Настройват ли медиите населението срещу БМВ собствениците?
Модератор: Общи модератори
- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
Re: Настройват ли медиите населението срещу БМВ собственицит
Много мощни тия коли особено от гледна точка на някой дядо, който цял живот е карал Жигула 60 и няколко коня или Ладата със 72-5 коня и за тях това е мощна машина. Да не говорим пък като чуе за нещо 150 коня и си мисли, че някаква ракета е това...
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
След трагедията жителите на Белозем настояват полицията да вземе мерки за гонките, които се правели посреднощ по 5-километровата отсечка между Белозем и Чалъкови. Хората твърдят, че по нея се състезавали дори каруци. Преди 2 г. станала катастрофа между талиги, която по случайност се разминала без човешки жертви. Загинал само коня.
Тва е някакъв антикаруцарски почин вероятно ...коня загинал в гонка 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- Larbi
- Потребител
-
Jordana написа:След трагедията жителите на Белозем настояват полицията да вземе мерки за гонките, които се правели посреднощ по 5-километровата отсечка между Белозем и Чалъкови. Хората твърдят, че по нея се състезавали дори каруци. Преди 2 г. станала катастрофа между талиги, която по случайност се разминала без човешки жертви. Загинал само коня.
Тва е някакъв антикаруцарски почин вероятно ...коня загинал в гонка
Може да са му дали допинг амфети за да бяга повече, но да е предозирал с магистралите и да е издъхнал

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Borymeckata написа:Не знам за медиите, но самите "БМВ собственици" (някои от тях) доста успешно се справят...
Подкрепям напълно, че основния проблем идва от самите собственици
Последния път като ме спираха и ми правиха пълна проверка, като видяха че в багажника имам вериги, кабели за ток, въже за теглене + всички задължителни неща и се майтапиха, че искат да снимат за да показват на другите бмв собственици как трябва да е подготвена колата

- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Don_Diego написа:Borymeckata написа:Не знам за медиите, но самите "БМВ собственици" (някои от тях) доста успешно се справят...
Подкрепям напълно, че основния проблем идва от самите собственици
Последния път като ме спираха и ми правиха пълна проверка, като видяха че в багажника имам вериги, кабели за ток, въже за теглене + всички задължителни неща и се майтапиха, че искат да снимат за да показват на другите бмв собственици как трябва да е подготвена колата
И аз съм на това мнение. Много БМВ собственици особено с по-тъмен загар на кожата, а и не само, си мислят, че са нещо повече на пътя. А хората с лъскавите модели 2014+ по мои наблюдения циганийки не правят, поне аз не съм видял. Говоря и за ///М модели, може извънградско да е иначе, което е разбираемо, но в София поне е доста културно. А8-ците и производните им са друга бира. Онзи ден един олимпиец ми се кара, що аджеба като е предредил цяла колона от поне 20 коли и иска да се включи пред мен, не го пускам

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Е ти защо не го пускаш,при положение,че по Здвп водачът с по-скъпата кола е с предимствоdextuar написа: Онзи ден един олимпиец ми се кара, що аджеба като е предредил цяла колона от поне 20 коли и иска да се включи пред мен, не го пускам

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Bogat-Beden написа:Е ти защо не го пускаш,при положение,че по Здвп водачът с по-скъпата кола е с предимствоdextuar написа: Онзи ден един олимпиец ми се кара, що аджеба като е предредил цяла колона от поне 20 коли и иска да се включи пред мен, не го пускам
Аз знам само за черен джип. Трябва да минавам опреснителни за батка здвп

Като гледам цените на А6-ците от тия години в сравнение с Е90-ци от същия период, не е като да са много по-премиум откъм цена,А8-ците една идея отгоре, но не с много, което мен лично ме учуди.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
В разходите по поддръжката е магиятаdextuar написа:
Като гледам цените на А6-ците от тия години в сравнение с Е90-ци от същия период, не е като да са много по-премиум откъм цена,А8-ците една идея отгоре, но не с много, което мен лично ме учуди.
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Ето още един от "наш'те":
http://btvnovinite.bg/gallery/bulgaria/incidenti/pijan-shofyor-ostavi-bez-tok-kvartal-v-ruse.html
http://kanal3.bg/news/bulgaria/society/24755-Shofyor-%20otseche%20-elektricheski-stalb-i-ostavi-cyal-kvartal-ot-Ruse-bez-tok
Вижте ситуацията - прав път (не съвсем лош), пичът е отивал на работа - значи е било през деня и не мож да е бил мъртво пиян... И е нацелил бетонния стълб точно с емблемата, по средата на капака. Какво да говорим повече...

http://btvnovinite.bg/gallery/bulgaria/incidenti/pijan-shofyor-ostavi-bez-tok-kvartal-v-ruse.html
http://kanal3.bg/news/bulgaria/society/24755-Shofyor-%20otseche%20-elektricheski-stalb-i-ostavi-cyal-kvartal-ot-Ruse-bez-tok
Вижте ситуацията - прав път (не съвсем лош), пичът е отивал на работа - значи е било през деня и не мож да е бил мъртво пиян... И е нацелил бетонния стълб точно с емблемата, по средата на капака. Какво да говорим повече...

Excellent! Steven is my name!
- Silverlight
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d & 322ci
- Мечтае да кара: e30 с V8
Borymeckata написа:Ето още един от "наш'те":
Вижте ситуацията - прав път (не съвсем лош), пичът е отивал на работа - значи е било през деня и не мож да е бил мъртво пиян... И е нацелил бетонния стълб точно с емблемата, по средата на капака. Какво да говорим повече...![]()
В Русе са си най-големите рейсъри станах свидетел вече няколко пъти...

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- Larbi
- Потребител
-
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
Много тъпа статия ....
Обаче ... Е са гледах последния брой на бг аутобилда...
2002 турбо снимано настрани в завой за рекламна брушура
Снимката не била популярна понеже 2002ката е надпис за гледане в огледалото от предната кола 2002 турбо... За да знаят, че идва бърза кола

Надписа после е махнат от серийните коли щото е полит. Некоректен и е имаоо брожения...
Кола правена от келеши за келеши

Ама нищо де сега с вановете с предно и 3 цил имиджа ше се оправи

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- Stahlblau
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: направо.
- Мечтае да кара: настрани!
- Детайли за колата: винаги на борд.
Шофьорът на микробуса със словенска регистрация е направил опит за обратен завой на непозволено място, при което в него се е врязъл с висока скорост автомобил марка „Бе Ем Ве” (BMW)

Въпреки умората сляпо вярвам на хората...
Някъде до първата лъжа най-много втората...
И в суматохата гоних ехо към прехода,
Докато сумати хора се изгубиха във превода...
Някъде до първата лъжа най-много втората...
И в суматохата гоних ехо към прехода,
Докато сумати хора се изгубиха във превода...
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Странно смениха заглавието, след като постнах линк тук