ОТКРАДНАТО БМВ Е39 2003 530д ! ! !
Модератор: Общи модератори
42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Аз скоро си прехвърлих колата на фирмата. Преди 2 седмици ходих с нея до Германия. Тъй като фирмата е моя, нотариуса ми каза, че не мога сам да се упълномощя и да си носи съдебната регистрация, където пише, че аз съм собственика. Така и направих. На нито една граница не ми го поискаха, а талона ми го провериха не повече от 2-пъти. Никой не ми поиска да докажа, че имам право да изляза с тази кола през границата. Нищо чудно наистина да ги изкарват за Косово, при положение, че няма никакъв контрол. Ми аз можех да дам талон на друга кола
Никой не гледа. Или да взема една на лизинг и да я закарам в Косово да я шитна. После не знам нищо и не ми пука. Да се оправят 

Anthony_J написа:Аз скоро си прехвърлих колата на фирмата. Преди 2 седмици ходих с нея до Германия. Тъй като фирмата е моя, нотариуса ми каза, че не мога сам да се упълномощя и да си носи съдебната регистрация, където пише, че аз съм собственика. Така и направих. На нито една граница не ми го поискаха, а талона ми го провериха не повече от 2-пъти. Никой не ми поиска да докажа, че имам право да изляза с тази кола през границата. Нищо чудно наистина да ги изкарват за Косово, при положение, че няма никакъв контрол. Ми аз можех да дам талон на друга колаНикой не гледа. Или да взема една на лизинг и да я закарам в Косово да я шитна. После не знам нищо и не ми пука. Да се оправят
Братле, оня ден ме спряха и без да искам съм им дал талон от черно 520, а аз бях със синьо 318, и ми показваят,че са ми изтекли преглед и гражданска, и аз викам карам колата от 20 дена де да знам кво имам, кво нямам е оправихме се, ама аз на другия де, така, че не етрудно да се кара кола с чъжди или фалшиви номера. А я виж колко зелени е46ци гепиха, това кво говори, че момчетата си имат зелена регистрациика и си краднат зелено.
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Колега колата къде е седяла през последните 2 дни преди изчезването й?
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- jailbreaker
- кандидат ентусиаст
-
Искам да благодаря на Е39 за пускането на темата тук.
На улицата.
За ГПС локаторите -- май на това ниво са си само против аматьори.
Особености по колата -- като нова. 3 см драскотина на задна лява врата. Дерната престилка отпред, дясно (трябва да се лежи, за да се види).
Благодаря на всички, да не се случва на никой !
Kendjiro написа:Колега колата къде е седяла през последните 2 дни преди изчезването й?
На улицата.
За ГПС локаторите -- май на това ниво са си само против аматьори.
Особености по колата -- като нова. 3 см драскотина на задна лява врата. Дерната престилка отпред, дясно (трябва да се лежи, за да се види).
Благодаря на всички, да не се случва на никой !
Winners never quit. Quitters never win. But those who never quit AND never win are IDIOTS.
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
В кой град на улицата е седяла?
Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
- jailbreaker
- кандидат ентусиаст
-
София. Съжалявам, че не го написах в предишния пост.
Winners never quit. Quitters never win. But those who never quit AND never win are IDIOTS.
- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
чочо написа:За Застраховки сега ТИМ е на мода а Братята НЕ затова последните месеци НА ДЖЕЙМС БАУЧЕР ИМА МНОГО ПРОСЪЛЗЕНИ КЛИЕНТИ.Аз лично моята незнам вече как да я крия .
а къде им е офиса на тия ТИМ, щото в гугъл нищо не излиза, да ходя да проверя какви са условията при тях за застраховане

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Мисля че "Армеец" се водятЛюбо Мегов написа:чочо написа:За Застраховки сега ТИМ е на мода а Братята НЕ затова последните месеци НА ДЖЕЙМС БАУЧЕР ИМА МНОГО ПРОСЪЛЗЕНИ КЛИЕНТИ.Аз лично моята незнам вече как да я крия .
а къде им е офиса на тия ТИМ, щото в гугъл нищо не излиза, да ходя да проверя какви са условията при тях за застраховане![]()

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
преди няколко дни излизах и аз зад граница с автомобил.. който не беше даже мой и нямах пълномощно за него, нито проверки нито нищо, само лична карта, егати безвизовия режим е една дума.. от 3 дена имам Бмв и вече ме е страх да го спирам и пред нас дори..
- TheKiller
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i
- Детайли за колата: M43B19TU
42 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3