Хъркате ли когато спите ?
Модератор: Общи модератори
44 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Re: Хъркате ли когато спите ?
Колеги в голяма част от случаите проблемите са със запушване на носа и хрема което води до дишане през устата по време на сън. Тогава носа е най-запушен. Пробвайте със силни капки за отпушване на нос.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Има и един много сериозен момент ,често свързан със хъркането-сънната апнея. Спиране на дишането за някакви секунди и е много вредно и опасно ,особено в дългосрочен план
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- mpp82
- младши ентусиаст
-
- Кара: 730 d
- Мечтае да кара: X5
Не пия,не пуша 183 см.съм 107 кг.тренирам отдавна(не съм някоя нацепена батка)лепенки съм пробвал не става,както написа колегата като ме бутене жената обръщам се на ляво и спирам.Понякога сам се чувам.Ужас
- Silverlight
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d & 322ci
- Мечтае да кара: e30 с V8
BorislavB написа:я пък много си приказвам на сън...
+1 един приятел преди беше останал у нас за една вечер и на сутринта ми твърдеше, че когато спя съм викал ШВЕПС...

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
аз съм на периоди,особено по това време на годината от време на време ми се запушва носа,и тогава естественно почвам да хъркам
жената ми е сложила едни капки на моето шкафче бута ме,капча и всичко е ок.ама номера е да ме убеди понеже ми разкава,че в просъница като ме кара да си слагам тея гадни капки почвам да и се карам,че не съм бил хъркал
Почти сигурно хъркане при мен също е ако съм злоупотребил с алкохола,но това е много рядко при мен,и ако спя по гръб.
И друго което ми се е случвало е да ме събуди щото хъркам,аз се разсъня а тя си заспи и в 4.30 например съм ей така
е полудявам тогава

Почти сигурно хъркане при мен също е ако съм злоупотребил с алкохола,но това е много рядко при мен,и ако спя по гръб.
И друго което ми се е случвало е да ме събуди щото хъркам,аз се разсъня а тя си заспи и в 4.30 например съм ей така

- c7aH4eB
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квоту има
- Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта
Може би наистина килограмите не са фактор при хъркането или вероятно само за децибелите.
При мен съм забелязал, че хъркането идва при подсилено хапване преди сън или прием на газирани напитки. Също така както спомена колегата по-горе, когато в стаята е по-хладно се спи без издаване на горски звуци

Според мен и помещението оказва влияние, ако е сух въздухът и примерно имате синузит или наченки,хъркането е неизбежно.
- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
Аз хъркам...
Тва мяза малко на среща на анонимните хъркачи
П.П. Няма никакъв връзка с килограмите, изобщо не влизайте във филми. Това като оная мега простотия за мен с бирата и биреното коремче. Аз съм 55-60 кг над 1.70 висок, демек слаб, и си хъркам от време на време ако не редовно. Имаше период пък когато пиех по 4-6 литра бира на ден и никакво бирено коремче никога не съм имал. Човек се нахвърлял със захари и всякакви храни и после бирата му била виновна за коремчето
Тва мяза малко на среща на анонимните хъркачи

П.П. Няма никакъв връзка с килограмите, изобщо не влизайте във филми. Това като оная мега простотия за мен с бирата и биреното коремче. Аз съм 55-60 кг над 1.70 висок, демек слаб, и си хъркам от време на време ако не редовно. Имаше период пък когато пиех по 4-6 литра бира на ден и никакво бирено коремче никога не съм имал. Човек се нахвърлял със захари и всякакви храни и после бирата му била виновна за коремчето

- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
Аз не хъркам, но пък пьрдя яко. Затова сега спя в друга стая сам. Ама... човещинка...
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
Мордехай написа:Аз не хъркам, но пък пьрдя яко. Затова сега спя в друга стая сам. Ама... човещинка...
Е това е много неприятно... Имам познати уж приятели едно време и като сме се събирали някой път като почне да пърди един или двама и става много конфузно, а те го изкарват на базик. Вярно човещинка е, но това е щото не му работи правилно стомашно-чревният тракт на човека... Трябва да си обърне внимание човек.
- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
Не, жената не хърка. За сметка на това кучетата ни направо са като дъскорезници, че даже и детето съм чувал да хърка. Обаче жената - не. Не пие, не пуши, не хърка, не пърди, не боледува. Интересно как би и се отразило ако и забъркам едно кисело мляко с малко цианкалий.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
Мордехай написа:...Интересно как би и се отразило ако и забъркам едно кисело мляко с малко цианкалий.

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
I am generous god - вкъщи почти винаги си лягам последен, та един вид им давам една обиколка преднина на другите спящи
Вече техен си е проблема ако не заспят бързо (аз като легна и не мога да преброя до 3) и трябва да търпят 

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Пичове, оказва се че и аз хъркам, но съм и малко по-сериозен случай. Отскоро живея заедно с приятелката и тя само ми се хили, че дори и ме снима понякога.
- хъркам и нито бутаници, щипене и говорене помагат.
- почвам да си търкам дясното око докато спя. Понякога сам се събуждам, понякога тя мен.
- получавам някакви тикове на цялото тяло и подскачам...
Не пуша, много рядко свити цигари(за 1 месец, да съм пафнал 4). Пия рядко и не прекалявам, не съм нервен и т.н...
1.84, 75кг да съм ..
- хъркам и нито бутаници, щипене и говорене помагат.
- почвам да си търкам дясното око докато спя. Понякога сам се събуждам, понякога тя мен.
- получавам някакви тикове на цялото тяло и подскачам...
Не пуша, много рядко свити цигари(за 1 месец, да съм пафнал 4). Пия рядко и не прекалявам, не съм нервен и т.н...
1.84, 75кг да съм ..
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
44 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3