Хъркате ли когато спите ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Хъркате ли когато спите ?

Мнение от ivodivo » 25 Фев 2016, 20:37

Колеги в голяма част от случаите проблемите са със запушване на носа и хрема което води до дишане през устата по време на сън. Тогава носа е най-запушен. Пробвайте със силни капки за отпушване на нос.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 25 Фев 2016, 21:12

Има и един много сериозен момент ,често свързан със хъркането-сънната апнея. Спиране на дишането за някакви секунди и е много вредно и опасно ,особено в дългосрочен план
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 730 d
Мечтае да кара: X5

Мнение от mpp82 » 25 Фев 2016, 21:28

Не пия,не пуша 183 см.съм 107 кг.тренирам отдавна(не съм някоя нацепена батка)лепенки съм пробвал не става,както написа колегата като ме бутене жената обръщам се на ляво и спирам.Понякога сам се чувам.Ужас

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320d & 322ci
Мечтае да кара: e30 с V8

Мнение от Silverlight » 25 Фев 2016, 22:06

BorislavB написа:я пък много си приказвам на сън... :lol:

+1 един приятел преди беше останал у нас за една вечер и на сутринта ми твърдеше, че когато спя съм викал ШВЕПС... :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 25 Фев 2016, 22:26

аз съм на периоди,особено по това време на годината от време на време ми се запушва носа,и тогава естественно почвам да хъркам :mrgreen: жената ми е сложила едни капки на моето шкафче бута ме,капча и всичко е ок.ама номера е да ме убеди понеже ми разкава,че в просъница като ме кара да си слагам тея гадни капки почвам да и се карам,че не съм бил хъркал :mhihi:
Почти сигурно хъркане при мен също е ако съм злоупотребил с алкохола,но това е много рядко при мен,и ако спя по гръб.
И друго което ми се е случвало е да ме събуди щото хъркам,аз се разсъня а тя си заспи и в 4.30 например съм ей така :shock: е полудявам тогава

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: квоту има
Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта

Мнение от c7aH4eB » 25 Фев 2016, 22:43

Може би наистина килограмите не са фактор при хъркането или вероятно само за децибелите. :mhihi: При мен съм забелязал, че хъркането идва при подсилено хапване преди сън или прием на газирани напитки. Също така както спомена колегата по-горе, когато в стаята е по-хладно се спи без издаване на горски звуци :D :D
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от urukhai » 25 Фев 2016, 23:47

Според мен и помещението оказва влияние, ако е сух въздухът и примерно имате синузит или наченки,хъркането е неизбежно.

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 25 Фев 2016, 23:50

Аз хъркам...

Тва мяза малко на среща на анонимните хъркачи :mhihi:

П.П. Няма никакъв връзка с килограмите, изобщо не влизайте във филми. Това като оная мега простотия за мен с бирата и биреното коремче. Аз съм 55-60 кг над 1.70 висок, демек слаб, и си хъркам от време на време ако не редовно. Имаше период пък когато пиех по 4-6 литра бира на ден и никакво бирено коремче никога не съм имал. Човек се нахвърлял със захари и всякакви храни и после бирата му била виновна за коремчето :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се на дъщеря си

Мнение от Мордехай » 25 Фев 2016, 23:54

Аз не хъркам, но пък пьрдя яко. Затова сега спя в друга стая сам. Ама... човещинка...
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 26 Фев 2016, 0:02

Мордехай написа:Аз не хъркам, но пък пьрдя яко. Затова сега спя в друга стая сам. Ама... човещинка...

Е това е много неприятно... Имам познати уж приятели едно време и като сме се събирали някой път като почне да пърди един или двама и става много конфузно, а те го изкарват на базик. Вярно човещинка е, но това е щото не му работи правилно стомашно-чревният тракт на човека... Трябва да си обърне внимание човек.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: се на дъщеря си

Мнение от Мордехай » 26 Фев 2016, 0:13

Не, жената не хърка. За сметка на това кучетата ни направо са като дъскорезници, че даже и детето съм чувал да хърка. Обаче жената - не. Не пие, не пуши, не хърка, не пърди, не боледува. Интересно как би и се отразило ако и забъркам едно кисело мляко с малко цианкалий.
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pampo » 26 Фев 2016, 1:20

Мордехай написа:...Интересно как би и се отразило ако и забъркам едно кисело мляко с малко цианкалий.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :bowdown: :bowdown: :bowdown:

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 26 Фев 2016, 5:18

Не знам колко силно хъркам, ама знам жената как здраво рита :shock:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 26 Фев 2016, 9:29

I am generous god - вкъщи почти винаги си лягам последен, та един вид им давам една обиколка преднина на другите спящи :mhihi: Вече техен си е проблема ако не заспят бързо (аз като легна и не мога да преброя до 3) и трябва да търпят :mhihi:
Изображение

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 30 Яну 2017, 14:14

Пичове, оказва се че и аз хъркам, но съм и малко по-сериозен случай. Отскоро живея заедно с приятелката и тя само ми се хили, че дори и ме снима понякога.
- хъркам и нито бутаници, щипене и говорене помагат.
- почвам да си търкам дясното око докато спя. Понякога сам се събуждам, понякога тя мен.
- получавам някакви тикове на цялото тяло и подскачам...

Не пуша, много рядко свити цигари(за 1 месец, да съм пафнал 4). Пия рядко и не прекалявам, не съм нервен и т.н...
1.84, 75кг да съм ..
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата