Подкрепяте ли протестите?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Подкрепяте ли протестите?

Напълно ги подкрепям и лично ще участвам в тях
114
41%
Подкрепям ги, но няма да участвам лично
126
46%
Не ги подкрепям
26
9%
Не ми пука
9
3%

Общо гласове : 275
кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Подкрепяте ли протестите?

Мнение от GRIPEN » 19 Фев 2013, 18:44

***Дублирано мнение. Сори, писах от телефон и нещо се бъгна браузъра.
Последна промяна GRIPEN на 19 Фев 2013, 20:03, променена общо 1 път

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 19 Фев 2013, 18:44

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 19 Фев 2013, 18:55

Doberman_vas написа:
Nasti написа:Аз слабост не видях. Виждам желание за промени, за промяна на политическото статукво, защото на хората им писна и от Боко и от Станишев и от кой се сетиш там, всичките! Много ме радва всичко случващо се, дано да доведе до реален резултат. Даже си мисля, че всичко това е закъсняло!

и кой ще дойде бе вуйчо?
ако се насочи всичката негативна енергия в труд, България ще цъфне, ами ние вместо да работим се превръщаме в дебелогъзи гърци, ама тя и нашта сметка няма да излезе.

флейме, ти ли си бе?

:conf:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 19 Фев 2013, 19:08

Е.Димитров написа:
ditko1 написа:аз само не мога да разбера как хората не разбират, че не се изкарани по тяхно желание, а принудени от високо ниво с наложени 2-3-ни сметки, това не е увеличение с 12%. Някой ви иска там и вие сте там...повечето мислят че това е наша борба, а е на друг срещу правитеството..

Да бе,точно това е,баси конспирациите ,кое правителство за последните 4 години качи цената на тока с над 20%,качи акцизите на горивата с още толкова % и продаде дяловете си на ЕРП тата,вместо да има приходи от тези дялове,ха познай!

Абе ти уред ли си нещо правиш ли разлика между 20% поскъпване и двойни и тройни цени ?
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E92

Мнение от jorkata3 » 19 Фев 2013, 19:30

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Valentin_Peev » 19 Фев 2013, 19:33

jorkata3 написа:http://news.data.bg/4/economics/440672/%d0%b7%d0%b0%d1%89%d0%be_%d0%ba%d0%b0%d0%b7%d0%b2%d0%b0%d0%bc_%d0%bd%d0%b5_%d0%bd%d0%b0_%d0%bf%d1%80%d0%be%d1%82%d0%b5%d1%81%d1%82%d0%b8%d1%82%d0%b5
:yes:

А тва тая същата, дето беше при Милен Цветков и искаше по-добре организиран протест, без организатори :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 19 Фев 2013, 19:46

Някой разбра ли как става това крадене на ток или е просто надписана сметка с грешни отчитания ?
Че гледам всички викат за нещо по тв-то, ама май никой не знае за пореден път за какво вика.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от GRIPEN » 19 Фев 2013, 19:55

GRIPEN написа:Днес, ако не се лъжа, замина контингент за Афганистан, та с това събитие по-могат да бъдат свързани.

Не било това повода:
http://offnews.bg/index.php/161169/voen ... hose-video
http://novinite.bg/articles/30615

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 19 Фев 2013, 20:05

bam-bam написа:Някой разбра ли как става това крадене на ток или е просто надписана сметка с грешни отчитания ?
Че гледам всички викат за нещо по тв-то, ама май никой не знае за пореден път за какво вика.

не разбра ли че това го правят от доста високо ниво за да махнат правителството, написват си стабилно.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 19 Фев 2013, 20:19

Този месец за връщали назад. Буквално. :mhihi: Миналия месец в началото ми спира тока рано през деня. Аз понеже плащам по банков път и като спре тока през деня винаги поглеждам навън да не би тия да свалят бушоните, че много често се случва седмици след като съм платил в сайта на ЧЕЗ задължението да седи като неплатено.

Гледам двама калъфи от ЧЕЗ отворили таблото и нещо ровят. Помислих, че свалят бушоните и побеснях. Викам- проблем ли има? И единия- да, сменяме тука часовника. Е викам не може ли да предупредите, че нещо ще правите. Как така си спирате тока когато поискате. И оня вика- не, може да си го спираме когато искаме и за колкото поискаме. :dunno:

Как да е. След това дойде голямата сметка. Все още нямам хартиената фактура за да я засека. Но при засичането на двата електромера от 17.01 до 17.02 се оказва, че контролния е навъртял с 500 киловата отгоре над този на ЧЕЗ. Демек сме потребили ток, който е отчетен от нашия си електромер, а от техния не. :shock:

Нямам обяснение за това, освен че корекцията може да е двупосочна и веднъж като се насраха сега връщат за да е малка следващата сметка..
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bam-bam » 19 Фев 2013, 20:37

Ще го махнат, ама после ... няма оправия ... овчи народ ...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ///M43
Мечтае да кара: в изтребителната авиация
Детайли за колата: компот в сливов цвят

Мнение от _galio_ » 19 Фев 2013, 20:39

bam-bam написа:Ще го махнат, ама после ... няма оправия ... овчи народ ...

на теб сега оправията ти харесва ли? излез навън и организирай контра-протест. днешните протестиращи от Банско може още да са в София :yes:
лошите шофери отиват в ада ... добрите - докъдето им стигне бензинът

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bam-bam » 19 Фев 2013, 20:50

Харесва ми, аз съм от Герб и съм наблажил яко ;)
А кой ще дойде после ?
ББ е по-малкото зло, другите са повечето зло, а над него няма никой !
Няма кой да дойде .. или да сложим теб ?
Предпочитам той и е с такива протести да недоволстваме винаги и той ще влезе или поне колко ни се иска.
Друг изход не виждам, но овцете това май не го разбират.
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: CBR 900RR

Мнение от nCuXoHeBpo3eH » 19 Фев 2013, 21:08

Как не се разбра, че протеста няма за искане сваляне на кабинета? Ама това от стоене пред компютъра и блеене по независими медии няма как да се разбере ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 19 Фев 2013, 21:34

Полицаите били удряли със злоба, не мислели, такова им било обучението - да бъдат злобни. Ти хвърляй по мен камъни и пиратки, пък да видиш как без обучение и с палка в ръка ще те удрям с най-голяма злоба и ще ти покажа земята отблизо :dunno:
Заради кражбите и глупотиите, правени от правителствата досега, си патят единствено хората по улиците и полицаите :yes:
Ония 240 гении сега си седят вкъщи на топло, а утре ще се съберат отново и ще се правят, че тая вечер нищо не е станало :roll:
А тия антибългари Станишев и Местан по-добре да си затворят престъпните усти, защото единствено дразнят народа!
А най-добрият ход на Борисов ще е да иска сваляне на имунитета на всички, които досега са докарали България до това състояние, които са подписали ощетяващите договори и са крали, крали, та са се ненаяли и чакат юли месец за още порции, да има ефективни присъди, без пари под масата, без празни обещания :no:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата