Настройват ли медиите населението срещу БМВ собствениците?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Re: Настройват ли медиите населението срещу БМВ собственицит

Мнение от Larbi » 01 Фев 2016, 21:50

Много мощни тия коли особено от гледна точка на някой дядо, който цял живот е карал Жигула 60 и няколко коня или Ладата със 72-5 коня и за тях това е мощна машина. Да не говорим пък като чуе за нещо 150 коня и си мисли, че някаква ракета е това...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 02 Фев 2016, 13:59

След трагедията жителите на Белозем настояват полицията да вземе мерки за гонките, които се правели посреднощ по 5-километровата отсечка между Белозем и Чалъкови. Хората твърдят, че по нея се състезавали дори каруци. Преди 2 г. станала катастрофа между талиги, която по случайност се разминала без човешки жертви. Загинал само коня.
:mhihi: Тва е някакъв антикаруцарски почин вероятно ...коня загинал в гонка :yes:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 02 Фев 2016, 14:02

Jordana написа:След трагедията жителите на Белозем настояват полицията да вземе мерки за гонките, които се правели посреднощ по 5-километровата отсечка между Белозем и Чалъкови. Хората твърдят, че по нея се състезавали дори каруци. Преди 2 г. станала катастрофа между талиги, която по случайност се разминала без човешки жертви. Загинал само коня.
:mhihi: Тва е някакъв антикаруцарски почин вероятно ...коня загинал в гонка :yes:

Може да са му дали допинг амфети за да бяга повече, но да е предозирал с магистралите и да е издъхнал :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 02 Фев 2016, 15:36

Borymeckata написа:Не знам за медиите, но самите "БМВ собственици" (някои от тях) доста успешно се справят...

Подкрепям напълно, че основния проблем идва от самите собственици
Последния път като ме спираха и ми правиха пълна проверка, като видяха че в багажника имам вериги, кабели за ток, въже за теглене + всички задължителни неща и се майтапиха, че искат да снимат за да показват на другите бмв собственици как трябва да е подготвена колата :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 02 Фев 2016, 15:57

Don_Diego написа:
Borymeckata написа:Не знам за медиите, но самите "БМВ собственици" (някои от тях) доста успешно се справят...

Подкрепям напълно, че основния проблем идва от самите собственици
Последния път като ме спираха и ми правиха пълна проверка, като видяха че в багажника имам вериги, кабели за ток, въже за теглене + всички задължителни неща и се майтапиха, че искат да снимат за да показват на другите бмв собственици как трябва да е подготвена колата :mhihi:

И аз съм на това мнение. Много БМВ собственици особено с по-тъмен загар на кожата, а и не само, си мислят, че са нещо повече на пътя. А хората с лъскавите модели 2014+ по мои наблюдения циганийки не правят, поне аз не съм видял. Говоря и за ///М модели, може извънградско да е иначе, което е разбираемо, но в София поне е доста културно. А8-ците и производните им са друга бира. Онзи ден един олимпиец ми се кара, що аджеба като е предредил цяла колона от поне 20 коли и иска да се включи пред мен, не го пускам :kuku:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 02 Фев 2016, 16:29

dextuar написа: Онзи ден един олимпиец ми се кара, що аджеба като е предредил цяла колона от поне 20 коли и иска да се включи пред мен, не го пускам :kuku:
Е ти защо не го пускаш,при положение,че по Здвп водачът с по-скъпата кола е с предимство :mrgreen:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 02 Фев 2016, 17:16

Bogat-Beden написа:
dextuar написа: Онзи ден един олимпиец ми се кара, що аджеба като е предредил цяла колона от поне 20 коли и иска да се включи пред мен, не го пускам :kuku:
Е ти защо не го пускаш,при положение,че по Здвп водачът с по-скъпата кола е с предимство :mrgreen:

Аз знам само за черен джип. Трябва да минавам опреснителни за батка здвп :angel:

Като гледам цените на А6-ците от тия години в сравнение с Е90-ци от същия период, не е като да са много по-премиум откъм цена,А8-ците една идея отгоре, но не с много, което мен лично ме учуди.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 02 Фев 2016, 17:34

dextuar написа:
Като гледам цените на А6-ците от тия години в сравнение с Е90-ци от същия период, не е като да са много по-премиум откъм цена,А8-ците една идея отгоре, но не с много, което мен лично ме учуди.
В разходите по поддръжката е магията
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 02 Фев 2016, 19:42

Ето още един от "наш'те":

http://btvnovinite.bg/gallery/bulgaria/incidenti/pijan-shofyor-ostavi-bez-tok-kvartal-v-ruse.html

http://kanal3.bg/news/bulgaria/society/24755-Shofyor-%20otseche%20-elektricheski-stalb-i-ostavi-cyal-kvartal-ot-Ruse-bez-tok

Вижте ситуацията - прав път (не съвсем лош), пичът е отивал на работа - значи е било през деня и не мож да е бил мъртво пиян... И е нацелил бетонния стълб точно с емблемата, по средата на капака. Какво да говорим повече... :dunno: :dunno:
Excellent! Steven is my name!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320d & 322ci
Мечтае да кара: e30 с V8

Мнение от Silverlight » 02 Фев 2016, 20:00

Borymeckata написа:Ето още един от "наш'те":

http://btvnovinite.bg/gallery/bulgaria/incidenti/pijan-shofyor-ostavi-bez-tok-kvartal-v-ruse.html

http://kanal3.bg/news/bulgaria/society/24755-Shofyor-%20otseche%20-elektricheski-stalb-i-ostavi-cyal-kvartal-ot-Ruse-bez-tok

Вижте ситуацията - прав път (не съвсем лош), пичът е отивал на работа - значи е било през деня и не мож да е бил мъртво пиян... И е нацелил бетонния стълб точно с емблемата, по средата на капака. Какво да говорим повече... :dunno: :dunno:

В Русе са си най-големите рейсъри станах свидетел вече няколко пъти... :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 01 Мар 2016, 15:33

Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Larbi » 01 Мар 2016, 16:16

Изображение

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 01 Мар 2016, 16:20

Много тъпа статия ....

Обаче ... Е са гледах последния брой на бг аутобилда...
2002 турбо снимано настрани в завой за рекламна брушура
Снимката не била популярна понеже 2002ката е надпис за гледане в огледалото от предната кола 2002 турбо... За да знаят, че идва бърза кола :)
Надписа после е махнат от серийните коли щото е полит. Некоректен и е имаоо брожения...

Кола правена от келеши за келеши ;)

Ама нищо де сега с вановете с предно и 3 цил имиджа ше се оправи :)
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: направо.
Мечтае да кара: настрани!
Детайли за колата: винаги на борд.

Мнение от Stahlblau » 01 Мар 2016, 17:25

Шофьорът на микробуса със словенска регистрация е направил опит за обратен завой на непозволено място, при което в него се е врязъл с висока скорост автомобил марка „Бе Ем Ве” (BMW)

:ranting: начи не се акцентира на нарушението на буса, а на това че БМВ-то се е движило бързо, и колко бързо се е движило? Някой с радар да е имало? Като гледам как са смачкани двете МПС-та е класически удар с около 80 км, просто БМВ-то има някво ниво на сигурност на пътниците, а тоя пич в буса все едно е бил в контейнер за боклук... тва е...
Въпреки умората сляпо вярвам на хората...
Някъде до първата лъжа най-много втората...
И в суматохата гоних ехо към прехода,
Докато сумати хора се изгубиха във превода...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 01 Мар 2016, 17:47

Странно смениха заглавието, след като постнах линк тук :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата