ОТКРАДНАТО БМВ Е39 2003 530д ! ! !

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Е61 530xd, LCI

Мнение от Anthony_J » 21 Мар 2008, 1:04

Аз скоро си прехвърлих колата на фирмата. Преди 2 седмици ходих с нея до Германия. Тъй като фирмата е моя, нотариуса ми каза, че не мога сам да се упълномощя и да си носи съдебната регистрация, където пише, че аз съм собственика. Така и направих. На нито една граница не ми го поискаха, а талона ми го провериха не повече от 2-пъти. Никой не ми поиска да докажа, че имам право да изляза с тази кола през границата. Нищо чудно наистина да ги изкарват за Косово, при положение, че няма никакъв контрол. Ми аз можех да дам талон на друга кола :) Никой не гледа. Или да взема една на лизинг и да я закарам в Косово да я шитна. После не знам нищо и не ми пука. Да се оправят :)

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 21 Мар 2008, 1:41

Anthony_J написа:Аз скоро си прехвърлих колата на фирмата. Преди 2 седмици ходих с нея до Германия. Тъй като фирмата е моя, нотариуса ми каза, че не мога сам да се упълномощя и да си носи съдебната регистрация, където пише, че аз съм собственика. Така и направих. На нито една граница не ми го поискаха, а талона ми го провериха не повече от 2-пъти. Никой не ми поиска да докажа, че имам право да изляза с тази кола през границата. Нищо чудно наистина да ги изкарват за Косово, при положение, че няма никакъв контрол. Ми аз можех да дам талон на друга кола :) Никой не гледа. Или да взема една на лизинг и да я закарам в Косово да я шитна. После не знам нищо и не ми пука. Да се оправят :)

Братле, оня ден ме спряха и без да искам съм им дал талон от черно 520, а аз бях със синьо 318, и ми показваят,че са ми изтекли преглед и гражданска, и аз викам карам колата от 20 дена де да знам кво имам, кво нямам е оправихме се, ама аз на другия де, така, че не етрудно да се кара кола с чъжди или фалшиви номера. А я виж колко зелени е46ци гепиха, това кво говори, че момчетата си имат зелена регистрациика и си краднат зелено.

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 21 Мар 2008, 1:52

Колега колата къде е седяла през последните 2 дни преди изчезването й?
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 21 Мар 2008, 13:42

освен каско си треаи чип за следене знам че някои ще кажат е допълнително набутване ма си струва ако я гепят аматьори

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 21 Мар 2008, 14:41

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jailbreaker » 21 Мар 2008, 23:59

Искам да благодаря на Е39 за пускането на темата тук.

Kendjiro написа:Колега колата къде е седяла през последните 2 дни преди изчезването й?

На улицата.

За ГПС локаторите -- май на това ниво са си само против аматьори.

Особености по колата -- като нова. 3 см драскотина на задна лява врата. Дерната престилка отпред, дясно (трябва да се лежи, за да се види).

Благодаря на всички, да не се случва на никой !
Winners never quit. Quitters never win. But those who never quit AND never win are IDIOTS.

М3 Пристрастен
Аватар
Кара: E38 735i

Мнение от Веселин|Василев » 22 Мар 2008, 1:30

В кой град на улицата е седяла?
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jailbreaker » 22 Мар 2008, 2:11

София. Съжалявам, че не го написах в предишния пост.
Winners never quit. Quitters never win. But those who never quit AND never win are IDIOTS.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Любо Мегов » 22 Мар 2008, 2:34

чочо написа:За Застраховки сега ТИМ е на мода а Братята НЕ затова последните месеци НА ДЖЕЙМС БАУЧЕР ИМА МНОГО ПРОСЪЛЗЕНИ КЛИЕНТИ.Аз лично моята незнам вече как да я крия .

а къде им е офиса на тия ТИМ, щото в гугъл нищо не излиза, да ходя да проверя какви са условията при тях за застраховане :?: 8)

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 22 Мар 2008, 2:43

Любо Мегов написа:
чочо написа:За Застраховки сега ТИМ е на мода а Братята НЕ затова последните месеци НА ДЖЕЙМС БАУЧЕР ИМА МНОГО ПРОСЪЛЗЕНИ КЛИЕНТИ.Аз лично моята незнам вече как да я крия .

а къде им е офиса на тия ТИМ, щото в гугъл нищо не излиза, да ходя да проверя какви са условията при тях за застраховане :?: 8)
Мисля че "Армеец" се водят :roll:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от чочо » 22 Мар 2008, 15:19

В София АРМЕЕЦ са преди КАТ -дървеница в дясно като идваш от Яворов към кат.А за КОСОВО има доста резон да се мисли в тая посока.Аз лична я прибирам мойта и това е .Е34 ката ще ме вози известно време докато се види как са нещата. 8)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 22 Мар 2008, 15:56

Не отиват в Косово а в Албания ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от El Diablo » 23 Мар 2008, 1:13

надушват коли, на които стоиностите са 100 000, а застраховката е за 90 000 - 80 000 и така ....

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 23 Мар 2008, 3:07

преди няколко дни излизах и аз зад граница с автомобил.. който не беше даже мой и нямах пълномощно за него, нито проверки нито нищо, само лична карта, егати безвизовия режим е една дума.. от 3 дена имам Бмв и вече ме е страх да го спирам и пред нас дори..
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i
Детайли за колата: M43B19TU

Мнение от TheKiller » 23 Мар 2008, 7:04

Красавица е била :(
/// 6>4
ИзображениеИзображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата