ПРОТЕСТ - 14.01.2009: този път да бъдем всички!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW

Мнение от Rebel » 14 Яну 2009, 15:54

///peter написа:много се гледа green street hooligan :mhihi:

напротив, за жалост, явно не са го гледали. Футболните хулигани в Англия се бият помежду си на определени места и не замесват по никакъв начин цивилни хора или полицаи и политици ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 14 Яну 2009, 15:57

Rebel написа:
///peter написа:много се гледа green street hooligan :mhihi:

напротив, за жалост, явно не са го гледали. Футболните хулигани в Англия се бият помежду си на определени места и не замесват по никакъв начин цивилни хора или полицаи и политици ;)

Важното е бой да има ;)

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 14 Яну 2009, 16:14

Какво общо имат ултраси тук? Мислиш си, че като си ме виждал по мачове и ме познаваш? Или мислиш, че щом ти не знаеш защо да излезеш на протест, то всички там са "заблудени" и също не знаят? Явно се имаш за некъв всезнайко...
Иде реч за това, че можеш просто да напишеш... "Аз мисля така и така..." - да си напишеш мнението и това е. А не да дразниш и да се изказваш в ироничен стил за другите, изхождайки от това, че всички трябва да мислят като теб... и който е на друго мнение видиш ли е "заблуден" и тем подобни... разбираш, нали... ;) Защото клавиатурни мишоци, "знаещи" какво трябва да се направи и "виждайки" ситуацията с лопата да ги ринеш - ама никъде те не са довели и предизвикали промени... ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 14 Яну 2009, 16:29

на колегите дето им харесва положението в бг да си пуснат канал3 а ако в момента печелят милиярди левове пред компютрите да си пуснат
http://tv.abvhost.com/tv1.php?channel=122
и там да гледат.
Добре че има 1 читав журналист в тая държава.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 14 Яну 2009, 16:30

Biankonero написа:Какво общо имат ултраси тук? Мислиш си, че като си ме виждал по мачове и ме познаваш? Или мислиш, че щом ти не знаеш защо да излезеш на протест, то всички там са "заблудени" и също не знаят? Явно се имаш за некъв всезнайко...
Иде реч за това, че можеш просто да напишеш... "Аз мисля така и така..." - да си напишеш мнението и това е. А не да дразниш и да се изказваш в ироничен стил за другите, изхождайки от това, че всички трябва да мислят като теб... и който е на друго мнение видиш ли е "заблуден" и тем подобни... разбираш, нали... ;) Защото клавиатурни мишоци, "знаещи" какво трябва да се направи и "виждайки" ситуацията с лопата да ги ринеш - ама никъде те не са довели и предизвикали промени... ;)

Какво общо имат ли? Ами погледни снимките от протеста и ще разбереш кое е общото ;) Те са там, не защото не им харесва сегашния политически модел, а защото ще има въргал с полицията и са твърдо убедени, че всичко се постига със сила...
Ултрас ползвам, точно защото повечето провокатори искащи БОЙ като в Дойран са предимно футболни фенове, свикнали да се "млатят" с полицията. :mhihi:

А ти кой си, че знаеш за какъв се имам, мислиш си че ме познаваш(да се изразя като теб)?
Това е моето мнение, което съм написал, дали ти харесва или не... не мисля че ще го пиша за да ти харесва на теб. ;)
ФАКТ, че повечето са там поради някакви странни интереси и то се доказа с разделението между студентите...

Не изхождам от нищо, това е което мисля по въпроса и го споделям, дали се харесва или не... друг въпрос, но и честно не ми пука :lol:

Това за мишоците, кво да го коментирам, апропо ти що не си на "барикадите" ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от AcOrP » 14 Яну 2009, 16:42

Какво се постига в БГ с мирни протести ако мога да попитам тези които обвиняват ултрасите,че били агресивни... ? Видяхме колко внимание се обръща на мирно протестиращите... Като протестирахме за горивата даже отговор не получихме от министерски съвет. Даскалите протестираха колко месеца и какъв беше резултатът ? за да се отървем от тази сган трябва да се обединим и със сила да си върнем властта както стана и 97-ма...

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 14 Яну 2009, 16:45

AcOrP написа:Какво се постига в БГ с мирни протести ако мога да попитам тези които обвиняват ултрасите,че били агресивни... ? Видяхме колко внимание се обръща на мирно протестиращите... Като протестирахме за горивата даже отговор не получихме от министерски съвет. Даскалите протестираха колко месеца и какъв беше резултатът ? за да се отървем от тази сган трябва да се обединим и със сила да си върнем властта както стана и 97-ма...

Каква власт сме си върнали 97ма? :D
Дойде Стефан Софиански които после всички дружно псувахме ;)
После Костов, който всички подкрепяха, но и него оплюхме, а той направи много... :)

П.С. Стига да знаеш за какво си там и как да го постигнеш с "мирни" цели става...

Историята си показва, политическите метежи винаги са били инструмент на опозиция, други велики сили и тн. България не е изключение.

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 14 Яну 2009, 17:00

без коментар, вижте на 3:15:

http://vbox7.com/play:e7cd1d33

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 14 Яну 2009, 17:01

///peter написа:
AcOrP написа:Какво се постига в БГ с мирни протести ако мога да попитам тези които обвиняват ултрасите,че били агресивни... ? Видяхме колко внимание се обръща на мирно протестиращите... Като протестирахме за горивата даже отговор не получихме от министерски съвет. Даскалите протестираха колко месеца и какъв беше резултатът ? за да се отървем от тази сган трябва да се обединим и със сила да си върнем властта както стана и 97-ма...

Каква власт сме си върнали 97ма? :D
Дойде Стефан Софиански които после всички дружно псувахме ;)
После Костов, който всички подкрепяха, но и него оплюхме, а той направи много... :)

Те за това говоря - само филосфстваш... Ясно е, че няма алтернатива за управници в момента - политическа класа се изгражда с поколения, а тия всички са рожби на комунзма... Но за радикални промени трябват радикални мерки... 97-ма показахме, че все пак не могат да си правят каквото си искат безнаказано - ако за теб това не е задоволителен резултат, питай баба си как да го изфилософстваш... ;) Най-малкото за което трябва да излезем и излязохме е самия формат на коалицията - 3 партии без нищо общо в политическите платформи - обединени само от желанието за власт и облагите, които носи... че и едната етническа - на тия къде 500години им носихме кръста, а другите - които за 45 години (по-скоро последните 2-3) ни съсипаха толкова, колкото фесовете не успяха за 500... и накрая - един дъртак, който върхушката върна от Мадрид и качи на власт с обещание за връщане на имотите и облагите от 4-годишно управление - те даже не са и партия... Та за мен това е достатъчен повод да бъда на паветата... Между другото модела ГЕРБ е повторение на НДСВ - просто поредните 4 години начело за хората в сянка... ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: Е 30

Мнение от t_andonov » 14 Яну 2009, 17:05

докато не се лее депутатска кръв няма да се оправи положението !!!

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 14 Яну 2009, 17:20

Biankonero написа:Те за това говоря - само филосфстваш... Ясно е, че няма алтернатива за управници в момента - политическа класа се изгражда с поколения, а тия всички са рожби на комунзма... Но за радикални промени трябват радикални мерки... 97-ма показахме, че все пак не могат да си правят каквото си искат безнаказано - ако за теб това не е задоволителен резултат, питай баба си как да го изфилософстваш... ;) Най-малкото за което трябва да излезем и излязохме е самия формат на коалицията - 3 партии без нищо общо в политическите платформи - обединени само от желанието за власт и облагите, които носи... че и едната етническа - на тия къде 500години им носихме кръста, а другите - които за 45 години (по-скоро последните 2-3) ни съсипаха толкова, колкото фесовете не успяха за 500... и накрая - един дъртак, който върхушката върна от Мадрид и качи на власт с обещание за връщане на имотите и облагите от 4-годишно управление - те даже не са и партия... Та за мен това е достатъчен повод да бъда на паветата... Между другото модела ГЕРБ е повторение на НДСВ - просто поредните 4 години начело за хората в сянка... ;)

Знаеш ли, просто няма смисъл да ти чета и постовете :mhihi:
Сам си отговори, протестите които бяха организирани, от форумите, от синдикатите имаха ли някакъв успех, не говоря като промяна на политика, а като организация...
Отговори си на въпроса самичък, какво общо има ЕНП, ГЕРБ и спирането на европарите.
Отговори си на въпроса, защо се протестира няколко месеца преди избори, защо се бият един друг и тн и тн.
После вярвай, че това не е ход на опозицията, целяща не да свали правителството а да настрои хората срещу БСП, никой не иска все пак пред света да се покажем със служебно правителство, факт е и организацията идеален ден да дойдат всички на протест! :)
А и се сети, следващото правителство е на ГЕРБ :roll:
Последна промяна ///peter на 14 Яну 2009, 17:24, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 14 Яну 2009, 17:22

Сондьора написа:без коментар, вижте на 3:15:

http://vbox7.com/play:e7cd1d33

:mhihi: Mortal combat, round one, fight!

Както казах за мен това е пародия (така да се изразя, че да са доволни всички :mhihi: )

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 14 Яну 2009, 17:23

еи аиде от протеста отидехте в англия на мач браво деца супер сте ма следващият път си направете пищов с това дето искате че гледам по ББТ станахте за смях иначе оставка туи онуи и накрая какво точно иската и децата муклес :( да се оправи живота в българия и до там :mhihi: :mhihi: :mhihi: и с този лаф ние сме бъдещето на българия па не сте познали всички хубави работни места и позиции са наследствени :mhihi: :mhihi: :mhihi: така че не се напъваите нема да станете министри бая се посмяхме на протеста излезли 500 човека и незнаят какво точно искат баси резила

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от speedmaniac » 14 Яну 2009, 17:35

t_andonov написа:докато не се лее депутатска кръв няма да се оправи положението !!!

За това говорим :twisted:
...E36 Rulzzz... ;)
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=103218 - Help!
Издирвам откраднат лаптоп Compaq Presario с МАК адрес 00:1B:24:CF:6C:8E

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 14 Яну 2009, 17:38

Офф... умници :mhihi:
„Късметът е това, което се случва когато подготовката срещне добрата случайност.“ — Хенри Форд

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата