СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: X4 G02,HYMER,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от mr_petroff » 16 Сеп 2025, 7:45

Don_Diego написа:
nickstorm написа:бая са изтрещели собствениците на хотели в Банско ле....

https://struma.bg/%d0%bf%d1%80%d0%b8-24 ... %85%d0%be/

даваш 3 бона за три нощувки на човек и паркинга по двайсетаче на ден..... :lol:

На мен онзи ден ми обявиха 15к за 5 нощувки за НГ в Пампорово, вила за 8 човека :kuku:

Аз понеже не мога да си позволя НГ в БГ си букнах 6 нощувки за двама в Араба/Мармолада за 720 евро със закуска ,до лифта /преди НГ ,защото не съм мазохист да се тръшна за една вечер/.Ски и коледни базари и бла-бла .
След НГ мога да си позволя вече и 4-5 дена в Банско, Боровец , Пампорово :mhihi: И наистина не мога да си обясня такова тръшкане на пари за една вечер , то като имаш кеф всяка вечер може да ти е НГ . Ама сигурно съм стиснат евреин :mhihi: :dunno:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 16 Сеп 2025, 8:26

Don_Diego написа:
TNT написа:Пичове, за разходка до Крайова откъде е най-добрия маршрут ? София - Ботевград - Враца - Видин - Крайова ? Моста на Видин гледам е 12лв/6 евро посока, в Румъния винетка 6 евро, друго май не ми трябва :dunno: Може и препоръка за нещо с прилична румънска кухня :bchug:

Най-добрия път е това, сега е отворен вече между Ботевград и Мездра и се пътува доста бързо :bchug: Винетка можеш и онлайн да вземеш, много вероятно да чакаш доста по заведенията, обслужват супер бавно
В Крайова нищо уау няма да видиш.

Благодаря :bchug: В Румъния съм бил само в Букурещ и не очаквам и уау. Малко разнообразие :bchug:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 18 Сеп 2025, 15:00

Случайно някой да е бил в Bushi Resort & SPA, Скопие ?
Хем ми се иска да идем до Скопие, ама и хем така да има и малко сауна, басейнче, тва онова...
А няма почти нищо в центъра или пък е прекалено скъпо. То не че това е много евтино де.
Хм,хм...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2018 G30 540ix

Мнение от empar » 18 Сеп 2025, 15:17

Хммммммммммммм, Мейдън!
26ти Май догодина, на националния! :bchug:

https://www.werock.bg/novini/iron-maiden-s-turneto-run-for-your-lives-otnovo-v-sofiya-na-26-mai-2026-g?id=62041

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 18 Сеп 2025, 15:18

Тая мания с резервации за нова година никога не съм я разбирал… кат си на 20- айде ходи по партита (ма тогава няма пък пари та не знам)… но като улегне малко човек- като толкова някой иска хора в новогодишната нощ- събират се с приятели в най- подходящата къща за броя на хората сред които искат да са и така…. Тия пари за резервации, куверти, нощувки- колко храна, алкохол и там квото ти е по сърце могат да купят - ум да ти зайде…
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Кара: V8 HEMI

Мнение от ivanski_2 » 18 Сеп 2025, 16:05

alx написа:Тая мания с резервации за нова година никога не съм я разбирал… кат си на 20- айде ходи по партита (ма тогава няма пък пари та не знам)… но като улегне малко човек- като толкова някой иска хора в новогодишната нощ- събират се с приятели в най- подходящата къща за броя на хората сред които искат да са и така…. Тия пари за резервации, куверти, нощувки- колко храна, алкохол и там квото ти е по сърце могат да купят - ум да ти зайде…

Просто на човек не му се занимава иска да се събере с приятели да хапне да пийне и да не си губи времето и усилията в подготовка
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 18 Сеп 2025, 16:18

ivanski_2 написа:
alx написа:Тая мания с резервации за нова година никога не съм я разбирал… кат си на 20- айде ходи по партита (ма тогава няма пък пари та не знам)… но като улегне малко човек- като толкова някой иска хора в новогодишната нощ- събират се с приятели в най- подходящата къща за броя на хората сред които искат да са и така…. Тия пари за резервации, куверти, нощувки- колко храна, алкохол и там квото ти е по сърце могат да купят - ум да ти зайде…

Просто на човек не му се занимава иска да се събере с приятели да хапне да пийне и да не си губи времето и усилията в подготовка

Разбирам разбира се. Но мисълта ми беше, че с малко усилие (което често е доста приятно само по себе си) може да си спретнете такъв купон с качествени напитки/ястия и там каквото те кефи, че аз лично не виждам привличането да се ходи на търговски обект. Аз от както се помня правя новогодишни партита- от 20тина човека в едностаен та до сега. Както ти намекна- въпрос до човек е…
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от enigma » 18 Сеп 2025, 16:28

alx написа:
ivanski_2 написа:

Разбирам разбира се. Но мисълта ми беше, че с малко усилие (което често е доста приятно само по себе си) може да си спретнете такъв купон с качествени напитки/ястия и там каквото те кефи, че аз лично не виждам привличането да се ходи на търговски обект. Аз от както се помня правя новогодишни партита- от 20тина човека в едностаен та до сега. Както ти намекна- въпрос до човек е…

А кой ще чисти после и ще оправя щетите? :lol:
enigma
የተጨቆኑትን ነጻ አውጡ

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ivanski_2 » 18 Сеп 2025, 16:31

enigma написа:
alx написа:
ivanski_2 написа:

А кой ще чисти после и ще оправя щетите? :lol:

Мексиканците разбира се
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus GS430 07' , BMW Z4 2.5
Мечтае да кара: BMW M2

Мнение от ildivvy » 18 Сеп 2025, 20:39

Прокуратурата дали ще се самосезира във връзка с изказванията на един пълничък човек пред камерите на националните телевизии пред цялата държава тази сутрин :dunno: ? Случаят е като по учебник!
Ex: 96' BMW318ti

Изображение

Европа!!! Събуди се!!! Започни да гледаш собствения си интерес!

Вече съм фен на Марио Драги!

" Някои хора са толкова бедни, че имат само пари! " - Тодор Колев

Мразя скапаните водачи на служебни бели 'баничарки'!!!

Аз ще гласувам! А ти ще гласуваш ли?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: Skoda oStavia

Мнение от barty » 18 Сеп 2025, 22:44

Кои хора стоят зад ДП?
Предполагам че са бивши комуняги, ченгета и сие негодници.
Иначе откъде тази мощ?
:yes:

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 19 Сеп 2025, 2:19

https://www.facebook.com/reel/2234678397047634

Викаш си кетъринга и всичко е шест. Носят, подреждат, отсервират и изчистват.
Аз съм на възраст, в която да съм "Добър в леглото" означава, че не хъркам, не пърдя и не дърпам одеалото към себе си.

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 19 Сеп 2025, 3:00

BMW_POWER написа:

https://www.facebook.com/reel/2234678397047634

Викаш си кетъринга и всичко е шест. Носят, подреждат, отсервират и изчистват.

Дори не викам кейтъринг- аз купувам това онова, гостите си носят и те по нещо и след това бразилките изчистват всичко… и пак сигурно се вписвам под сумата за двама на това видео дето го пост-на… сега- не каня Глория (която и да е тя?), но мога да ти гарантирам, че храната и алкохола са значително по- хубави от това което ще ти предложат във ресторанта… да не говориме, че си подбираш компанията … само една година преди доста време го “изпуснах” партито и ми се натресоха към 150 човека от които сигурно 20-30 не го знаех въобще кои са ама… не се повтори повече… последните 5 години го правя доста камерно- към 50 човека макс, но качеството е доста добро и всички после са супер доволни.
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 19 Сеп 2025, 10:21

Да отидеш на ресторант или събитие/парти на НГ е малоумно според мен, освен ако не искаш да се направиш на маймуна и да забършеш нещо де....или просто си млад :mhihi:

Ние от няколко години се събираме в приятели (редуваме местата) или си взимаме вила като това ни е любимо защото винаги е някоя вила със спа зона и като цяло прекарваме 3-4 дни в пълен релакс, с приятели и само една тежка вечер :bchug:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

СПАМ ТЕМА

Мнение от ivanski_2 » 19 Сеп 2025, 14:59

Изображение
Това как ви се струват като цена ?

Питам понеже миналата година мисля че платих здрастично по малко , но може и да са си нормални тези цени
2020 е колата дизел

Sent from my iPhone using Tapatalk

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата