Бой в центъра на Враца завърши със смърт

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Carless
Мечтае да кара: Всичкото ///M

Re: Бой в центъра на Враца завърши със смърт

Мнение от PolandBall » 20 Яну 2016, 0:12

randity написа:Много сте ми интересни тия къде имате пистолети. Пистолет като го вадиш или стреляш или не го вадиш. К'во, утре ще те засече някой, ще ти чукне огледалото и бум в главата. Я се стегнете, че верно много са ви дошли филмите вече. В нета са ви големи топките, ама на пътя съм убеден, че няма да го извадите тоя пистолет. Пък и като извадиш газовия и ония другия извади бойния, е тогава искам да ви гледам сеира.

Представи си какво ще стане ако приемат втората поправка от американската конституция тука....за един месец сами ще се избием като кучета! :mhihi: Олигофренска нация сме си. :mrgreen:
Khrevsu tvahyu gradu tore! Khrevsu kvatro midvhu piedhvro! Khrevsu Kristo midhvu? vhradro! Medvro vhtrienn utrah vreghgrho.

Кръстникът
Аватар
Кара: с турбо
Мечтае да кара: V10
Детайли за колата: стокови

Мнение от c04 » 20 Яну 2016, 0:16

Murd3rWorship написа: Олигофренска нация сме си. :mrgreen:

Е това е проблема...

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 20 Яну 2016, 1:10

Murd3rWorship написа:
randity написа:Много сте ми интересни тия къде имате пистолети. Пистолет като го вадиш или стреляш или не го вадиш. К'во, утре ще те засече някой, ще ти чукне огледалото и бум в главата. Я се стегнете, че верно много са ви дошли филмите вече. В нета са ви големи топките, ама на пътя съм убеден, че няма да го извадите тоя пистолет. Пък и като извадиш газовия и ония другия извади бойния, е тогава искам да ви гледам сеира.

Представи си какво ще стане ако приемат втората поправка от американската конституция тука....за един месец сами ще се избием като кучета! :mhihi: Олигофренска нация сме си. :mrgreen:

Няма да се избиеме си мисля. Ще има няколко екшъна докато хората много бързо разберат, че ти може да имаш оръжие ама оня отсреща и той може да има и започнеш да си натискаш парцалите и да се замисляш преди да скочиш. Не случайно са казали, че въоръженото общество е учитиво общество :) особено ако законите за самозащита се променят правилно.

За Америка аз например знам, че никога не бих "почнал първи", но ако ме завлече някаква ситуация и ме е страх за живота ми и този на мойте близки- пистолета излиза от кобура и се стреля на месо. Има и друг принцип - че които си е заслужил да го застреляш веднъж си струва да изпразниш пълнителя в него. Така че има едно усещане сред населението, че този които прояви физическа агресивност първи - няма пощада за него. В Америка никога не се стреля да се рани. Стреля се винаги с цел убиване. По тази причина генерално населението е кротко и неагресивно в ежедневния живот.
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 20 Яну 2016, 8:10

Решено е, пистолет ще да е. Понеже отговорът ми за бокса остана незабелязан, ще го повторя пак. Според мен, ако момчето нямаше бокс в себе си, който да му придаде супер сили, нямаше да слезе от колата и всичко щеше да се размине с псувни. Приятелка му да беше направила няколко снимки на тея бабаити, после в районното, показваш и колата и евентуално стигаме до дело. Има и свидетел. Според мен цялата работа е да се направиш на мъж.

Аватар
Кара: 4х4
Мечтае да кара: 6х6

Мнение от efren » 20 Яну 2016, 10:06

alx написа: ... По тази причина генерално населението е кротко и неагресивно в ежедневния живот.

Искаш да кажеш, че населението на САЩ е кротко и неагресивно като цяло спрямо например нашето или примерно на Острова, Франция, Китай или другите държави където оръжието не е повсеместна мания? Казваш друго си е да знаеш, че като си пратиш детето на училище е вероятно някой съученик да си носи пистолет, защото за никой не е тайна колко лесно се намира оръжие на черно в САЩ по простата причина, че пазара е залят от такова и винаги има хора готови да го продадат на черно?
Какво означава М54 - означава, че двигателя може да изгори 54 литра масло от смяна до смяна при спазване препоръките на производителя, тоест longlife-04 и смяна на около 20к км.

