Евтин семеен автомобил?
Модератор: Общи модератори
- SpeedyMan
- ентусиаст
-
- Кара: BMW 320 Touring
Re: Евтин семеен автомобил?
За 307 писах доста страници назад. Още един голям +: не е с торсион.
Заслужава да се добавят и 1.9 TDI PD (VAG) - там трябва да се сипва масло VW 505.01, заради блока с дюзите.
Не е лоша машина 1.7 CDTI на ISUZU при опелите, а и с чип върви много добре, но си има капризи като стане на възраст.. (а и астра някак си изморява на дълъг път..)
Естествено всяка кола е ОК ако е на реалните километри, просто много трудно се намират такива, защото 99% са превъртяни.
Заслужава да се добавят и 1.9 TDI PD (VAG) - там трябва да се сипва масло VW 505.01, заради блока с дюзите.
Не е лоша машина 1.7 CDTI на ISUZU при опелите, а и с чип върви много добре, но си има капризи като стане на възраст.. (а и астра някак си изморява на дълъг път..)
Естествено всяка кола е ОК ако е на реалните километри, просто много трудно се намират такива, защото 99% са превъртяни.
- drifty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
- Мечтае да кара: Е39 М5
- Детайли за колата: Powered by шпер
За временно ползване бих добавил астра Г 1.6 75к.с. Много здрав двигател, доста икономичен и като цяло Г-тата са доста надеждни коли. Ако искаш нещо по-бързичко 1.8 и 2.0 моторите също са хубави. Дизел, не препоръчвам на тоя модел.

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Моджо написа:Така и така почнахме да обсъждаме други коли. Нкой колега с е60 може ли да ми каже дали на задните врати има ..ъъъ... джобове? Да може си сложиш 1,5 л или поне 0,5 л. бутилка, съответно и в предните. Че загледах една и нещо човеко зорлем отпред беше намушкал едно 0,5 л. шишенце.
Пример за колегите дето си мислят, че голям багажник=семейна кола.
Липсата на подобна работа мен би ме отказала от покупката на е60.
В задните не знам, ама в предните врати 0,5л бутилка... зависи от дизайна на бутилката

- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
Моджо написа:Нкой колега с е60 може ли да ми каже дали на задните врати има ..ъъъ... джобове? Да може си сложиш 1,5 л или поне 0,5 л. бутилка, съответно и в предните.
Да, колега и на четирите врати може да сложиш шишенца по 0,5л.