Първият български спортен автомобил SIN R1 ?!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Re: Първият български спортен автомобил SIN R1 ?!

Мнение от loshoto » 18 Дек 2014, 19:37

Още малко инфо и видео от събитието днес :)

http://www.auto-press.net/a:%D0%91%D1%8 ... %B5%D0%BE-

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328 ,318is , 330ci e46
Мечтае да кара: ///м3 - е30 , е36 , е46 ... W124 Е500
Детайли за колата: кон

Мнение от mitkyyyy » 19 Дек 2014, 13:22

В профила има още доста интересни клипове :clap:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Мнение от Dirty M5 driveR » 19 Дек 2014, 22:04

Аз не мога да разбера... В цял свят секвенциалните кутии са с една посока на смяна на предавките, а тука са обратно. Първия път като седнах на такъв картинг и го шифтлокнах на първото излизане от завой. :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 20 Дек 2014, 14:45

Готина кола, харесва ми :D Браво на човека че прави нещо а не седи пред тв-то или компа да мрази :yes:
Изображение

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Първият български спортен автомобил SIN R1 ?!

Мнение от justboy » 20 Дек 2014, 17:39

Какво значение има кое ево го е било, то в този ред на мисли някой засилен леген ако отвее ф430 примерно, все едно в Маранело да спрат да правят коли. Голяма логика..
Колата като концепция, основа и най-вече защото е Българска заслужава уважение : -)
Изображение
E34, E38

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от M-coupe » 10 Яну 2015, 15:52

Да вдигна малко темата с едно кратко ревю. Между другото ми направи впечатление, че споменава България, което е добре :mhihi: А и коментарите са що годе добре. Не виждам такива от сорта на ''Щом е българска ще е боклук'' или подобни :ok:
https://www.youtube.com/watch?v=n_wPSmhfATY
..Bayerische Motoren Werke..
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 13 Яну 2015, 10:42

daniel_e30 написа:та това бялото състезателното съм го виждал и не останах особенно впечатлен.

Невпечатлен в сравнение с какво?
Виждал ли си първата маруся на живо? Пластмаси с "китайска сглобка", приличащи на лего... Да не говорим за дизайна...
Втората пък е копи/пейст на вейрон...
daniel_e30 написа:Още повече че няма да се прави в България,та не се пренадъхвайте,не сме направили нищо по-различно,не казвам че не заслужава респект и похвала но не е нищо особенно. :)

Ти гледай да не се пренадъхаш на NFS, пък нас ни остави :winky:

По темата: Браво на човека! Заслужава уважение човека!
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 03' e46 330d
Мечтае да кара: Bmw E34 M5
Детайли за колата: Италиански ковчег, на пътя към възкресението си.

Мнение от daniel_e30 » 14 Яну 2015, 12:13

drago_pavlov написа:
daniel_e30 написа:та това бялото състезателното съм го виждал и не останах особенно впечатлен.

Невпечатлен в сравнение с какво?
Виждал ли си първата маруся на живо? Пластмаси с "китайска сглобка", приличащи на лего... Да не говорим за дизайна...
Втората пък е копи/пейст на вейрон...
daniel_e30 написа:Още повече че няма да се прави в България,та не се пренадъхвайте,не сме направили нищо по-различно,не казвам че не заслужава респект и похвала но не е нищо особенно. :)

Ти гледай да не се пренадъхаш на NFS, пък нас ни остави :winky:

По темата: Браво на човека! Заслужава уважение човека!

Колеги,това което ще напиша е лично мое мнение не задължавам никого с него.

1.Карам на Assetto Corsa и Live for Speed. :mhihi: 2. Кое по-точно от ''не казвам че не заслужава респект'' не разбрахте колеги ? :) 3.Под ''няма да се прави в България'' исках да кажа че няма да има шампионат с него в нашата страна !Исках да кажа че това според мен е автомобил който ще се съревновава най-добре в едномарков шампионат,което няма как да се случи у нас,сами видяхте как преди 5-6 години имаше опит за подобно нещо с едни Фабийки - 20 коли едвам изкараха един сезон и сичко закрито, никой не знае къде са в момента. Автомобилният спорт у нас според мен за съжаление не е дорасъл за подобен тип шампионати все още..И все пак има напредък, всички забелязахме тазгодишният Volkicar (не знам дали се пише така) шампионат,но мисля че не само аз съм на мнението че от Volkicar шампионат, до шампионат с расови състезателни автомобили (например SIN R1) има осезаема разлика.Просто няма хора който да проявят интерес, още повече че няма и къде да ги карат тези коли, защото имаме една единствена писта,на планинско с подобен автомобил -меко казано невероятно, всички знаем защо.Единственото останало е ги пускат на рали - в 4-те ралита с по 5 коли който провеждаме, да ги потрошат за 2 ралита и да закриваме :D .В нашата страна има 15 ''отбора'' (човека) който могат са си позволят да карат кола в ''ЕМАХ'' (вече ''МАХI'') класа,следователно карат си Евотата - ''квазимодота'' както им викам аз, (защото на който му издържи колата най-много - той печели,не казвам че не са зрелищни и че не се искат топки като на бик за да караш толкова мощна кола! ) +1-2 сладки изключения, едно от който е от нашата тъй любима марка. Защото както каза колегата @justboy на нашите момчета им е по-рентабилно да си правят ''засилени легени'' и да си ги карат и да си правят кефа.. (те поне са мултифункционал стават и за планинско и за писта) защото на 2-ма от 15 им е за купите и класирането.. на останалите им е през... човките за класирания,титли и т.н .Нито имаме хората,нито имаме парите, нито имаме базата ( трасетата), за SIN R1. :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от M-coupe » 14 Яну 2015, 14:02

