СПАМ ТЕМА
Модератор: Общи модератори
- mr_petroff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X4 G02,HYMER,116i,320d,Toyota и ски
- Мечтае да кара: BMW 2002 tii
Re: СПАМ ТЕМА
Don_Diego написа:nickstorm написа:бая са изтрещели собствениците на хотели в Банско ле....
https://struma.bg/%d0%bf%d1%80%d0%b8-24 ... %85%d0%be/
даваш 3 бона за три нощувки на човек и паркинга по двайсетаче на ден.....
На мен онзи ден ми обявиха 15к за 5 нощувки за НГ в Пампорово, вила за 8 човека
Аз понеже не мога да си позволя НГ в БГ си букнах 6 нощувки за двама в Араба/Мармолада за 720 евро със закуска ,до лифта /преди НГ ,защото не съм мазохист да се тръшна за една вечер/.Ски и коледни базари и бла-бла .
След НГ мога да си позволя вече и 4-5 дена в Банско, Боровец , Пампорово

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Don_Diego написа:TNT написа:Пичове, за разходка до Крайова откъде е най-добрия маршрут ? София - Ботевград - Враца - Видин - Крайова ? Моста на Видин гледам е 12лв/6 евро посока, в Румъния винетка 6 евро, друго май не ми трябваМоже и препоръка за нещо с прилична румънска кухня
Най-добрия път е това, сега е отворен вече между Ботевград и Мездра и се пътува доста бързоВинетка можеш и онлайн да вземеш, много вероятно да чакаш доста по заведенията, обслужват супер бавно
В Крайова нищо уау няма да видиш.
Благодаря
В Румъния съм бил само в Букурещ и не очаквам и уау. Малко разнообразие 
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Случайно някой да е бил в Bushi Resort & SPA, Скопие ?
Хем ми се иска да идем до Скопие, ама и хем така да има и малко сауна, басейнче, тва онова...
А няма почти нищо в центъра или пък е прекалено скъпо. То не че това е много евтино де.
Хем ми се иска да идем до Скопие, ама и хем така да има и малко сауна, басейнче, тва онова...
А няма почти нищо в центъра или пък е прекалено скъпо. То не че това е много евтино де.
Хм,хм...
- empar
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2018 G30 540ix
Хммммммммммммм, Мейдън!
26ти Май догодина, на националния!
https://www.werock.bg/novini/iron-maiden-s-turneto-run-for-your-lives-otnovo-v-sofiya-na-26-mai-2026-g?id=62041
26ти Май догодина, на националния!
https://www.werock.bg/novini/iron-maiden-s-turneto-run-for-your-lives-otnovo-v-sofiya-na-26-mai-2026-g?id=62041
Тая мания с резервации за нова година никога не съм я разбирал… кат си на 20- айде ходи по партита (ма тогава няма пък пари та не знам)… но като улегне малко човек- като толкова някой иска хора в новогодишната нощ- събират се с приятели в най- подходящата къща за броя на хората сред които искат да са и така…. Тия пари за резервации, куверти, нощувки- колко храна, алкохол и там квото ти е по сърце могат да купят - ум да ти зайде…
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- ivanski_2
- младши ентусиаст

-
- Кара: V8 HEMI
alx написа:Тая мания с резервации за нова година никога не съм я разбирал… кат си на 20- айде ходи по партита (ма тогава няма пък пари та не знам)… но като улегне малко човек- като толкова някой иска хора в новогодишната нощ- събират се с приятели в най- подходящата къща за броя на хората сред които искат да са и така…. Тия пари за резервации, куверти, нощувки- колко храна, алкохол и там квото ти е по сърце могат да купят - ум да ти зайде…
Просто на човек не му се занимава иска да се събере с приятели да хапне да пийне и да не си губи времето и усилията в подготовка
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 
ivanski_2 написа:alx написа:Тая мания с резервации за нова година никога не съм я разбирал… кат си на 20- айде ходи по партита (ма тогава няма пък пари та не знам)… но като улегне малко човек- като толкова някой иска хора в новогодишната нощ- събират се с приятели в най- подходящата къща за броя на хората сред които искат да са и така…. Тия пари за резервации, куверти, нощувки- колко храна, алкохол и там квото ти е по сърце могат да купят - ум да ти зайде…
Просто на човек не му се занимава иска да се събере с приятели да хапне да пийне и да не си губи времето и усилията в подготовка
Разбирам разбира се. Но мисълта ми беше, че с малко усилие (което често е доста приятно само по себе си) може да си спретнете такъв купон с качествени напитки/ястия и там каквото те кефи, че аз лично не виждам привличането да се ходи на търговски обект. Аз от както се помня правя новогодишни партита- от 20тина човека в едностаен та до сега. Както ти намекна- въпрос до човек е…
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
alx написа:ivanski_2 написа:alx написа:Тая мания с резервации за нова година никога не съм я разбирал… кат си на 20- айде ходи по партита (ма тогава няма пък пари та не знам)… но като улегне малко човек- като толкова някой иска хора в новогодишната нощ- събират се с приятели в най- подходящата къща за броя на хората сред които искат да са и така…. Тия пари за резервации, куверти, нощувки- колко храна, алкохол и там квото ти е по сърце могат да купят - ум да ти зайде…
Разбирам разбира се. Но мисълта ми беше, че с малко усилие (което често е доста приятно само по себе си) може да си спретнете такъв купон с качествени напитки/ястия и там каквото те кефи, че аз лично не виждам привличането да се ходи на търговски обект. Аз от както се помня правя новогодишни партита- от 20тина човека в едностаен та до сега. Както ти намекна- въпрос до човек е…
А кой ще чисти после и ще оправя щетите?
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ
- ivanski_2
- младши ентусиаст

