделки може и да са по-скъпи, ама има защо. Тва някакъв скелет, забил най-евтиния възможен двигател и оооо 6 литра човееек, 450 коня човееек и т.н. възклицания. За 60 000 евра сигурно поне 100 човека във форума могат да ни кажат каква бИгачка можем да си направим дали за трак дей, дали за дрифтачка само, дали ралиджийка някаква. Evo 8-ци по 400 коня са 30-35 000лв. и ти "остават" едни 85-90 000 за доработки. 400 коня импреза с closed deck, coilover-и и Brembo-та е към 25-30 000лв. и пак ти остават 90-95 000 за доработки. При всички варианти се получава много "по-кола" от "греха" и то говорим за цивилния вариант - 450 коня 60 000 евра. Състезателният е 610 коня, ама не видях да е обявена цена, а тя със сигурност ще е доста повече от 60 000 евра. Не знам за вас, обаче на мен, ако ми кажат "греха" или "стокова" 400 коня Ево 8-ца с 4 врати и багажник ще избера Ево-то.
Другото, което е този хамерикански мотор 6 литровия къде са го видели някъде другаде освен в НАСКАР и техните драгове? Тва на къси и/или технични писти и по завои ще умира, като стой та гледай

Е ти колко искаш да струва колата, колкото 2ра серия ли ?
Такъв двигател е можел да вземи човека, такъв е взел. Предния шампионат е станал 9ти с тази кола от 30
Сравняваш я със съвсем друг клас коли и за други предназначения... То човек да не пробва да направи нещо, трябва веднага да го върнем в гьола
ПП: Някой модератор ако иска да заключи вече темата, че много глупости се изписаха

ПП: Някой модератор ако иска да заключи вече темата, че много глупости се изписаха

- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
nsfw написа:60 000 евра, при положение, че този двигател барабар със скоростната кутия е под 10 000. И после "авторът на колата не цели печалби"Да, да шоколада, мармота и станиола нали
![]()
![]()
Другото, което е този хамерикански мотор 6 литровия къде са го видели някъде другаде освен в НАСКАР и техните драгове? Тва на къси и/или технични писти и по завои ще умира, като стой та гледайТози двигател си е само за Camaro и подобните му автомобили - да се качиш, да ръмжиш, да ходиш на кафенце, да сваляш тийнейджърки и да се правиш на батка
А да, и да се залъгваш, че си много бРЪз, ама само на права линия
![]()
Ти си бил голем разбирач бре....Я напри по хубава за по-малко пари пък тогава давай акъл.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
A, не бе, не съм против да се прави нещо. Нека си прави. Щом има и хората и финансите нека си прави. Ама нали не очакваш сега, че като е първия и трябва да му се кланяме. Пък и кво ми се връзваш на мен сега, аз си изразявам мнението само, като карикатуристите от шарли ебдо 

55 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4