Избор на ежедневен икономичен автомобил - КУПЕН
Модератор: Общи модератори
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Re: Избор на ежедневен икономичен автомобил - препоръки...
Честито! Със здраве да я караш, само масло и гуми да сменяш 

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
е не е лошо и накладки и дискове да сменя, че да не се утрепе някъде
честито, ама за голф да даваш толкова пари не го разбирам

честито, ама за голф да даваш толкова пари не го разбирам

Благодаря Ви за пожеланията, колеги

За цената... Аз лично обърнах все мобиле, карсове и не можах да намеря по-евтин и в по-добро състояние.
За окачването... Верно си е височка, но вчера минах с него през място, където един колега с е36 купе не ръчи да мине
И вози доста...хм... как да кажа... нетипично за очакванията ми... т.е. очаквах, както всеки казва, да вози като каруца... е лично за мен си вози даже много добре
Моторчето си е еластично и достатъчно време четох за него във ФВ форума преди да търся такъв, та така
Благодаря още веднъж
Темата по желание на някой мод, може да се заключва

За цената... Аз лично обърнах все мобиле, карсове и не можах да намеря по-евтин и в по-добро състояние.
За окачването... Верно си е височка, но вчера минах с него през място, където един колега с е36 купе не ръчи да мине

Моторчето си е еластично и достатъчно време четох за него във ФВ форума преди да търся такъв, та така

Благодаря още веднъж

Темата по желание на някой мод, може да се заключва

- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
BorisBMW написа:Не знам защо решихте, че кола от 96-та и са много парите, след като колегата каза, че са договаряли цената или като е голф и трябва да ги подаряват?
На фона на цените на чисто новите "народни" коли; Гоуф - Фокус - Астра от 20 000 евро с 4 цл. турбо-дизел, цената на тройката си е добра.
Не знам защо изтрещяха с цените на уж "народните" модели така немците.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- Alexch
- ентусиаст
-
- Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
- Мечтае да кара: Z8
Re: Избор на ежедневен икономичен автомобил - КУПЕН
Като видях темата изплувала отгоре тръгнах да пиша "Още ли не си купил?!"
Айде честито! Идеален е голфа на снимките, а явно и не само на тях. Стига с тия коментари, че са много парите за тая кола. За БМВ-тата сме се убедили, че хубаво евтино няма, защо това да не важи и за голфа?! Ще си избиеш парите от икономия на гориво и евтина поддръжка за по-малко от година, ако го сравниш с Е46-цата.
П.С. Точно по-същия начин купихме за един колега от работата, преди около месец, един Голф 1-чка кабрио (червен, с бели джанти OZ-Racing) за 4000 лв. от Стара Загора, като колата си струваше всяка една стотинка дадена да нея, ама кабриото е друга бира. Само газовата разваля автентичния вид, но скоро ще я махнем

П.С. Точно по-същия начин купихме за един колега от работата, преди около месец, един Голф 1-чка кабрио (червен, с бели джанти OZ-Racing) за 4000 лв. от Стара Загора, като колата си струваше всяка една стотинка дадена да нея, ама кабриото е друга бира. Само газовата разваля автентичния вид, но скоро ще я махнем

bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
uCnaHeTcA написа:...Не съм очаквал, че ще харесам Голф 3, ама е на... И на мен

zzuzi написа:....Вече си имаме и голфаджия във форума ...
То да е само той

- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
А някой дето е карал такъв Голф да сподели мнение за 1.8 мотора като вървеж/разход?
Просто ми е чудно,защото аз имам преки впечатления от преди време с Вектра А 1.6/1.8 и 2.0 и точно 1.8-цата вървеше колкото 1.6,а гореше като за 2.0.Крайно неудачен и ненужен мотор лично според мен и оттогава съм ги отписал тия.На такива средни автомобили или 1.6 или 2.0 направо.1.4 и 1.8 ми се струват загубена работа...някой бивш голфаджия да сподели мнение?
Просто ми е чудно,защото аз имам преки впечатления от преди време с Вектра А 1.6/1.8 и 2.0 и точно 1.8-цата вървеше колкото 1.6,а гореше като за 2.0.Крайно неудачен и ненужен мотор лично според мен и оттогава съм ги отписал тия.На такива средни автомобили или 1.6 или 2.0 направо.1.4 и 1.8 ми се струват загубена работа...някой бивш голфаджия да сподели мнение?

8.32
- GLOBALSYSTEM
- Потребител
-
Честито и много безавариини километри Но парите наистина са много.Ако беше потърсил.
по евтино http://www.mobile.bg/11306960448033575 тоя 1,6 е много по икономичен дори и без газ
по евтино http://www.mobile.bg/11306960448033575 тоя 1,6 е много по икономичен дори и без газ
абе колега © защо си делна мнението бре, или аз нещо не съм в час.. 

I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
PIONEER написа:А някой дето е карал такъв Голф да сподели мнение за 1.8 мотора като вървеж/разход?
A настоящ гоУфаджия може ли

Аз съм имал 1.8, но 90 катъровата версия, щото има и 75 катърова, която е баси куцото жиУотно. Не върви, ама гори

- lowrider
- ентусиаст
-
- Кара: DUB bimmer down the road in style
От 1781cc блока на фауве само хубави работи
Пъргав и икономичен е. Карбораторните версии(тук към марк2 се върнахме малко
) вървят като 2.0 и горят като 1.3. Не знам колегата на каква вектра е попаднал преди, но тяхното 1.8 моно, също е много сполучливо, здраво, пъргаво и икономично... ех спомени...

Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам
силиконките да барам
шестаците да карам
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
steeN написа:може да сме в bmw форум, но голфа си е голф
bmw нямат еквивалент на тая кола, ма не им трябва и да имат.
хайде честито.
а, нямат... я виж новата единичка

честито... сори за офа...
- PIONEER
- ентусиаст
-
Ми не тя вървеше Вектрата ама си е неудачна работа заради 2 неща.Едно,че данъка е по-висок заради конете,второ къде са 90к.с. къде са 115к.с.-определено няма какво да сравняваме.А и разхода на трите моторчета е горе долу еднакъв затова според мен не си струва да се взема 1.8.Та по тия два показателя "данък" и "вървеж/разход" смятам,че се дъни тоя мотор и си заслужава да се закупува.Или там с двигател до 75 коня да се плаща малко данък или като ще се дават кинти да се взема с по-як мотор и после да няма "мен ми доскуча тая кола за 2 седмици" 

8.32
- PIONEER
- ентусиаст
-
Той е малък ама тия до 55 киловата са с още по-малък.Бяха на 3 групи като ги гледах до 55(75),от 55 до 74(75-100) и над 74(100) киловата.И там пишеше по колко на киловат се таксува.Ако колата е до 74 киловата И ИМА катализатор данъка се заплащаше на 50%.Затова казвам,че са по на оферта малките моторчета,защото данъците им са между 10-20лв.,докато твоя предполагам,че е 3-4 пъти отгоре.Пак не са кой знае колко пари ама все пак редно е да го споменем,защото говорим за кола дето не трябва да създава големи разходи 
Иначе Голфа ти е свежарка-бъди жив и здрав и си го карай с кеф

Иначе Голфа ти е свежарка-бъди жив и здрав и си го карай с кеф

8.32