Кръстникът
Аватар

Мнение от c04 » 20 Яну 2016, 11:37

dextuar написа:Решено е, пистолет ще да е. Понеже отговорът ми за бокса остана незабелязан, ще го повторя пак. Според мен, ако момчето нямаше бокс в себе си, който да му придаде супер сили, нямаше да слезе от колата и всичко щеше да се размине с псувни. Приятелка му да беше направила няколко снимки на тея бабаити, после в районното, показваш и колата и евентуално стигаме до дело. Има и свидетел. Според мен цялата работа е да се направиш на мъж.

Аз се чудя ако русокоската не беше с него в колата, дали пак щеше да стане така...

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 20 Яну 2016, 11:41

c04 написа:
dextuar написа:Решено е, пистолет ще да е. Понеже отговорът ми за бокса остана незабелязан, ще го повторя пак. Според мен, ако момчето нямаше бокс в себе си, който да му придаде супер сили, нямаше да слезе от колата и всичко щеше да се размине с псувни. Приятелка му да беше направила няколко снимки на тея бабаити, после в районното, показваш и колата и евентуално стигаме до дело. Има и свидетел. Според мен цялата работа е да се направиш на мъж.

Аз се чудя ако русокоската не беше с него в колата, дали пак щеше да стане така...

Според мен нямаше да стане. Но то пък няма как да не е била с него в колата. Млад, моторизиран младеж с някой лев в джоба и бушуващи хормони няма как нито той нито тя да си помислят дори за миг да не са заедно някъде, било то на разходки с каляската или другаде.

http://front.bg/bulgaria/society/pogreb ... al-kovcheg
Изображение

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 20 Яну 2016, 11:42

efren написа:
alx написа: ... По тази причина генерално населението е кротко и неагресивно в ежедневния живот.

Искаш да кажеш, че населението на САЩ е кротко и неагресивно като цяло спрямо например нашето или примерно на Острова, Франция, Китай или другите държави където оръжието не е повсеместна мания? Казваш друго си е да знаеш, че като си пратиш детето на училище е вероятно някой съученик да си носи пистолет, защото за никой не е тайна колко лесно се намира оръжие на черно в САЩ по простата причина, че пазара е залят от такова и винаги има хора готови да го продадат на черно?

То защото тука е много трудно да си намериш на черно..
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

Кръстникът
Аватар

Мнение от c04 » 20 Яну 2016, 12:14

Аз не мисля, че е имал кой знае какви пари... както някой беше написал...аудито беше обявено за 2000 и нещо, на газ...

Sent from my iPhone using Tapatalk

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

Мнение от KPETEH » 20 Яну 2016, 12:16

и класическото "без прехвърляне"
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от MatriX_Fucked » 20 Яну 2016, 12:30

Много глупав е израза "пистолет се вади само за да се стреля"...Колко от нас ще смеят да нападнат човек с изваден пистолет, с презумцията, че за едно огледало няма да стреля? Аз лично не бих, освен ако не съм пиян, за това 2-ра година не пия :)
Без страх, без спирачка!

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 20 Яну 2016, 12:36

Пистолет се вади, за да респектира и възпре гнева/яростта..
Аз също имам, но самата мисъл, че е в колата ме възпира дори и при словесни нападки да го вадя, защото не е уместно..и така трябва да е освен в случаите, когато е нужна неизбежна отбрана.
Дори и да си виновен нищо не ти дава право да заплашваш отсрещният човек, но ако ситуцията е на "живот и смърт" - вади, за да респектираш/прекратиш/неутрализираш по нататъшните действия.
Един мъдър човек преди време, няма да споменавам имена, каза :
Защитата трябва да съответства на нападението ;)
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 20 Яну 2016, 12:38

alx написа:
Murd3rWorship написа:

Няма да се избиеме си мисля. Ще има няколко екшъна докато хората много бързо разберат, че ти може да имаш оръжие ама оня отсреща и той може да има и започнеш да си натискаш парцалите и да се замисляш преди да скочиш. Не случайно са казали, че въоръженото общество е учитиво общество :) особено ако законите за самозащита се променят правилно.

За Америка аз например знам, че никога не бих "почнал първи", но ако ме завлече някаква ситуация и ме е страх за живота ми и този на мойте близки- пистолета излиза от кобура и се стреля на месо. Има и друг принцип - че които си е заслужил да го застреляш веднъж си струва да изпразниш пълнителя в него. Така че има едно усещане сред населението, че този които прояви физическа агресивност първи - няма пощада за него. В Америка никога не се стреля да се рани. Стреля се винаги с цел убиване. По тази причина генерално населението е кротко и неагресивно в ежедневния живот.

Винаги казваш интересни неща и винаги чета постовете с кеф. За първи път не съм съгласен с тезата ти или поне в нея има противоречие.
Не знам колко са кротки и неагресивни местните, но са първи в света по умрели хора сред развитите държави с 5 на 100к, като само до преди няколко години % е бил доста по-висок. (Понеже стрелят за да убият, може и за това да има повече умрели..)
Та малко издиша тезата ти.
Едно е сигурно, ако утре разрешат оръжие в Бг, убийствата ще скочат 2-3 пъти поне!

Кръстникът
Аватар

Мнение от c04 » 20 Яну 2016, 12:39

MatriX_Fucked написа:Много глупав е израза "пистолет се вади само за да се стреля"...Колко от нас ще смеят да нападнат човек с изваден пистолет, с презумцията, че за едно огледало няма да стреля? Аз лично не бих, освен ако не съм пиян, за това 2-ра година не пия :)

Много вярно... И все пак остава въпросът, ако все пак те нападне какво правиш...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Потребител
Аватар
Кара: каквото има
Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia

Мнение от Larbi » 20 Яну 2016, 12:57

Пистолет се вади главно за да се стреля, щото да респектираш не е работа и не се знае на какъв рецидивист-психопат ще попаднеш. Един лек пример: има видеа в тубата компилации за брутални намушквания с нож на един или пвоече хора. Има и видеа от тях които са на тема кое е по-ефективно от близо дали нож или пистолет и случая е с един гард в мол или нещо подобно вижда нападател с нож на няколко крачки от него с изваден нож и не помня вече дали е наръгал някой. Та тоя гард докато се опитва да извади пистолета и да респектира ножаря оня прелита буквално разтоянието от няколко крачки и намушква до смърт гарда. Със сигурност има и други случаи където завършват фатално за пистолетаджии които се решили да респектират. Ако си на достатъчно разтояние от хората може да респектираш, но ако са на близка дистанция и ти решиш да го вадиш големия не се знае отсрещния колко има връзка с главния мозък и ти докато го извадиш, па докато му вкараш патрон в цевта и пуснеш предпазителя охооо умрял си. С револверите е горе-долу същото щото на курса за безопасно боравене с огнестрелно оръжие те учат да оставяш първия слот на барабана без патрон щото револверите нямат предпазител и да не стане сакатлък. КНО-то по принцип е нож с 1000 остриета. Особено в България, където законите са направени така да се страхуваш да си защитиш живота. Даже да си бил в неизбежна самоотбрана и си бил прав, то ето вижте медиите като насочат общественото мнение в една посока и могат да те изкарат от невинен в най-виновният човек на Земята. Ако толкова искаш да гърмиш някой вземаш си пистолет на черно с изтрити номера, слагаш ръкавиците, гърмиш лошия на място без свидетели и си готов.

МЕЖДУ ДРУГОТО: Експертизата показа: Причината за смъртта на Тодор е заболяване!
По тялото на Тодор наистина има 28 точковидни охлузвания от лявата страна, по-голяма част, от които са получени при падането на замята

http://front.bg/bulgaria/syd/ekspertiza ... aboljavane

Хайде сега всички телевизии и медии и всички овце олигофренизирани с промити мозъци, които крещяха като малоумни за смъртно наказание без да помислят малко да си направят сепуко.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата