СПАМ ТЕМА

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: X4 G02,HYMER,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Re: СПАМ ТЕМА

Мнение от mr_petroff » 18 Дек 2025, 22:06

Днес отскочих до МКар Варна -пълна сервизна история и всичко за колата , абсолютно безплатно - любезни , отзивчиви , бързи :yes: Разпечатано на хартия.Изключително доволен , даже и смяна на масло и консумативи не ми се сториха скъпи/не съм сменял, само оферта/ . Много доволен :yes: След около 150 к. км. обаче трябва да сменям верига , биелни лагери и маслена помпа -15 к. лв. :mhihi: 7,6 к. в евро да не е толкова стресиращо :mhihi:

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 18 Дек 2025, 22:49

mr_petroff написа:Днес отскочих до МКар Варна -пълна сервизна история и всичко за колата , абсолютно безплатно - любезни , отзивчиви , бързи :yes: Разпечатано на хартия.Изключително доволен , даже и смяна на масло и консумативи не ми се сториха скъпи/не съм сменял, само оферта/ . Много доволен :yes: След около 150 к. км. обаче трябва да сменям верига , биелни лагери и маслена помпа -15 к. лв. :mhihi: 7,6 к. в евро да не е толкова стресиращо :mhihi:

Биели? Това някакъв милионник ли е?
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2018 G30 540ix

Мнение от empar » 19 Дек 2025, 0:00

mr_petroff написа:Днес отскочих до МКар Варна -пълна сервизна история и всичко за колата , абсолютно безплатно - любезни , отзивчиви , бързи :yes: Разпечатано на хартия.Изключително доволен , даже и смяна на масло и консумативи не ми се сториха скъпи/не съм сменял, само оферта/ . Много доволен :yes: След около 150 к. км. обаче трябва да сменям верига , биелни лагери и маслена помпа -15 к. лв. :mhihi: 7,6 к. в евро да не е толкова стресиращо :mhihi:

Маслена помпа МОЖЕ БИ, но лагери и верига на редовно обслужван В-мотор няма да правиш преди 350-400к! Тия пак са объркали казаните с кафето и антифриза сутринта! Или просто всички коли, с които са имали допир им се сменя маслото на 30к.
Колко ти обявиха за масло и филтри?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Lexus

Мнение от peshehodetz » 19 Дек 2025, 3:52

Много готина 6-та серия Е24 са изкарали отново в дилършипа до нас. Само дето не се продава. Преди 5-6 години бяха изкарали една само че 635Csi пак на 80к мили за $16к и за около седмица я продадоха, помня че в тогавашната Новогодишна спам тема бях качил снимки, даже се двоумех да я взема за уикендите ма беше автоматик, а аз за такава кола предпочитам ръчка.

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Sent from my SM-A546E using Tapatalk
keep walking

Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.

Предишна

Назад към Извън Темата