Много се съмнявам тази кола да е направена само за българския пазар. Така, че какво толкова ги мислите тези ралита не знам :dunno:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: с колкото пари изкара
Мечтае да кара: BMW S1000RR
Детайли за колата: корава 316-ка (M40B20)

Мнение от T0nk00 » 14 Яну 2015, 19:49

Самият факт, че се обръща внимание на български "продукт" в чужбина заслужава адмирации.

http://www.speedhunters.com/2015/01/aut ... show-2015/

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 14 Яну 2015, 22:48

T0nk00 написа:Самият факт, че се обръща внимание на български "продукт" в чужбина заслужава адмирации.

http://www.speedhunters.com/2015/01/aut ... show-2015/

:bowdown: :bowdown: :bowdown:

Колата изглежда доста брутална и сурова като концепция . На фона на безбожно скъпите самоделки тип - Нуудъл, Маруся, там бенелюкс измищльотните , това изглежда като доста добър вариант за трак дей експириънс :driving:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от nsfw » 16 Яну 2015, 13:05

60 000 евра, при положение, че този двигател барабар със скоростната кутия е под 10 000. И после "авторът на колата не цели печалби" :mhihi: Да, да шоколада, мармота и станиола нали :mhihi: :mhihi:
Другите подобни самоделки може и да са по-скъпи, ама има защо. Тва някакъв скелет, забил най-евтиния възможен двигател и оооо 6 литра човееек, 450 коня човееек и т.н. възклицания. За 60 000 евра сигурно поне 100 човека във форума могат да ни кажат каква бИгачка можем да си направим дали за трак дей, дали за дрифтачка само, дали ралиджийка някаква. Evo 8-ци по 400 коня са 30-35 000лв. и ти "остават" едни 85-90 000 за доработки. 400 коня импреза с closed deck, coilover-и и Brembo-та е към 25-30 000лв. и пак ти остават 90-95 000 за доработки. При всички варианти се получава много "по-кола" от "греха" и то говорим за цивилния вариант - 450 коня 60 000 евра. Състезателният е 610 коня, ама не видях да е обявена цена, а тя със сигурност ще е доста повече от 60 000 евра. Не знам за вас, обаче на мен, ако ми кажат "греха" или "стокова" 400 коня Ево 8-ца с 4 врати и багажник ще избера Ево-то.
Другото, което е този хамерикански мотор 6 литровия къде са го видели някъде другаде освен в НАСКАР и техните драгове? Тва на къси и/или технични писти и по завои ще умира, като стой та гледай :mhihi: Този двигател си е само за Camaro и подобните му автомобили - да се качиш, да ръмжиш, да ходиш на кафенце, да сваляш тийнейджърки и да се правиш на батка :mhihi: А да, и да се залъгваш, че си много бРЪз, ама само на права линия :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от M-coupe » 16 Яну 2015, 13:25

Е ти колко искаш да струва колата, колкото 2ра серия ли ? :dunno: Такъв двигател е можел да вземи човека, такъв е взел. Предния шампионат е станал 9ти с тази кола от 30 :yes: Сравняваш я със съвсем друг клас коли и за други предназначения... То човек да не пробва да направи нещо, трябва веднага да го върнем в гьола :nono:

ПП: Някой модератор ако иска да заключи вече темата, че много глупости се изписаха :no:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 16 Яну 2015, 14:14

nsfw написа:60 000 евра, при положение, че този двигател барабар със скоростната кутия е под 10 000. И после "авторът на колата не цели печалби" :mhihi: Да, да шоколада, мармота и станиола нали :mhihi: :mhihi:
Другите подобни самоделки може и да са по-скъпи, ама има защо. Тва някакъв скелет, забил най-евтиния възможен двигател и оооо 6 литра човееек, 450 коня човееек и т.н. възклицания. За 60 000 евра сигурно поне 100 човека във форума могат да ни кажат каква бИгачка можем да си направим дали за трак дей, дали за дрифтачка само, дали ралиджийка някаква. Evo 8-ци по 400 коня са 30-35 000лв. и ти "остават" едни 85-90 000 за доработки. 400 коня импреза с closed deck, coilover-и и Brembo-та е към 25-30 000лв. и пак ти остават 90-95 000 за доработки. При всички варианти се получава много "по-кола" от "греха" и то говорим за цивилния вариант - 450 коня 60 000 евра. Състезателният е 610 коня, ама не видях да е обявена цена, а тя със сигурност ще е доста повече от 60 000 евра. Не знам за вас, обаче на мен, ако ми кажат "греха" или "стокова" 400 коня Ево 8-ца с 4 врати и багажник ще избера Ево-то.
Другото, което е този хамерикански мотор 6 литровия къде са го видели някъде другаде освен в НАСКАР и техните драгове? Тва на къси и/или технични писти и по завои ще умира, като стой та гледай :mhihi: Този двигател си е само за Camaro и подобните му автомобили - да се качиш, да ръмжиш, да ходиш на кафенце, да сваляш тийнейджърки и да се правиш на батка :mhihi: А да, и да се залъгваш, че си много бРЪз, ама само на права линия :mhihi: :mhihi:

Ти си бил голем разбирач бре....Я напри по хубава за по-малко пари пък тогава давай акъл.
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от nsfw » 16 Яну 2015, 14:17

A, не бе, не съм против да се прави нещо. Нека си прави. Щом има и хората и финансите нека си прави. Ама нали не очакваш сега, че като е първия и трябва да му се кланяме. Пък и кво ми се връзваш на мен сега, аз си изразявам мнението само, като карикатуристите от шарли ебдо :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата