Евтин семеен автомобил?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 320 Touring

Re: Евтин семеен автомобил?

Мнение от SpeedyMan » 05 Окт 2019, 20:37

За 307 писах доста страници назад. Още един голям +: не е с торсион.

Заслужава да се добавят и 1.9 TDI PD (VAG) - там трябва да се сипва масло VW 505.01, заради блока с дюзите.
Не е лоша машина 1.7 CDTI на ISUZU при опелите, а и с чип върви много добре, но си има капризи като стане на възраст.. (а и астра някак си изморява на дълъг път..)

Естествено всяка кола е ОК ако е на реалните километри, просто много трудно се намират такива, защото 99% са превъртяни.
Изображение Изображение
Изображение BMW 320d Touring Изображение MB A170 CDI

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 06 Окт 2019, 8:31

За временно ползване бих добавил астра Г 1.6 75к.с. Много здрав двигател, доста икономичен и като цяло Г-тата са доста надеждни коли. Ако искаш нещо по-бързичко 1.8 и 2.0 моторите също са хубави. Дизел, не препоръчвам на тоя модел.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 06 Окт 2019, 9:09

Моджо написа:Така и така почнахме да обсъждаме други коли. Нкой колега с е60 може ли да ми каже дали на задните врати има ..ъъъ... джобове? Да може си сложиш 1,5 л или поне 0,5 л. бутилка, съответно и в предните. Че загледах една и нещо човеко зорлем отпред беше намушкал едно 0,5 л. шишенце.
Пример за колегите дето си мислят, че голям багажник=семейна кола.
Липсата на подобна работа мен би ме отказала от покупката на е60.

В задните не знам, ама в предните врати 0,5л бутилка... зависи от дизайна на бутилката :mhihi: Спрямо Е39, джобчетата за вещи слизат две нива надолу.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
Мечтае да кара: F82 ///M4

Мнение от Exclusive89 » 06 Окт 2019, 9:20

Моджо написа:Нкой колега с е60 може ли да ми каже дали на задните врати има ..ъъъ... джобове? Да може си сложиш 1,5 л или поне 0,5 л. бутилка, съответно и в предните.

Да, колега и на четирите врати може да сложиш шишенца по 0,5л. :yes: От страната на пасажера от ляво има и “мрежичка” там може да сложиш спокойно 1,5л. :)
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата