СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от mr_petroff » 16 Сеп 2025, 7:45

Don_Diego написа:
nickstorm написа:бая са изтрещели собствениците на хотели в Банско ле....

https://struma.bg/%d0%bf%d1%80%d0%b8-24 ... %85%d0%be/

даваш 3 бона за три нощувки на човек и паркинга по двайсетаче на ден..... :lol:

На мен онзи ден ми обявиха 15к за 5 нощувки за НГ в Пампорово, вила за 8 човека :kuku:

Аз понеже не мога да си позволя НГ в БГ си букнах 6 нощувки за двама в Араба/Мармолада за 720 евро със закуска ,до лифта /преди НГ ,защото не съм мазохист да се тръшна за една вечер/.Ски и коледни базари и бла-бла .
След НГ мога да си позволя вече и 4-5 дена в Банско, Боровец , Пампорово :mhihi: И наистина не мога да си обясня такова тръшкане на пари за една вечер , то като имаш кеф всяка вечер може да ти е НГ . Ама сигурно съм стиснат евреин :mhihi: :dunno:

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от TNT » 16 Сеп 2025, 8:26

Don_Diego написа:
TNT написа:Пичове, за разходка до Крайова откъде е най-добрия маршрут ? София - Ботевград - Враца - Видин - Крайова ? Моста на Видин гледам е 12лв/6 евро посока, в Румъния винетка 6 евро, друго май не ми трябва :dunno: Може и препоръка за нещо с прилична румънска кухня :bchug:

Най-добрия път е това, сега е отворен вече между Ботевград и Мездра и се пътува доста бързо :bchug: Винетка можеш и онлайн да вземеш, много вероятно да чакаш доста по заведенията, обслужват супер бавно
В Крайова нищо уау няма да видиш.

Благодаря :bchug: В Румъния съм бил само в Букурещ и не очаквам и уау. Малко разнообразие :bchug:
Изображение

Предишна

Назад към Извън Темата