ПРОТЕСТ - 14.01.2009: този път да бъдем всички!
Модератор: Общи модератори
- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
///peter написа:много се гледа green street hooligan
напротив, за жалост, явно не са го гледали. Футболните хулигани в Англия се бият помежду си на определени места и не замесват по никакъв начин цивилни хора или полицаи и политици

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Rebel написа:///peter написа:много се гледа green street hooligan
напротив, за жалост, явно не са го гледали. Футболните хулигани в Англия се бият помежду си на определени места и не замесват по никакъв начин цивилни хора или полицаи и политици
Важното е бой да има

- Гост
-
Какво общо имат ултраси тук? Мислиш си, че като си ме виждал по мачове и ме познаваш? Или мислиш, че щом ти не знаеш защо да излезеш на протест, то всички там са "заблудени" и също не знаят? Явно се имаш за некъв всезнайко...
Иде реч за това, че можеш просто да напишеш... "Аз мисля така и така..." - да си напишеш мнението и това е. А не да дразниш и да се изказваш в ироничен стил за другите, изхождайки от това, че всички трябва да мислят като теб... и който е на друго мнение видиш ли е "заблуден" и тем подобни... разбираш, нали...
Защото клавиатурни мишоци, "знаещи" какво трябва да се направи и "виждайки" ситуацията с лопата да ги ринеш - ама никъде те не са довели и предизвикали промени... 
Иде реч за това, че можеш просто да напишеш... "Аз мисля така и така..." - да си напишеш мнението и това е. А не да дразниш и да се изказваш в ироничен стил за другите, изхождайки от това, че всички трябва да мислят като теб... и който е на друго мнение видиш ли е "заблуден" и тем подобни... разбираш, нали...

- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
на колегите дето им харесва положението в бг да си пуснат канал3 а ако в момента печелят милиярди левове пред компютрите да си пуснат
http://tv.abvhost.com/tv1.php?channel=122
и там да гледат.
Добре че има 1 читав журналист в тая държава.
http://tv.abvhost.com/tv1.php?channel=122
и там да гледат.
Добре че има 1 читав журналист в тая държава.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Biankonero написа:Какво общо имат ултраси тук? Мислиш си, че като си ме виждал по мачове и ме познаваш? Или мислиш, че щом ти не знаеш защо да излезеш на протест, то всички там са "заблудени" и също не знаят? Явно се имаш за некъв всезнайко...
Иде реч за това, че можеш просто да напишеш... "Аз мисля така и така..." - да си напишеш мнението и това е. А не да дразниш и да се изказваш в ироничен стил за другите, изхождайки от това, че всички трябва да мислят като теб... и който е на друго мнение видиш ли е "заблуден" и тем подобни... разбираш, нали...Защото клавиатурни мишоци, "знаещи" какво трябва да се направи и "виждайки" ситуацията с лопата да ги ринеш - ама никъде те не са довели и предизвикали промени...
Какво общо имат ли? Ами погледни снимките от протеста и ще разбереш кое е общото

Ултрас ползвам, точно защото повечето провокатори искащи БОЙ като в Дойран са предимно футболни фенове, свикнали да се "млатят" с полицията.

А ти кой си, че знаеш за какъв се имам, мислиш си че ме познаваш(да се изразя като теб)?
Това е моето мнение, което съм написал, дали ти харесва или не... не мисля че ще го пиша за да ти харесва на теб.

ФАКТ, че повечето са там поради някакви странни интереси и то се доказа с разделението между студентите...
Не изхождам от нищо, това е което мисля по въпроса и го споделям, дали се харесва или не... друг въпрос, но и честно не ми пука

Това за мишоците, кво да го коментирам, апропо ти що не си на "барикадите"

Какво се постига в БГ с мирни протести ако мога да попитам тези които обвиняват ултрасите,че били агресивни... ? Видяхме колко внимание се обръща на мирно протестиращите... Като протестирахме за горивата даже отговор не получихме от министерски съвет. Даскалите протестираха колко месеца и какъв беше резултатът ? за да се отървем от тази сган трябва да се обединим и със сила да си върнем властта както стана и 97-ма...
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
AcOrP написа:Какво се постига в БГ с мирни протести ако мога да попитам тези които обвиняват ултрасите,че били агресивни... ? Видяхме колко внимание се обръща на мирно протестиращите... Като протестирахме за горивата даже отговор не получихме от министерски съвет. Даскалите протестираха колко месеца и какъв беше резултатът ? за да се отървем от тази сган трябва да се обединим и със сила да си върнем властта както стана и 97-ма...
Каква власт сме си върнали 97ма?

Дойде Стефан Софиански които после всички дружно псувахме

После Костов, който всички подкрепяха, но и него оплюхме, а той направи много...

П.С. Стига да знаеш за какво си там и как да го постигнеш с "мирни" цели става...
Историята си показва, политическите метежи винаги са били инструмент на опозиция, други велики сили и тн. България не е изключение.
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
- Гост
-
///peter написа:AcOrP написа:Какво се постига в БГ с мирни протести ако мога да попитам тези които обвиняват ултрасите,че били агресивни... ? Видяхме колко внимание се обръща на мирно протестиращите... Като протестирахме за горивата даже отговор не получихме от министерски съвет. Даскалите протестираха колко месеца и какъв беше резултатът ? за да се отървем от тази сган трябва да се обединим и със сила да си върнем властта както стана и 97-ма...
Каква власт сме си върнали 97ма?![]()
Дойде Стефан Софиански които после всички дружно псувахме![]()
После Костов, който всички подкрепяха, но и него оплюхме, а той направи много...
Те за това говоря - само филосфстваш... Ясно е, че няма алтернатива за управници в момента - политическа класа се изгражда с поколения, а тия всички са рожби на комунзма... Но за радикални промени трябват радикални мерки... 97-ма показахме, че все пак не могат да си правят каквото си искат безнаказано - ако за теб това не е задоволителен резултат, питай баба си как да го изфилософстваш...

- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Biankonero написа:Те за това говоря - само филосфстваш... Ясно е, че няма алтернатива за управници в момента - политическа класа се изгражда с поколения, а тия всички са рожби на комунзма... Но за радикални промени трябват радикални мерки... 97-ма показахме, че все пак не могат да си правят каквото си искат безнаказано - ако за теб това не е задоволителен резултат, питай баба си как да го изфилософстваш...Най-малкото за което трябва да излезем и излязохме е самия формат на коалицията - 3 партии без нищо общо в политическите платформи - обединени само от желанието за власт и облагите, които носи... че и едната етническа - на тия къде 500години им носихме кръста, а другите - които за 45 години (по-скоро последните 2-3) ни съсипаха толкова, колкото фесовете не успяха за 500... и накрая - един дъртак, който върхушката върна от Мадрид и качи на власт с обещание за връщане на имотите и облагите от 4-годишно управление - те даже не са и партия... Та за мен това е достатъчен повод да бъда на паветата... Между другото модела ГЕРБ е повторение на НДСВ - просто поредните 4 години начело за хората в сянка...
Знаеш ли, просто няма смисъл да ти чета и постовете

Сам си отговори, протестите които бяха организирани, от форумите, от синдикатите имаха ли някакъв успех, не говоря като промяна на политика, а като организация...
Отговори си на въпроса самичък, какво общо има ЕНП, ГЕРБ и спирането на европарите.
Отговори си на въпроса, защо се протестира няколко месеца преди избори, защо се бият един друг и тн и тн.
После вярвай, че това не е ход на опозицията, целяща не да свали правителството а да настрои хората срещу БСП, никой не иска все пак пред света да се покажем със служебно правителство, факт е и организацията идеален ден да дойдат всички на протест!

А и се сети, следващото правителство е на ГЕРБ

Последна промяна ///peter на 14 Яну 2009, 17:24, променена общо 1 път
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Както казах за мен това е пародия (така да се изразя, че да са доволни всички

еи аиде от протеста отидехте в англия на мач браво деца супер сте ма следващият път си направете пищов с това дето искате че гледам по ББТ станахте за смях иначе оставка туи онуи и накрая какво точно иската и децата муклес
да се оправи живота в българия и до там
и с този лаф ние сме бъдещето на българия па не сте познали всички хубави работни места и позиции са наследствени
така че не се напъваите нема да станете министри бая се посмяхме на протеста излезли 500 човека и незнаят какво точно искат баси резила

- speedmaniac
- младши ентусиаст
-
t_andonov написа:докато не се лее депутатска кръв няма да се оправи положението !!!
За това говорим

...E36 Rulzzz...
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=103218 - Help!
Издирвам откраднат лаптоп Compaq Presario с МАК адрес 00:1B:24:CF:6C:8E

http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=103218 - Help!
Издирвам откраднат лаптоп Compaq Presario с МАК адрес 00:1B:24:CF:6C:8E