СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: X4 G02,HYMER,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от mr_petroff » 18 Дек 2025, 22:06

Днес отскочих до МКар Варна -пълна сервизна история и всичко за колата , абсолютно безплатно - любезни , отзивчиви , бързи :yes: Разпечатано на хартия.Изключително доволен , даже и смяна на масло и консумативи не ми се сториха скъпи/не съм сменял, само оферта/ . Много доволен :yes: След около 150 к. км. обаче трябва да сменям верига , биелни лагери и маслена помпа -15 к. лв. :mhihi: 7,6 к. в евро да не е толкова стресиращо :mhihi:

master of the force
Аватар

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от alx » 18 Дек 2025, 22:49

mr_petroff написа:Днес отскочих до МКар Варна -пълна сервизна история и всичко за колата , абсолютно безплатно - любезни , отзивчиви , бързи :yes: Разпечатано на хартия.Изключително доволен , даже и смяна на масло и консумативи не ми се сториха скъпи/не съм сменял, само оферта/ . Много доволен :yes: След около 150 к. км. обаче трябва да сменям верига , биелни лагери и маслена помпа -15 к. лв. :mhihi: 7,6 к. в евро да не е толкова стресиращо :mhihi:

Биели? Това някакъв милионник ли е?
алекс
трабант 601с
разни други возила

Предишна

Назад към Извън Темата