Подкрепяте ли протестите?
Модератор: Общи модератори
Re: Подкрепяте ли протестите?
***Дублирано мнение. Сори, писах от телефон и нещо се бъгна браузъра.
Последна промяна GRIPEN на 19 Фев 2013, 20:03, променена общо 1 път
Doberman_vas написа:Nasti написа:Аз слабост не видях. Виждам желание за промени, за промяна на политическото статукво, защото на хората им писна и от Боко и от Станишев и от кой се сетиш там, всичките! Много ме радва всичко случващо се, дано да доведе до реален резултат. Даже си мисля, че всичко това е закъсняло!
и кой ще дойде бе вуйчо?
ако се насочи всичката негативна енергия в труд, България ще цъфне, ами ние вместо да работим се превръщаме в дебелогъзи гърци, ама тя и нашта сметка няма да излезе.
флейме, ти ли си бе?

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
Е.Димитров написа:ditko1 написа:аз само не мога да разбера как хората не разбират, че не се изкарани по тяхно желание, а принудени от високо ниво с наложени 2-3-ни сметки, това не е увеличение с 12%. Някой ви иска там и вие сте там...повечето мислят че това е наша борба, а е на друг срещу правитеството..
Да бе,точно това е,баси конспирациите ,кое правителство за последните 4 години качи цената на тока с над 20%,качи акцизите на горивата с още толкова % и продаде дяловете си на ЕРП тата,вместо да има приходи от тези дялове,ха познай!
Абе ти уред ли си нещо правиш ли разлика между 20% поскъпване и двойни и тройни цени ?
- jorkata3
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E92
- Valentin_Peev
- младши ентусиаст
-
jorkata3 написа:http://news.data.bg/4/economics/440672/%d0%b7%d0%b0%d1%89%d0%be_%d0%ba%d0%b0%d0%b7%d0%b2%d0%b0%d0%bc_%d0%bd%d0%b5_%d0%bd%d0%b0_%d0%bf%d1%80%d0%be%d1%82%d0%b5%d1%81%d1%82%d0%b8%d1%82%d0%b5
А тва тая същата, дето беше при Милен Цветков и искаше по-добре организиран протест, без организатори

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Някой разбра ли как става това крадене на ток или е просто надписана сметка с грешни отчитания ?
Че гледам всички викат за нещо по тв-то, ама май никой не знае за пореден път за какво вика.
Че гледам всички викат за нещо по тв-то, ама май никой не знае за пореден път за какво вика.

GRIPEN написа:Днес, ако не се лъжа, замина контингент за Афганистан, та с това събитие по-могат да бъдат свързани.
Не било това повода:
http://offnews.bg/index.php/161169/voen ... hose-video
http://novinite.bg/articles/30615
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
bam-bam написа:Някой разбра ли как става това крадене на ток или е просто надписана сметка с грешни отчитания ?
не разбра ли че това го правят от доста високо ниво за да махнат правителството, написват си стабилно.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Този месец за връщали назад. Буквално.
Миналия месец в началото ми спира тока рано през деня. Аз понеже плащам по банков път и като спре тока през деня винаги поглеждам навън да не би тия да свалят бушоните, че много често се случва седмици след като съм платил в сайта на ЧЕЗ задължението да седи като неплатено.
Гледам двама калъфи от ЧЕЗ отворили таблото и нещо ровят. Помислих, че свалят бушоните и побеснях. Викам- проблем ли има? И единия- да, сменяме тука часовника. Е викам не може ли да предупредите, че нещо ще правите. Как така си спирате тока когато поискате. И оня вика- не, може да си го спираме когато искаме и за колкото поискаме.
Как да е. След това дойде голямата сметка. Все още нямам хартиената фактура за да я засека. Но при засичането на двата електромера от 17.01 до 17.02 се оказва, че контролния е навъртял с 500 киловата отгоре над този на ЧЕЗ. Демек сме потребили ток, който е отчетен от нашия си електромер, а от техния не.
Нямам обяснение за това, освен че корекцията може да е двупосочна и веднъж като се насраха сега връщат за да е малка следващата сметка..

Гледам двама калъфи от ЧЕЗ отворили таблото и нещо ровят. Помислих, че свалят бушоните и побеснях. Викам- проблем ли има? И единия- да, сменяме тука часовника. Е викам не може ли да предупредите, че нещо ще правите. Как така си спирате тока когато поискате. И оня вика- не, може да си го спираме когато искаме и за колкото поискаме.

Как да е. След това дойде голямата сметка. Все още нямам хартиената фактура за да я засека. Но при засичането на двата електромера от 17.01 до 17.02 се оказва, че контролния е навъртял с 500 киловата отгоре над този на ЧЕЗ. Демек сме потребили ток, който е отчетен от нашия си електромер, а от техния не.

Нямам обяснение за това, освен че корекцията може да е двупосочна и веднъж като се насраха сега връщат за да е малка следващата сметка..
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- _galio_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ///M43
- Мечтае да кара: в изтребителната авиация
- Детайли за колата: компот в сливов цвят
bam-bam написа:Ще го махнат, ама после ... няма оправия ... овчи народ ...
на теб сега оправията ти харесва ли? излез навън и организирай контра-протест. днешните протестиращи от Банско може още да са в София

лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
Харесва ми, аз съм от Герб и съм наблажил яко 
А кой ще дойде после ?
ББ е по-малкото зло, другите са повечето зло, а над него няма никой !
Няма кой да дойде .. или да сложим теб ?
Предпочитам той и е с такива протести да недоволстваме винаги и той ще влезе или поне колко ни се иска.
Друг изход не виждам, но овцете това май не го разбират.

А кой ще дойде после ?
ББ е по-малкото зло, другите са повечето зло, а над него няма никой !
Няма кой да дойде .. или да сложим теб ?
Предпочитам той и е с такива протести да недоволстваме винаги и той ще влезе или поне колко ни се иска.
Друг изход не виждам, но овцете това май не го разбират.

- nCuXoHeBpo3eH
- Потребител
-
- Кара: CBR 900RR
Как не се разбра, че протеста няма за искане сваляне на кабинета? Ама това от стоене пред компютъра и блеене по независими медии няма как да се разбере 

- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Полицаите били удряли със злоба, не мислели, такова им било обучението - да бъдат злобни. Ти хвърляй по мен камъни и пиратки, пък да видиш как без обучение и с палка в ръка ще те удрям с най-голяма злоба и ще ти покажа земята отблизо
Заради кражбите и глупотиите, правени от правителствата досега, си патят единствено хората по улиците и полицаите
Ония 240 гении сега си седят вкъщи на топло, а утре ще се съберат отново и ще се правят, че тая вечер нищо не е станало
А тия антибългари Станишев и Местан по-добре да си затворят престъпните усти, защото единствено дразнят народа!
А най-добрият ход на Борисов ще е да иска сваляне на имунитета на всички, които досега са докарали България до това състояние, които са подписали ощетяващите договори и са крали, крали, та са се ненаяли и чакат юли месец за още порции, да има ефективни присъди, без пари под масата, без празни обещания

Заради кражбите и глупотиите, правени от правителствата досега, си патят единствено хората по улиците и полицаите

Ония 240 гении сега си седят вкъщи на топло, а утре ще се съберат отново и ще се правят, че тая вечер нищо не е станало

А тия антибългари Станишев и Местан по-добре да си затворят престъпните усти, защото единствено дразнят народа!
А най-добрият ход на Борисов ще е да иска сваляне на имунитета на всички, които досега са докарали България до това състояние, които са подписали ощетяващите договори и са крали, крали, та са се ненаяли и чакат юли месец за още порции, да има ефективни присъди, без пари под масата, без празни обещания