-
enigma написа:alx написа:ivanski_2 написа:alx написа:Тая мания с резервации за нова година никога не съм я разбирал… кат си на 20- айде ходи по партита (ма тогава няма пък пари та не знам)… но като улегне малко човек- като толкова някой иска хора в новогодишната нощ- събират се с приятели в най- подходящата къща за броя на хората сред които искат да са и така…. Тия пари за резервации, куверти, нощувки- колко храна, алкохол и там квото ти е по сърце могат да купят - ум да ти зайде…
А кой ще чисти после и ще оправя щетите?
Мексиканците разбира се
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 
- ildivvy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
- Мечтае да кара: BMW M2
Прокуратурата дали ще се самосезира във връзка с изказванията на един пълничък човек пред камерите на националните телевизии пред цялата държава тази сутрин
? Случаят е като по учебник!
? Случаят е като по учебник!Ex: 96' BMW318ti

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Аз ще гласувам! А ти ще гласуваш ли?
Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!
Вече съм фен на Марио Драги!
" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев
Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!
Аз ще гласувам! А ти ще гласуваш ли?
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: Skoda oStavia
Кои хора стоят зад ДП?
Предполагам че са бивши комуняги, ченгета и сие негодници.
Иначе откъде тази мощ?
Предполагам че са бивши комуняги, ченгета и сие негодници.
Иначе откъде тази мощ?
alx написа:Тая мания с резервации за нова година никога не съм я разбирал… кат си на 20- айде ходи по партита (ма тогава няма пък пари та не знам)… но като улегне малко човек- като толкова някой иска хора в новогодишната нощ- събират се с приятели в най- подходящата къща за броя на хората сред които искат да са и така…. Тия пари за резервации, куверти, нощувки- колко храна, алкохол и там квото ти е по сърце могат да купят - ум да ти зайде…
https://www.facebook.com/reel/2234678397047634
Викаш си кетъринга и всичко е шест. Носят, подреждат, отсервират и изчистват.
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.
BMW_POWER написа:alx написа:Тая мания с резервации за нова година никога не съм я разбирал… кат си на 20- айде ходи по партита (ма тогава няма пък пари та не знам)… но като улегне малко човек- като толкова някой иска хора в новогодишната нощ- събират се с приятели в най- подходящата къща за броя на хората сред които искат да са и така…. Тия пари за резервации, куверти, нощувки- колко храна, алкохол и там квото ти е по сърце могат да купят - ум да ти зайде…
https://www.facebook.com/reel/2234678397047634
Викаш си кетъринга и всичко е шест. Носят, подреждат, отсервират и изчистват.
Дори не викам кейтъринг- аз купувам това онова, гостите си носят и те по нещо и след това бразилките изчистват всичко… и пак сигурно се вписвам под сумата за двама на това видео дето го пост-на… сега- не каня Глория (която и да е тя?), но мога да ти гарантирам, че храната и алкохола са значително по- хубави от това което ще ти предложат във ресторанта… да не говориме, че си подбираш компанията … само една година преди доста време го “изпуснах” партито и ми се натресоха към 150 човека от които сигурно 20-30 не го знаех въобще кои са ама… не се повтори повече… последните 5 години го правя доста камерно- към 50 човека макс, но качеството е доста добро и всички после са супер доволни.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Да отидеш на ресторант или събитие/парти на НГ е малоумно според мен, освен ако не искаш да се направиш на маймуна и да забършеш нещо де....или просто си млад
Ние от няколко години се събираме в приятели (редуваме местата) или си взимаме вила като това ни е любимо защото винаги е някоя вила със спа зона и като цяло прекарваме 3-4 дни в пълен релакс, с приятели и само една тежка вечер
Ние от няколко години се събираме в приятели (редуваме местата) или си взимаме вила като това ни е любимо защото винаги е някоя вила със спа зона и като цяло прекарваме 3-4 дни в пълен релакс, с приятели и само една тежка вечер

- ivanski_2
- младши ентусиаст

-
СПАМ ТЕМА

Това как ви се струват като цена ?
Питам понеже миналата година мисля че платих здрастично по малко , но може и да са си нормални тези цени
2020 е колата дизел
Sent from my iPhone using Tapatalk